Poli-Farbe Platinum Decor folyékony viasz

Poli-Farbe-Platinum-folyekony-viasz.jpg
Poli-Farbe-Platinum-folyekony-viasz.jpg
Védőviasz porózus, a nedvességet könnyen felszívó falfelületek hidrofóbizálására, nedvességállóvá tételére. Használatával a felület fényesedik, színe mélyül. Alkalmazási terület: A Poli-Farbe Platinum Decor márvány glett, Poli-Farbe Platinum Decor kül- és beltéri meszes vakolat, és Poli-Farbe Platinum Decor antikkő glett, valamint ásványi kötésű beltéri felületek mészfesték, szilikátfesték impregnálására használható viaszemulzió. Különösen alkalmas a nedves helyiségek, fürdőszobák és konyhák kezelésére is. Védelmet biztosít a víz és egyéb szennyező folyadékok ellen. Felhasználás: A Poli-Farbe Platinum Decor folyékony viaszt használat előtt gondosan fel kell rázni, keverni. • Frissen készített ásványi alapfelület esetén a viaszolást az alap kötését (legkevesebb 7 nap) követően lehet elkezdeni.  • Régebbi felületeknek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződésektől mentesnek, a viasz fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie.  A felületre 1-2 réteg felhordása szükséges az elvárt minőség függvényében. A folyékony viaszt a felületre szórjuk, majd ronggyal áttöröljük. A felületre annyi viaszt kell szórni, amennyit az magába szív. Ez gyorsan, percek alatt bekövetkezik, ezt követően a felesleget el kell távolítani, le kell törölni. A viaszolt felület a száradás után géppel, száraz rongygyal polírozható. Fokozottan igénybe vett felületeken, a kezelést 1 nap száradást követően, illetve a vízlepergető tulajdonság csökkenése esetén időről időre célszerű megismételni. Dekorációs céllal, a viasz egy arra alkalmas edényben kombinálható Poli-Farbe Platinum  Decor színező tintával. Ebben az esetben a felhordás nem szórással, hanem ronggyal, ecsettel stb. történjen. A viaszolást ne végezzük +5 °C alatt és +30 °C felett. Az eszközöket, a szórófejet a használat után vízzel lehet megtisztítani. Nem alkalmazható folyamatos vízzel való érintkezés esetén pl.: tusolók belső felületén. A munkavégzés során kerüljük a közvetlen érintkezést a viasszal, megfelelő egyéni védőeszközöket, gumikesztyűt kell viselni.
4 250 Ft
Egység: 0.5 LBruttó egységár: 8 500 Ft / 1 L
Cikkszám:056829
KIFUTÓ, DE MÉG RENDELHETŐ
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Védőviasz porózus, a nedvességet könnyen felszívó falfelületek hidrofóbizálására, nedvességállóvá tételére.

Használatával a felület fényesedik, színe mélyül.


Alkalmazási terület:

A Poli-Farbe Platinum Decor márvány glett, Poli-Farbe Platinum Decor kül- és beltéri meszes vakolat, és Poli-Farbe Platinum Decor antikkő glett, valamint ásványi kötésű beltéri felületek mészfesték, szilikátfesték impregnálására használható viaszemulzió.

Különösen alkalmas a nedves helyiségek, fürdőszobák és konyhák kezelésére is.

Védelmet biztosít a víz és egyéb szennyező folyadékok ellen.


Felhasználás:

A Poli-Farbe Platinum Decor folyékony viaszt használat előtt gondosan fel kell rázni, keverni.

• Frissen készített ásványi alapfelület esetén a viaszolást az alap kötését (legkevesebb 7 nap) követően lehet elkezdeni. 

• Régebbi felületeknek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződésektől mentesnek, a viasz fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie. 

A felületre 1-2 réteg felhordása szükséges az elvárt minőség függvényében.

A folyékony viaszt a felületre szórjuk, majd ronggyal áttöröljük.

A felületre annyi viaszt kell szórni, amennyit az magába szív. Ez gyorsan, percek alatt bekövetkezik, ezt követően a felesleget el kell távolítani, le kell törölni.

A viaszolt felület a száradás után géppel, száraz rongygyal polírozható.

Fokozottan igénybe vett felületeken, a kezelést 1 nap száradást követően, illetve a vízlepergető tulajdonság csökkenése esetén időről időre célszerű megismételni.

Dekorációs céllal, a viasz egy arra alkalmas edényben kombinálható Poli-Farbe Platinum  Decor színező tintával.

Ebben az esetben a felhordás nem szórással, hanem ronggyal, ecsettel stb. történjen.

A viaszolást ne végezzük +5 °C alatt és +30 °C felett. Az eszközöket, a szórófejet a használat után vízzel lehet megtisztítani.

Nem alkalmazható folyamatos vízzel való érintkezés esetén pl.: tusolók belső felületén.

A munkavégzés során kerüljük a közvetlen érintkezést a viasszal, megfelelő egyéni védőeszközöket, gumikesztyűt kell viselni.

Kiadósság (m2/l/réteg)10 (a felület szívóképességének függvényében)
Hígítás
  • nem szükséges
Javasolt rétegszám1-2
Felhordásrongy, ecset, henger
Átvonhatóság1 óra
Száradási idő1 óra
Csomagolási egységek

600 db/rakl.

Cikkszám:056829
EAN kód5998672166283
Bruttó súly0.57 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Platinum Decorhoz - 087632