Hammerite fémfesték közvetlenül könnyű- és színesfémre fehér 0,75L

Hammerite-fenyes-femfestek-szinesfemre-0,75L-feher.jpg
Hammerite-fenyes-femfestek-szinesfemre-0,75L-feher.jpg
Speciális összetétel a könnyű- és színesfémek (alumínium, réz, sárgaréz, stb.) valamint galvanizált (horganyozott) acél festésére. Közveltenül felhordható könnyű- és színesfémekre. Akár egy rétegben is fed. Gyorsan szárad, nincs kellemetlen szaga. Nagyfokú ellenállóképesség jellemzi. Alkalmazási terület: Közvetlenül könnyű- és színesfémekre használható, mint pl.: ajtó, garázskapu, kerítés, kertibútor, lépcső. Felhasználás: A felület legyen hordképes (tiszta, száraz, por- és zsírmentes stb.) A jobb tapadás érdekében csiszolással érdesítse meg az  alumínium, réz és bronz felületeteket. Szappanos vízzel mossa le a felületet, majd öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradn.i Elöregedett felületeken a rozsdás és oxidálódott részeket kezelje  Hammerite No1 Rozsdastabilizáló alapozóval. Fél évnél újabb galvanizált felületekre nem ajánljuk, festés előtt néhány hónapig hagyjuk öregedni, hogy a felület tapadóképessége javuljon. A maximális védelem és a tökéletes ellenállóság eléréséhez alkalmazzon 1 réteg Hammerite Speciális fémalapozót. Korábban festett vagy alapozott felületen festés előtt végezzen próbafestést és hagyja állni 1 órán át. Ha nem kívánatos reakciót lát, távolítsa el a régi festéket. Használat előtt alaposan keverje fel. Az alapfelület hőmérséklete +8 °C és +25 °C között legyen. Ne hígítsa. 2 vastag réteget vigyen fel ecsettel és jól dolgozza el, ügyelve a sarkok és élek alapos bevonására. A rétegek között hagyjon 6 óra száradási időt. Porszáraz 4 óra múlva. Használat után az ecsetből távolítsa el a festéket. Hammerite Ecsettisztító és Hígító segítségével. A festéket ne öntse a lefolyóba vagy természetes vizekbe. A maradék Hammerite fémfestéket tartsa száraz, jól szellőző helyen, védje a fagytól és az erős napsütéstől.
5 390 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 7 187 Ft / 1 L
Cikkszám:085277
készleten
Kiszerelés (l)
0,75
Szín
  • sötétzöld (Hammerite)
  • sötétbarna (Hammerite)
  • réz (Hammerite)
  • fekete (Hammerite)
  • fehér ( Hammerite)
  • ezüst (Hammerite)
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Speciális összetétel a könnyű- és színesfémek (alumínium, réz, sárgaréz, stb.) valamint galvanizált (horganyozott) acél festésére. Közveltenül felhordható könnyű- és színesfémekre. Akár egy rétegben is fed. Gyorsan szárad, nincs kellemetlen szaga. Nagyfokú ellenállóképesség jellemzi.

Alkalmazási terület:

Közvetlenül könnyű- és színesfémekre használható, mint pl.: ajtó, garázskapu, kerítés, kertibútor, lépcső.

Felhasználás:

A felület legyen hordképes (tiszta, száraz, por- és zsírmentes stb.) A jobb tapadás érdekében csiszolással érdesítse meg az  alumínium, réz és bronz felületeteket. Szappanos vízzel mossa le a felületet, majd öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradn.i Elöregedett felületeken a rozsdás és oxidálódott részeket kezelje  Hammerite No1 Rozsdastabilizáló alapozóval. Fél évnél újabb galvanizált felületekre nem ajánljuk, festés előtt néhány hónapig hagyjuk öregedni, hogy a felület tapadóképessége javuljon. A maximális védelem és a tökéletes ellenállóság eléréséhez alkalmazzon 1 réteg Hammerite Speciális fémalapozót. Korábban festett vagy alapozott felületen festés előtt végezzen próbafestést és hagyja állni 1 órán át. Ha nem kívánatos reakciót lát, távolítsa el a régi festéket.

Használat előtt alaposan keverje fel. Az alapfelület hőmérséklete +8 °C és +25 °C között legyen. Ne hígítsa. 2 vastag réteget vigyen fel ecsettel és jól dolgozza el, ügyelve a sarkok és élek alapos bevonására. A rétegek között hagyjon 6 óra száradási időt. Porszáraz 4 óra múlva.

Használat után az ecsetből távolítsa el a festéket. Hammerite Ecsettisztító és Hígító segítségével. A festéket ne öntse a lefolyóba vagy természetes vizekbe. A maradék Hammerite fémfestéket tartsa száraz, jól szellőző helyen, védje a fagytól és az erős napsütéstől.

Kiszerelés (l)0,75
Kiadósság (m2/l/réteg)12
Szín
  • fehér ( Hammerite)
Fényességfényes
KültérIgen
BeltérIgen
Javasolt felületek
  • rozsdás fém
Száradási idő4 óra
Átfesthetőség6 óra
Hígítás
  • nem megengedett
Felhordás
  • ecset
Csomagolási egységek

6 db/kart.

432 db/rakl.

Cikkszám:085277
EAN kód5010212581445
Bruttó súly0.81 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay