Hűtő berendezés pálinkafőző géphez 160 literes

Agomex-palinkafozo-huto.jpg
Agomex-palinkafozo-huto.jpg
Az Agromex hűtőberendezést az Agromex pálinkafőző gépekhez ajánáljuk. A pálinkafőzők hűtő nélkül nem használhatók!  A hűtő jellemzői: Ez a hűtőberendezés a Standard és a Standard duplafalú Agromex pálinkafőző géphez használható, a főzőberendezés méretétől függetlenül. A minőségi pálinkafőzéshez nagy mértékben hozzájárulnak a vörösrézből készült alkatrészek. A vöröréz ugyanis katalizálja a lepárlási folyamatokat és lágyabb, kellemesebb ízű pálinkát kapunk. Az Agromex hűtő egységeiben beépített vörösréz spirálcső található és ugyancsak vörösrézből készült a hűtőegységet a főzőberendezéssel összekötő cső is. Így a pálinkafőzés teljes folyamata alatt a párlat kizárólag vörösréz alaktrészekkel érintkezik. Ettől képviseli az Agromex márka a prémium minőséget a pálinkafőzők területén.  Anyaga: inox + vörösréz Űrtartalma: 160 liter
137 000 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 137 000 Ft / 1 db
Cikkszám:057022
KÉSZLETEN
Bolt, MPL Raklapos

Bolti átvétellel, vagy
Raklapos szállítással

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Az Agromex hűtőberendezést az Agromex pálinkafőző gépekhez ajánáljuk.

A pálinkafőzők hűtő nélkül nem használhatók! 

A hűtő jellemzői:

  • Ez a hűtőberendezés a Standard és a Standard duplafalú Agromex pálinkafőző géphez használható, a főzőberendezés méretétől függetlenül.
  • A minőségi pálinkafőzéshez nagy mértékben hozzájárulnak a vörösrézből készült alkatrészek. A vöröréz ugyanis katalizálja a lepárlási folyamatokat és lágyabb, kellemesebb ízű pálinkát kapunk.
  • Az Agromex hűtő egységeiben beépített vörösréz spirálcső található és ugyancsak vörösrézből készült a hűtőegységet a főzőberendezéssel összekötő cső is.
  • Így a pálinkafőzés teljes folyamata alatt a párlat kizárólag vörösréz alaktrészekkel érintkezik. Ettől képviseli az Agromex márka a prémium minőséget a pálinkafőzők területén. 
  • Anyaga: inox + vörösréz
  • Űrtartalma: 160 liter
Cikkszám:057022
VTSZ szám84199085
Bruttó súly18 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Hűtő pálinkafőzőhöz