Poli-Farbe Platinum Decor Antikkő glett 5 kg

Poli-Farbe_platinum-Decor-Antikko-glett-5kg.jpg
Poli-Farbe_platinum-Decor-Antikko-glett-5kg.jpg
A Decor glett könnyen felhordható, színezhető, diszperziós felületképző anyag beltéri falfelületekre, változatos struktúrák kialakítására. Nagyobb mélyedések kitöltésére, durva simításra is alkalmas. Egyéni elképzelés szerint strukturálható, így például természetes kőhöz vagy gyűrt textilhez hasonló rusztikus felület alakítható ki. Különleges felületek nyerhetők Poli-Farbe Platinum Decor fallazúrral történő bevonásával.  Önmagában, vagy Poli-Farbe színezőpasztával legfeljebb 3 %-ban, Inntaler színezőfestékkel maximum 10%-ban színezve önálló bevonat kialakítására is alkalmas. Különleges felületek nyerhetők Platinum Decor Fallazúrral történő bevonásával, az egyes színek kombinációjával. A megszáradt glett beltéri falfestékekkel (Poli-Farbe Platinummal, Inntaler diszperziós beltéri falfestékkel) alapozás nélkül átfesthető. A Poli-Farbe Platinum Decor Antikkő glett természetes ásványőrleményt tartalmaz. Nagy igénybevételnek kitett felületekre is alkalmas. Alkalmazási terület: Beltéri falfelületekre (pl.: mészhabarcs vakolat, beton, gipszkarton, Ytong). Felhasználás: A bevonandó beltéri falfelületet alkalamassá kell tenni a glett fogadására. A laza, hámló részeket el kell távolítani, porózus felület esetén Inntaler diszperziós mélyalapozóval pórustömíteni, kellősíteni kell. Hordképes, csak kissé szívóképes felületet elég portalanítani. Nem szokványos alapfelületeken is jól tapad (pl. egyes műanyagokon, OSB lapon, de a nem ásványi kötésű alapfelületek esetén a próba elvégzését javasoljuk). A termék felületéről használat előtt az esetleg képződött bőrt el kell távolítani. A felhordást és a struktúrálást egy falfelületen egy ütemben célszerű elvégezni. A glettet egyenletes rétegvastagságban rozsdamentes glettvassal lehet felhordani. Az elsimított anyagon a struktúrát hengerrel, rozsdamentes spaklival, glettvassal, vagy bármely alkalmas eszközzel ki lehet alakítani. A felhordást és a struktúrálást függőlegesen lefelé haladva olyan széles sávban kell végezni, hogy a következő sáv elkezdéséig a korábban felhordott bevonat ne száradjon meg. Így egyenletesebb, esztétikusabb toldás alakítható ki.  A glett maradéka a vödörben elsimítva, kevés vízzel borítva fagymentes helyen tárolható,vagy beszáradás után háztartási hulladékként kezelhető. Az eszközök a használat után vízzel elmoshatók. A megszáradt Poli-Farbe Platinum Decor glett csak mechanikusan kaparással, illetve agresszív oldószerekkel, pl.: nitrohígítóval távolítható el.
6 550 Ft
Egység: 5 kgBruttó egységár: 1 310 Ft / 1 kg
Kifutó, készlet erejéig
Cikkszám:056830
Kiszerelés (kg)
  • 5
  • 25

A terméket boltjainkban és csomagküldő szolgálaton keresztül is át lehet venni.

A Decor glett könnyen felhordható, színezhető, diszperziós felületképző anyag beltéri falfelületekre, változatos struktúrák kialakítására.

Nagyobb mélyedések kitöltésére, durva simításra is alkalmas.

Egyéni elképzelés szerint strukturálható, így például természetes kőhöz vagy gyűrt textilhez hasonló rusztikus felület alakítható ki.

Különleges felületek nyerhetők Poli-Farbe Platinum Decor fallazúrral történő bevonásával. 

Önmagában, vagy Poli-Farbe színezőpasztával legfeljebb 3 %-ban, Inntaler színezőfestékkel maximum 10%-ban színezve önálló bevonat kialakítására is alkalmas.

Különleges felületek nyerhetők Platinum Decor Fallazúrral történő bevonásával, az egyes színek kombinációjával.

A megszáradt glett beltéri falfestékekkel (Poli-Farbe Platinummal, Inntaler diszperziós beltéri falfestékkel) alapozás nélkül átfesthető.

A Poli-Farbe Platinum Decor Antikkő glett természetes ásványőrleményt tartalmaz.

Nagy igénybevételnek kitett felületekre is alkalmas.Alkalmazási terület:

Beltéri falfelületekre (pl.: mészhabarcs vakolat, beton, gipszkarton, Ytong).


Felhasználás:

A bevonandó beltéri falfelületet alkalamassá kell tenni a glett fogadására.

A laza, hámló részeket el kell távolítani, porózus felület esetén Inntaler diszperziós mélyalapozóval pórustömíteni, kellősíteni kell.

Hordképes, csak kissé szívóképes felületet elég portalanítani.

Nem szokványos alapfelületeken is jól tapad (pl. egyes műanyagokon, OSB lapon, de a nem ásványi kötésű alapfelületek esetén a próba elvégzését javasoljuk).

A termék felületéről használat előtt az esetleg képződött bőrt el kell távolítani.

A felhordást és a struktúrálást egy falfelületen egy ütemben célszerű elvégezni.

A glettet egyenletes rétegvastagságban rozsdamentes glettvassal lehet felhordani.

Az elsimított anyagon a struktúrát hengerrel, rozsdamentes spaklival, glettvassal, vagy bármely alkalmas eszközzel ki lehet alakítani.

A felhordást és a struktúrálást függőlegesen lefelé haladva olyan széles sávban kell végezni, hogy a következő sáv elkezdéséig a korábban felhordott bevonat ne száradjon meg. Így egyenletesebb, esztétikusabb toldás alakítható ki. 

A glett maradéka a vödörben elsimítva, kevés vízzel borítva fagymentes helyen tárolható,vagy beszáradás után háztartási hulladékként kezelhető.

Az eszközök a használat után vízzel elmoshatók.

A megszáradt Poli-Farbe Platinum Decor glett csak mechanikusan kaparással, illetve agresszív oldószerekkel, pl.: nitrohígítóval távolítható el.

Kiszerelés (kg)
  • 5
Kiadósság (kg/m2/mm)1
PortermékNem
KészglettIgen
Száradási idő24 óra
Csomagolási egységek

45 db/rakl.

Cikkszám:056830
EAN kód5998672166146
Bruttó súly5.134 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!
Kosárérték listaáron: 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték: 0 Ft
Tegyél még a kosárba: 30 000 Ft értékben 3% kedvezmény eléréséhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay