JUB Algicid Plus penészgátló alapozó 0,5L szórófejes

Jub-Algicid-Plus-alga-penesz-eltavolito-150ml.jpg
Jub-Algicid-Plus-alga-penesz-eltavolito-150ml.jpg
A falpenész a rossz hőszigetelésű vagy szigeteletlen falak vagy mennyezetek felületén jelenik meg, valamint azokon a helyeken, ahol hőhidak keletkeznek. A penész a rossz hőszigetelésen kívül rossz vízszigetelés vagy a belső helyiségek elégtelen szellőzése miatt keletkezhet. Az Algicid Plus színtelen fertőtlenítőszer, amely algával vagy penésszel fertőzött felületek fertőtlenítésére szolgál. Az összes falialga és falpenész ellen jó, még a zöld falialgáknak is kiveszi a színét. Bármely homlokzati vagy beltéri falfelületen alkalmazhatjuk. Kizárólag önállóan, kúraszerően alkalmazható, semmiképp se használjuk homlokzati vagy beltéri falfestékek vagy egyéb bevonatok, dekorációs vakolatok stb. adalékanyagaként. Milyen felületen használható? Bármely homlokzati vagy beltéri falfelületen, valamint lakóépületekben, irodaépületekben, ipari létesítményekben, élelmiszer-feldolgozó létesítményekben, mint például a pékségek, tejüzemek, vágóhidak, szeszesitalt és alkoholmentes italt gyártó üzemek, stb.   Felhasználás: A fertőzött homlokzatfelületeket vízsugárral, a beltéri felületeket pedig vizes ruhával mossuk le. A száraz felületet kenjük le hígított Algicid-del (Algicid : víz = 1 : 5). Használat előtt a flakont alaposan rázzuk össze. A készítményt ecsettel vagy festőhengerrel visszük fel, az erősen fertőzött felületeken kétrétegő felhordást javaslunk. A második réteg felhordása normál körülmények között 8- 12 óra elteltével lehetséges. A következő lépés a festés. Az új dekorációs és védőbevonatokat akkor lehet felvinni a fertőtlenítőszerrel kezelt felületekre, amikor azok már teljesen megszáradtak. Szórófejjel történő felhordás esetén az Algicid Plus-t nem kell hígítani. A fertőtlenített felület festéséhez a speciális, penészálló beltéri falfestéket, a Jupol Citro-t javasoljuk, amely felhordása során citrom illattal frissíti a helyiséget. A fertőtlenített felületet Jupol Classic vagy Jupol Gold festékkel is, de ebben az esetben még adjunk a festékhez Jubocid-ot, amely egy falpenészgátló szer.
4 250 Ft
Egység: 0.5 LBruttó egységár: 8 500 Ft / 1 L
Cikkszám:084306
készleten
Kiszerelés (l)
0,5
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A falpenész a rossz hőszigetelésű vagy szigeteletlen falak vagy mennyezetek felületén jelenik meg, valamint azokon a helyeken, ahol hőhidak keletkeznek. A penész a rossz hőszigetelésen kívül rossz vízszigetelés vagy a belső helyiségek elégtelen szellőzése miatt keletkezhet.

Az Algicid Plus színtelen fertőtlenítőszer, amely algával vagy penésszel fertőzött felületek fertőtlenítésére szolgál. 
Az összes falialga és falpenész ellen jó, még a zöld falialgáknak is kiveszi a színét. 
Bármely homlokzati vagy beltéri falfelületen alkalmazhatjuk.

Kizárólag önállóan, kúraszerően alkalmazható, semmiképp se használjuk homlokzati vagy beltéri falfestékek vagy egyéb bevonatok, dekorációs vakolatok stb. adalékanyagaként.

Milyen felületen használható?

Bármely homlokzati vagy beltéri falfelületen, valamint lakóépületekben, irodaépületekben, ipari létesítményekben, élelmiszer-feldolgozó létesítményekben, mint például a pékségek, tejüzemek, vágóhidak, szeszesitalt és alkoholmentes italt gyártó üzemek, stb.  

Felhasználás:

  • A fertőzött homlokzatfelületeket vízsugárral, a beltéri felületeket pedig vizes ruhával mossuk le.
  • A száraz felületet kenjük le hígított Algicid-del (Algicid : víz = 1 : 5).
  • Használat előtt a flakont alaposan rázzuk össze.
  • A készítményt ecsettel vagy festőhengerrel visszük fel, az erősen fertőzött felületeken kétrétegő felhordást javaslunk.
  • A második réteg felhordása normál körülmények között 8-
  • 12 óra elteltével lehetséges.
  • A következő lépés a festés. Az új dekorációs és védőbevonatokat akkor lehet felvinni a fertőtlenítőszerrel kezelt felületekre, amikor azok már teljesen megszáradtak.

Szórófejjel történő felhordás esetén az Algicid Plus-t nem kell hígítani.

A fertőtlenített felület festéséhez a speciális, penészálló beltéri falfestéket, a Jupol Citro-t javasoljuk, amely felhordása során citrom illattal frissíti a helyiséget.
A fertőtlenített felületet Jupol Classic vagy Jupol Gold festékkel is, de ebben az esetben még adjunk a festékhez Jubocid-ot, amely egy falpenészgátló szer.

Kiszerelés (l)0,5
Kiadósság (m2/l/réteg)0,75
Színátlátszó
KültérIgen
BeltérIgen
PenészölőIgen
Száradási idő (óra)8-12 óra
Hígítás
  • víz
Csomagolási egységek

12 db/kart.

720 db/rakl.

Cikkszám:084306
VTSZ szám38089410
EAN kód3838527442877
Bruttó súly0.579 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Algicid plus