Mester Tűzgátló purhab 750ml

Mester-Tuzgatlo-purhab.jpg
Mester-Tuzgatlo-purhab.jpg
Poliuretán alapú, egykomponensű, nedvesség hatására keményedő kitöltő és szerelési hab. Nem rothad; hőnek, víznek és a legtöbb vegyi anyagnak ellenáll,azonban UV sugárzástól óvni kell. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Kiválóan tapad különféle alapokhoz (mindenféle zsírmentes és pormentes aljzathoz, kivéve a szilikont, teflont, polietilént).  Alkalmazási terület tűzgátló szerkezetek beépítéséhez, létrehozásához tűzgátló ajtók, ablakok, üvegek (az alkalmazhatóságról minden esetben tájékozódjon a nyílászárók gyártói beépítési utasításában is!) kábelátvezetések, faláttörések tetőszerkezetek, szerelési hézagok Felhasználás Használat előtt a flakont vízszintesen 20-30-szor jól fel kell rázni. Aljzatot előnedvesíteni, purhabot a függőlegesen tartott flakonból a kinyomócsövön át felhordani, megfelelően utánnedvesíteni. Ennek elmulasztása esetén a hab nem terjed és keményedik ki megfelelően. Feldolgozási hőmérséklet: +5°C és +30°C között. 24 óra kell a teljes kikeményedéshez. A habbal okozott szennyeződés friss, meg nem kötött állapotban Mester Purhab tisztítóval vagy acetonnal eltávolítható. A kész hab csak mechanikus úton vagy Mester Purhab, Festék Eltávolító segítségével távolítható el. Alkalmazásakor tartsuk be a szokásos munkaegészségügyi szabályokat. Mindig tartsuk be a tűzgátló szerkezet kialakítására vonatkozó műszaki specifikáció előírásait. Pisztoly nélkül a mellékelt adaoterrel használható.
12 250 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 16 333 Ft / 1 L
Cikkszám:043887
MEGRENDELÉSRE
Kiszerelés
  • 750 ml
Szín
szürke
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Poliuretán alapú, egykomponensű, nedvesség hatására keményedő kitöltő és szerelési hab. Nem rothad; hőnek, víznek és a legtöbb vegyi anyagnak ellenáll,azonban UV sugárzástól óvni kell. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Kiválóan tapad különféle alapokhoz (mindenféle zsírmentes és pormentes aljzathoz, kivéve a szilikont, teflont, polietilént). 

Alkalmazási terület

  • tűzgátló szerkezetek beépítéséhez, létrehozásához
  • tűzgátló ajtók, ablakok, üvegek (az alkalmazhatóságról minden esetben tájékozódjon a nyílászárók gyártói beépítési utasításában is!)
  • kábelátvezetések, faláttörések
  • tetőszerkezetek, szerelési hézagok

Felhasználás

Használat előtt a flakont vízszintesen 20-30-szor jól fel kell rázni. Aljzatot előnedvesíteni, purhabot a függőlegesen tartott flakonból a kinyomócsövön át felhordani, megfelelően utánnedvesíteni. Ennek elmulasztása esetén a hab nem terjed és keményedik ki megfelelően. Feldolgozási hőmérséklet: +5°C és +30°C között. 24 óra kell a teljes kikeményedéshez. A habbal okozott szennyeződés friss, meg nem kötött állapotban Mester Purhab tisztítóval vagy acetonnal eltávolítható. A kész hab csak mechanikus úton vagy Mester Purhab, Festék Eltávolító segítségével távolítható el. Alkalmazásakor tartsuk be a szokásos munkaegészségügyi szabályokat. Mindig tartsuk be a tűzgátló szerkezet kialakítására vonatkozó műszaki specifikáció előírásait. Pisztoly nélkül a mellékelt adaoterrel használható.

Kiszerelés
  • 750 ml
Kiadósság25-30L kész hab
Színszürke
Száradási időbőrképződés 10 perc
Csomagolási egységek

12 db/kart.

624 db/rakl.

Cikkszám:043887
EAN kód5998517732918
Bruttó súly0.938 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Mester purhab