Cellkolor univerzális alapozó fehér 1L

PF-Cellkolor-univ-alapozo-feher-1L.jpg
PF-Cellkolor-univ-alapozo-feher-1L.jpg
Megfelelően előkészített kül- és beltéri fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére alkalmas alapozó. Gyorsan szárad, könnynen ecsetelhető és csiszolható. Alkalmazási terület: A termék univerzálisan alkalmazható megfelelően előkészített kül- és beltéri fa-, valamint fémfelületek közbenső festésére. Felhasználás: Felhasználás előtt a festék felületéről az esetleg kialakult bőrréteget el kell távolítani, és a festéket jól fel kell keverni. A festendő felületnek a festék fogadására alkalmasnak, por-, olaj-, rozsdamentesnek, száraznak kell lennie. Új, kültéri fafelületek esetén csiszolás és portalanítás után Poli-Farbe Boróka Base fakonzerváló alapozó használata javasolt. Beltéren elegendő a fát csak félolajjal vagy lenolajkencével pórustömíteni.  Festetlen fémfelületekre a Poli-Farbe Cellkolor korróziógátló alapozóval történő festés után javasolt az univerzális alapozó használata. Felújító festéseknél a laza, nem hordképes bevonatot el kell távolítani, a felület egyenetlenségeit ki kell javítani. A felületre a megfelelő előkészítést, csiszolást, portalanítást, zsírtalanítást, korrózióvédelmet, pórustömítést követően az univerzális alapozó felhordható, amelyet ecsettel és hengerrel lehet végezni. A Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozót 1-2 rétegben célszerű alkalmazni, a rétegek között kb.: 8 óra száradási idő biztosításával.  Az alapozóval festett, száraz, csiszolt és portalanított felületekre Poli-Farbe Cellkolor selyemfényű, Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű, Poli-Farbe ECO magasfényű, vagy Poli-Farbe Cellkolor Aqua selyemfényű zománcfestéket javaslunk 1-2 rétegben. A munkavégzés után a szerszámok lakkbenzin hígítóval megtisztíthatók. A használat után a festéket gondosan le kell zárni. A doboz rövid idejű fejre állításával a maradék festék tárolhatósága kedvezőbben alakul.
3 550 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 550 Ft / 1 db
Cikkszám:025378
Kifutó, készlet erejéig
Kiszerelés (l)
1
Szín
  • fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Megfelelően előkészített kül- és beltéri fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére alkalmas alapozó. Gyorsan szárad, könnynen ecsetelhető és csiszolható.

Alkalmazási terület:

A termék univerzálisan alkalmazható megfelelően előkészített kül- és beltéri fa-, valamint fémfelületek közbenső festésére.

Felhasználás:

Felhasználás előtt a festék felületéről az esetleg kialakult bőrréteget el kell távolítani, és a festéket jól fel kell keverni. A festendő felületnek a festék fogadására alkalmasnak, por-, olaj-, rozsdamentesnek, száraznak kell lennie.

  • Új, kültéri fafelületek esetén csiszolás és portalanítás után Poli-Farbe Boróka Base fakonzerváló alapozó használata javasolt.
  • Beltéren elegendő a fát csak félolajjal vagy lenolajkencével pórustömíteni. 
  • Festetlen fémfelületekre a Poli-Farbe Cellkolor korróziógátló alapozóval történő festés után javasolt az univerzális alapozó használata.
  • Felújító festéseknél a laza, nem hordképes bevonatot el kell távolítani, a felület egyenetlenségeit ki kell javítani. A felületre a megfelelő előkészítést, csiszolást, portalanítást, zsírtalanítást, korrózióvédelmet, pórustömítést követően az univerzális alapozó felhordható, amelyet ecsettel és hengerrel lehet végezni. A Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozót 1-2 rétegben célszerű alkalmazni, a rétegek között kb.: 8 óra száradási idő biztosításával.

 Az alapozóval festett, száraz, csiszolt és portalanított felületekre Poli-Farbe Cellkolor selyemfényű, Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű, Poli-Farbe ECO magasfényű, vagy Poli-Farbe Cellkolor Aqua selyemfényű zománcfestéket javaslunk 1-2 rétegben. A munkavégzés után a szerszámok lakkbenzin hígítóval megtisztíthatók. A használat után a festéket gondosan le kell zárni. A doboz rövid idejű fejre állításával a maradék festék tárolhatósága kedvezőbben alakul.

Kiszerelés (l)1
Kiadósság (m2/l/réteg)11
Szín
  • fehér
KültériIgen
BeltériIgen
Javasolt rétegszám1-2
Száradási idő10 óra
Átfesthetőség8 óra
Hígítás
  • nem szükséges
Csomagolási egységek

6 db/kart.

378 db/rakl.

Cikkszám:025378
EAN kód5998672115496
Bruttó súly1.5 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Hígító

Henger nyél

Festőtál

Ecset

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

Takarófólia

Spakli

Fagitt

Csiszolópapír

Csiszoló stekni