AL-KO Benzines Fűnyíró Highline 46.8 PA

Al-Ko-Highline-46-8-PA.jpg
Al-Ko-Highline-46-8-PA.jpg
Quick Start System rendszerének köszönhetően könnyedén indítható benzines fűnyíró, melyet nők és idősebbek is könnyedén tudnak használni. Többfunkciós, magas minőségű fűnyíró, ami közepes vágószélességű, közepes gyepfelületekhez ajánlott. Kisebb súlya miatt jól irányítható, a fákkal, bokrokkal ágyásokkal, járdákkal tarkított területek ideális fűnyírója. 2in1 funkció: fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet; ill. fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet. Ez a fűnyíró alacsony zajszinttel, és környezetbarát károsanyag kibocsájtással, nagyobb teljesítménnyel rendelkezik és alacsony a fogyasztása. AL-KO mérnöki újítás, aminek következtében a fűnyíróház megnövelt méretű és átalakított hátsó nyílásán keresztül sokkal hatékonyabb a fűgyűjtés. A nehezebb részek a gyűjtő aljára rakódnak, a könnyebbek a felső részébe. Ez a fűnyíró képes kispárna keménységűre megtölteni a fűgyűjtőt.  Aszimmetrikus AL-KO fűnyíróházzal, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró teljesen levágja a füvet a kerítések mellett, vagy a fák, oszlopok körül is. Ergonomikusan kialakított vezetőkarja állítható a kényelmes a fűnyírásért. A fűnyíró tolókar tároláshoz, szállításhoz egyszerűen összehajtható. Technikai adatok Teljesítmény: 2,2 kW / 125 cm³ Vágószélesség: 46 cm Vágási magasság: 30 - 80 mm Vágási magasságállítás: központi, 7 fokozat Ajánlott terület: kb. 1100 m² Fűgyűjtő: 70 liter Tömeg: 31 kg  Garanciális feltétel  3 év AL-KO garancia  AL-KO szerviz átvételi pont
89 900 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 89 900 Ft / 1 db
0
Kosár kedvezmény-5%
85 405 Ft
Cikkszám:074973
Kifutó, készlet erejéig
Teljesítmény (watt)
2200
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Quick Start System rendszerének köszönhetően könnyedén indítható benzines fűnyíró, melyet nők és idősebbek is könnyedén tudnak használni.

 • Többfunkciós, magas minőségű fűnyíró, ami közepes vágószélességű, közepes gyepfelületekhez ajánlott.
 • Kisebb súlya miatt jól irányítható, a fákkal, bokrokkal ágyásokkal, járdákkal tarkított területek ideális fűnyírója.
 • 2in1 funkció: fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet; ill. fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
 • Ez a fűnyíró alacsony zajszinttel, és környezetbarát károsanyag kibocsájtással, nagyobb teljesítménnyel rendelkezik és alacsony a fogyasztása.
 • AL-KO mérnöki újítás, aminek következtében a fűnyíróház megnövelt méretű és átalakított hátsó nyílásán keresztül sokkal hatékonyabb a fűgyűjtés. A nehezebb részek a gyűjtő aljára rakódnak, a könnyebbek a felső részébe. Ez a fűnyíró képes kispárna keménységűre megtölteni a fűgyűjtőt. 
 • Aszimmetrikus AL-KO fűnyíróházzal, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró teljesen levágja a füvet a kerítések mellett, vagy a fák, oszlopok körül is.
 • Ergonomikusan kialakított vezetőkarja állítható a kényelmes a fűnyírásért. A fűnyíró tolókar tároláshoz, szállításhoz egyszerűen összehajtható.

Technikai adatok

 • Teljesítmény: 2,2 kW / 125 cm³
 • Vágószélesség: 46 cm
 • Vágási magasság: 30 - 80 mm
 • Vágási magasságállítás: központi, 7 fokozat
 • Ajánlott terület: kb. 1100 m²
 • Fűgyűjtő: 70 liter
 • Tömeg: 31 kg
Lökettérfogat (ccm)125
Munkaszélesség (cm)46
Fűgyűjtő (l)70
Max. gyepterület (m2)1100
Garancia (év)1+2
Cikkszám:074973
VTSZ szám84331159
EAN kód4003718355208
Bruttó súly28 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Benzines fűnyírók