A szobanövények ápolásának alapjai szakkönyv

A-szobanovenyek-apolasanak-alapjai.jpg
A-szobanovenyek-apolasanak-alapjai.jpg
Napjaink korszerű lakásait a lehető legnagyobb kényelemmel szerelik fel, azonban szükség van arra, hogy egy kis zöld szigetet hozzunk létre, amely otthonosabbá és kellemesebbé teszi környezetünket. A növények jelenlétükkel a jellegtelen, szürke helyiségekből elegáns, kényelmes szobákat varázsolhatnak, de csak akkor, ha a tartási körülményeik megfelelnek a növények igényeinek. A könyvből megtudhatjuk, hogyan tartsuk növényeinket, hogy egészségesek legyenek, és erőteljesen növekedjenek akár a téli hidegben vagy a legnagyobb nyári forróságban is.  A szobanövények ápolásának titkai című szakkönyv hobbikertészeknek ad útmutatót a növényápoáshoz, szaporításhoz és a növénybetegségek kezeléséhez. Ízelítő a tartalomból: Növények kiválasztása és csoportosítása Mikor és mennyit öntözzünk?  A fény szerepe A szobanövények metszése Növényi kártevők Szerző: Mauro Fozai Kiadó: Cser Kiadó
2 495 Ft 1 290 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 290 Ft / 1 db
Cikkszám:060213
készleten
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Napjaink korszerű lakásait a lehető legnagyobb kényelemmel szerelik fel, azonban szükség van arra, hogy egy kis zöld szigetet hozzunk létre, amely otthonosabbá és kellemesebbé teszi környezetünket.

A növények jelenlétükkel a jellegtelen, szürke helyiségekből elegáns, kényelmes szobákat varázsolhatnak, de csak akkor, ha a tartási körülményeik megfelelnek a növények igényeinek.

A könyvből megtudhatjuk, hogyan tartsuk növényeinket, hogy egészségesek legyenek, és erőteljesen növekedjenek akár a téli hidegben vagy a legnagyobb nyári forróságban is. 


A szobanövények ápolásának titkai című szakkönyv hobbikertészeknek ad útmutatót a növényápoáshoz, szaporításhoz és a növénybetegségek kezeléséhez.


Ízelítő a tartalomból:

  • Növények kiválasztása és csoportosítása
  • Mikor és mennyit öntözzünk? 
  • A fény szerepe
  • A szobanövények metszése
  • Növényi kártevők


Szerző:

Mauro Fozai


Kiadó:

Cser Kiadó

Cikkszám:060213
EAN kód9789632780269
Bruttó súly0.198 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay