Teknos Woodex Aqua Classic vékonylazúr 9L

Vizes alapú, átlátszó, könnyen alkalmazható vékonylazúr, amely beivódik a faanyagba. A kötőanyag természetes olajat tartalmaz. Mrghagyja a fa erezetét. Gomba- és korhadásgátlót tartalmaz. Hsználata előtt nem kell külön alapozni (2:1). Hosszú távú védelmet biztosít.  Alkalmazási terület: Új fára és előzőleg fakonzerváló páccal kezelt bel- és kültéri felületek kezelésére alkalmas: pl. falak, ajtók, ablakkeretek, kerítések, stb. Nem alkalmas latex vagy olaj alapanyagú fakonzerválók  használata után. Szintén nem alkalmas üvegházak, melegágyak, istállók festésére. Felhasználás: Használat előtt és munka közben is alaposan keverjük fel a lazúrt.  Hígítás nélkül használható.  A sima fát egy-két alkalommal kezeljük a kívánt színerősségnek megfelelően. Egyenletesen és folyamatosan hordjuk fel a fa teljes hosszában.Használat után a felszerelést azonnal el kell mosni meleg vízzel és mosószerrel.
34 890 Ft
Egység: 9 LBruttó egységár: 3 877 Ft / 1 L
0
Kosár kedvezmény-3%
33 843 Ft
Cikkszám:030562
készleten
Kiszerelés (l)
0,9
2,7
9
Szín
  • színtelen
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Vizes alapú, átlátszó, könnyen alkalmazható vékonylazúr, amely beivódik a faanyagba. A kötőanyag természetes olajat tartalmaz. Mrghagyja a fa erezetét. Gomba- és korhadásgátlót tartalmaz. Hsználata előtt nem kell külön alapozni (2:1). Hosszú távú védelmet biztosít. 

Alkalmazási terület:

Új fára és előzőleg fakonzerváló páccal kezelt bel- és kültéri felületek kezelésére alkalmas: pl. falak, ajtók, ablakkeretek, kerítések, stb. Nem alkalmas latex vagy olaj alapanyagú fakonzerválók  használata után. Szintén nem alkalmas üvegházak, melegágyak, istállók festésére.

Felhasználás:

Használat előtt és munka közben is alaposan keverjük fel a lazúrt.  Hígítás nélkül használható.  A sima fát egy-két alkalommal kezeljük a kívánt színerősségnek megfelelően. Egyenletesen és folyamatosan hordjuk fel a fa teljes hosszában.Használat után a felszerelést azonnal el kell mosni meleg vízzel és mosószerrel.

Kiszerelés (l)9
Kiadósság (m2/l/réteg)9
Szín
  • színtelen
KültérIgen
BeltérIgen
VízlepergetőIgen
LégáteresztőIgen
Javasolt rétegszám2
Száradási idő2-3 óra múlva porszáraz
Átfesthetőség24 óra
Hígítás
  • hígítás nélkül használható
Csomagolási egységek

44 db/rakl.

Cikkszám:030562
VTSZ szám32091000
EAN kód6414621143864
Bruttó súly10.86 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

Spakli

Ffagitt

Csiszolópapír

Csiszoló stekni