Cellkolor selyemfényű zománcfesték zöld 5L

PF-Cellkolor-SF-zomancfestek-5L-krem.jpg
PF-Cellkolor-SF-zomancfestek-5L-krem.jpg
Fémre, fára alkalmas, tartós védelmet biztosító, nagy tapadóképességű, jól fedő, rugalmas, időjárásálló festék. Magas pigmenttartalmú, selyemfényű zománcfesték. A bevonat végleges fényességét kb. 2 hét alatt éri el. Alkalmazási terület: Kül- és beltéri faszerkezetek, ajtó, ablak, kerítés, korlát, vas- és acélfelületek fedőfestésére, illetve korábban festett felületek felújítófestésére használható. Felhasználás: Az anyag felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, és alaposan fel kell keverni a festéket. Új fafelületek festése: a száraz, kezeletlen fa felületeken festés előtt csiszolást, portalanítást, ha szükséges, észter hígítóval történő gyantamentesítést kell végezni. Beltéri fafelület alapozása: a fát elegendő csak lenolajkencével beereszteni. Kültéri fafelület alapozása: a felület előkészítést követően a fát gombák és rovar kártevők elleni védelmet biztosító Poli-Farbe Boróka Base fakonzerváló alapozóval kell kezelni.  Az alapozó száradása után ‒ annak csiszolása nélkül ‒ kell a további rétegeket felhordani. Fémfelületek festése: alapozás: a bevonandó, festetlen fémfelületet drótkefézéssel, szükség esetén kézi-, illetve gépi csiszolással rozsdátlanítjuk, majd portalanítjuk, zsírtalanítjuk lakkbenzines törléssel. Ezután a fémfelületre először korróziógátló alapozót kell felhordani, 1-2 rétegben. Közbenső festés: a felület egyenetlenségeinek kitöltésére szükség esetén 1-2 réteg Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozó használata javasolt. Fedőfestés: a megfelelően előkészített felületre a Poli-Farbe Cellkolor selyemfényű zománcfestéket ecseteléssel vagy hengerezéssel kell felhordani 2 rétegben.  Felújítás, emlékeztető festés: a régi, hibátlan bevonatot meg kell csiszolni, majd portalanítani, és zsírtalanítani kell lakkbenzines törléssel. A laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a hibahelyeket a megfelelő rétegrend szerint kell kijavítani. Az így előkészített felületre hordjuk fel a Poli-Farbe Cellkolor selyemfényű zománcfestéket 1-2 rétegben.
15 450 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 3 090 Ft / 1 L
Cikkszám:029686
Kifutó, készlet erejéig
Kiszerelés (l)
0,25
1
5
Szín
 • okker
 • bézs
 • fekete
 • napsárga
 • narancs
 • citromsárga
 • zöld
 • sötétzöld
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Fémre, fára alkalmas, tartós védelmet biztosító, nagy tapadóképességű, jól fedő, rugalmas, időjárásálló festék. 
Magas pigmenttartalmú, selyemfényű zománcfesték.
A bevonat végleges fényességét kb. 2 hét alatt éri el.

Alkalmazási terület:

Kül- és beltéri faszerkezetek, ajtó, ablak, kerítés, korlát, vas- és acélfelületek fedőfestésére, illetve korábban festett felületek felújítófestésére használható.

Felhasználás:

Az anyag felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, és alaposan fel kell keverni a festéket.

 • Új fafelületek festése: a száraz, kezeletlen fa felületeken festés előtt csiszolást, portalanítást, ha szükséges, észter hígítóval történő gyantamentesítést kell végezni.
 • Beltéri fafelület alapozása: a fát elegendő csak lenolajkencével beereszteni.
 • Kültéri fafelület alapozása: a felület előkészítést követően a fát gombák és rovar kártevők elleni védelmet biztosító Poli-Farbe Boróka Base fakonzerváló alapozóval kell kezelni. 

Az alapozó száradása után ‒ annak csiszolása nélkül ‒ kell a további rétegeket felhordani.

 • Fémfelületek festése: alapozás: a bevonandó, festetlen fémfelületet drótkefézéssel, szükség esetén kézi-, illetve gépi csiszolással rozsdátlanítjuk, majd portalanítjuk, zsírtalanítjuk lakkbenzines törléssel. Ezután a fémfelületre először korróziógátló alapozót kell felhordani, 1-2 rétegben.
 • Közbenső festés: a felület egyenetlenségeinek kitöltésére szükség esetén 1-2 réteg Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozó használata javasolt.
 • Fedőfestés: a megfelelően előkészített felületre a Poli-Farbe Cellkolor selyemfényű zománcfestéket ecseteléssel vagy hengerezéssel kell felhordani 2 rétegben. 
 • Felújítás, emlékeztető festés: a régi, hibátlan bevonatot meg kell csiszolni, majd portalanítani, és zsírtalanítani kell lakkbenzines törléssel. A laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a hibahelyeket a megfelelő rétegrend szerint kell kijavítani. Az így előkészített felületre hordjuk fel a Poli-Farbe Cellkolor selyemfényű zománcfestéket 1-2 rétegben.
Kiszerelés (l)5
Kiadósság (m2/l/réteg)50-60
Szín
 • zöld
KültérIgen
BeltérIgen
Javasolt felületek
 • alapozott fém
 • alapozott fa
Javasolt rétegszám2
Száradási idő6-8 óra után porszáraz, 48 óra után száraz
Átfesthetőség24 óra
Hígítás
 • lakkbenzin
Felhordás
 • lakkhenger
 • ecset
Csomagolási egységek

72 db/rakl.

Cikkszám:029686
EAN kód5998672115526
Bruttó súly6.4 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Festőhenger

Festőhenger nyél

Festőtál

Ecset

Csiszolópapír - 000664

Csiszoló stekni