Supralux Orkán csatorna és fémfesték piros 2,5L

supralux-orkan-csatorna-es-femfestek-piros-2-5l.jpg
supralux-orkan-csatorna-es-femfestek-piros-2-5l.jpg
Korróziógátló hatású, jó fedőképességű selyemfényű festék. Egyesíti az alapozó, a közbenső réteg és fedő zománc tulajdonságait, így normál igénybevétel esetén nincs szükség alapozásra. Alapozatlan vagy korróziógátló alapozóval bevont fémfelületek festésére. Kombinált védelem a rozsda ellen. Korrózió- és időjárásálló. Nem tartalmaz nehézfémeket. Bármilyen fémfelületre használható tartós, kemény bevonatot adó festék. Jobban viseli az extrém hőmérsékletingadozásokat, magasabb kiadóssággal, illetve vastagabb réteggel rendelkezik, vas, acél, horganyzott és alumínium felületek mellett már más, tetszőlege könnyű- és színesfémfelületen, illetve kemény PVC-n is kiválóan tapad. Alkalmazási terület: Beltérben: bármilyen fémfelületre, alapozás nélkül is. Kültérben: erős időjárási körülményeknek kitett felületekre a legtartósabb védelem elérésére, Tiszakorr alapozóval. Vas-, acél-, horganyzott acél és alumínium felületekre közvetlenül, alapozó nélkül is használható. Konténerekhez, gépalkatrészekhez, tetőkhöz, kapukhoz, oszlopokhoz, belső- és külső fémszerkezetekre. Felhasználás: Felhasználás előtt az anyagot alaposan keverjük fel. A festéket tiszta, zsírmentesített és rozsdától megtisztított aljzatra kell felvinni ecsettel, szórással vagy hengerrel. Szükség esetén Supralux H-300 hígítóval hígítható. A munkálatokat állandó és száraz időjárás mellett kell végezni. Megnehezített felvitel esetén 3 réteget kell készíteni. Az egyes rétegek felvitele között legalább 6-8 óra szünetet kell biztosítani. Nagyobb korróziós igénybevétel esetén, tartósabb védőhatás elérésére Supralux Tiszakorr vas és könnyűfém alapozóval alapozott felületen célszerű alkalmazni.  Az új csatorna esetén csak akkor lesz megfelelő a termék tapadása, ha a felületet előtte sósavas kezelésnek vetjük alá. Ecsettel vízszintesen eldolgozva világosabb, függőlegesen eldolgozva pedig sötétebb árnyalatot kapunk.
13 750 Ft
Egység: 2.5 LBruttó egységár: 5 500 Ft / 1 L
Cikkszám:054169
KIFUTÓ, DE MÉG RENDELHETŐ
Kiszerelés (l)
2,5
Szín
 • piros
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Korróziógátló hatású, jó fedőképességű selyemfényű festék. Egyesíti az alapozó, a közbenső réteg és fedő zománc tulajdonságait, így normál igénybevétel esetén nincs szükség alapozásra. Alapozatlan vagy korróziógátló alapozóval bevont fémfelületek festésére. Kombinált védelem a rozsda ellen. Korrózió- és időjárásálló. Nem tartalmaz nehézfémeket. Bármilyen fémfelületre használható tartós, kemény bevonatot adó festék. Jobban viseli az extrém hőmérsékletingadozásokat, magasabb kiadóssággal, illetve vastagabb réteggel rendelkezik, vas, acél, horganyzott és alumínium felületek mellett már más, tetszőlege könnyű- és színesfémfelületen, illetve kemény PVC-n is kiválóan tapad.

Alkalmazási terület:

 • Beltérben: bármilyen fémfelületre, alapozás nélkül is.
 • Kültérben: erős időjárási körülményeknek kitett felületekre a legtartósabb védelem elérésére, Tiszakorr alapozóval.

Vas-, acél-, horganyzott acél és alumínium felületekre közvetlenül, alapozó nélkül is használható. Konténerekhez, gépalkatrészekhez, tetőkhöz, kapukhoz, oszlopokhoz, belső- és külső fémszerkezetekre.

Felhasználás:

Felhasználás előtt az anyagot alaposan keverjük fel. A festéket tiszta, zsírmentesített és rozsdától megtisztított aljzatra kell felvinni ecsettel, szórással vagy hengerrel. Szükség esetén Supralux H-300 hígítóval hígítható. A munkálatokat állandó és száraz időjárás mellett kell végezni. Megnehezített felvitel esetén 3 réteget kell készíteni. Az egyes rétegek felvitele között legalább 6-8 óra szünetet kell biztosítani. Nagyobb korróziós igénybevétel esetén, tartósabb védőhatás elérésére Supralux Tiszakorr vas és könnyűfém alapozóval alapozott felületen célszerű alkalmazni. 

 • Az új csatorna esetén csak akkor lesz megfelelő a termék tapadása, ha a felületet előtte sósavas kezelésnek vetjük alá.
 • Ecsettel vízszintesen eldolgozva világosabb, függőlegesen eldolgozva pedig sötétebb árnyalatot kapunk.Kiszerelés (l)2,5
Kiadósság (m²/l/réteg)12
Szín
 • piros
KültérIgen
BeltérIgen
Javasolt felületek
 • vas és acél
 • horgany
 • alumínium
Száradási idő6-8 óra
Átfesthetőség6-8 óra
Hígítás
 • Supralux H-300 szintetikus higító
Felhordás
 • szórás
 • ecset
 • henger
Csomagolási egységek

204 db/rakl.

Cikkszám:054169
EAN kód5992454844024
Bruttó súly3.557 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay