Inntaler latexfesték fehér 5L

Magas fehérségű, , oldószer-, ammónia-, formaldehid-, lágyítószer- és szagmentes, selyemfényű beltéri falfesték. Kitűnő fedőképességgel rendelkezik. Bevonata mosás- és súrolásálló, lég- és páraáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja.   Alkalmazási terület: Nagy igénybevételnek kitett felületekre (konyhák, folyosók, lépcsőházak, gyerekszobák, irodák, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények) új vakolatra, korábban műanyag diszperziós festékkel festett felületre, gipszkartonra, üvegszövet és nehéz tapétára alkalmazzuk. Felhasználás: A festendő felületeknek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának, portól, olajtól és zsírtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. • A még festetlen mész-, mészcement vakolatot fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozóval alapozzuk. • Más erősen szívó, porózus felületen - pl.: gipszkartonon, glettelt felületen - a szívóképesség kiegyenlítésére, csökkentésére szintén alkalmazzunk Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozót. • Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A Poli-Farbe Inntaler selyemfényű latexfesték  a Poli-Farbe színkeverő rendszerben több ezer színárnyalatra színezhető. • A megfelelően előkészített falfelületre egy vagy két rétegben hordjuk fel a festéket finom szőrű hengerrel (bárányszőr, velúr). Az első rétegnél legfeljebb 10% vízzel, a második rétegnél legfeljebb 5%-kal lehet a festéket hígítani a felhordás módjától függően. A két réteg között a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően 5-6 óra száradási időt biztosítsunk. • Sima, glettelt felületre egy réteg is elegendő lehet, azonban ekkor hígítás nélkül szükséges felfesteni finom szőrű hengerrel jól eldolgozva. • A tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. A tapéta felülete tiszta, por és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg felhordása szükséges, először kb.: 5% vízzel hígítva, másodszor hígítás nélkül. A két réteg festése között legalább 6 óra száradási időt biztosítsunk. A felhasználandó festék mennyisége nagymértékben függ a felület egyenetlenségétől, struktúrájától. • Üvegszövet tapéta esetén, finom struktúránál 110-130 g, közepes struktúránál 130-150 g, durva struktúránál 150-160 g az anyagszükséglet rétegenként 1m2 felületre számítva. A festést +5 °C feletti hőmérsékleten kell végezni, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. Festés után az eszközök bő vízzel azonnal elmoshatók.
13 350 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 2 670 Ft / 1 L
megrendelésre
Cikkszám:089377
Kiszerelés (l)
5
10

A terméket boltjainkban és csomagküldő szolgálaton keresztül is át lehet venni.

Magas fehérségű, , oldószer-, ammónia-, formaldehid-, lágyítószer- és szagmentes, selyemfényű beltéri falfesték.

Kitűnő fedőképességgel rendelkezik.

Bevonata mosás- és súrolásálló, lég- és páraáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja.

 

Alkalmazási terület:

Nagy igénybevételnek kitett felületekre (konyhák, folyosók, lépcsőházak, gyerekszobák, irodák, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények) új vakolatra, korábban műanyag diszperziós festékkel festett felületre, gipszkartonra, üvegszövet és nehéz tapétára alkalmazzuk.


Felhasználás:

A festendő felületeknek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának, portól, olajtól és zsírtól mentesnek kell lennie.

A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani.

• A még festetlen mész-, mészcement vakolatot fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozóval alapozzuk.

• Más erősen szívó, porózus felületen - pl.: gipszkartonon, glettelt felületen - a szívóképesség kiegyenlítésére, csökkentésére szintén alkalmazzunk Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozót.

• Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni.

Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni.

A Poli-Farbe Inntaler selyemfényű latexfesték  a Poli-Farbe színkeverő rendszerben több ezer színárnyalatra színezhető.

• A megfelelően előkészített falfelületre egy vagy két rétegben hordjuk fel a festéket finom szőrű hengerrel (bárányszőr, velúr).

Az első rétegnél legfeljebb 10% vízzel, a második rétegnél legfeljebb 5%-kal lehet a festéket hígítani a felhordás módjától függően. A

két réteg között a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően 5-6 óra száradási időt biztosítsunk.

• Sima, glettelt felületre egy réteg is elegendő lehet, azonban ekkor hígítás nélkül szükséges felfesteni finom szőrű hengerrel jól eldolgozva.

• A tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. A tapéta felülete tiszta, por és ragasztóanyag maradékától mentes legyen.

Két réteg felhordása szükséges, először kb.: 5% vízzel hígítva, másodszor hígítás nélkül.

A két réteg festése között legalább 6 óra száradási időt biztosítsunk.

A felhasználandó festék mennyisége nagymértékben függ a felület egyenetlenségétől, struktúrájától.

• Üvegszövet tapéta esetén, finom struktúránál 110-130 g, közepes struktúránál 130-150 g, durva struktúránál 150-160 g az anyagszükséglet rétegenként 1m2 felületre számítva.

A festést +5 °C feletti hőmérsékleten kell végezni, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.

Festés után az eszközök bő vízzel azonnal elmoshatók.

Kiszerelés (l)5
Kiadósság (m2/l/réteg)9
Árnyalat
  • Fehér árnyalat
Színfehér
Javasolt rétegszám1-2
Száradási idő (óra)24
Átfesthetőség (óra)6
Hígítás
  • víz
Extra tulajdonságok
  • Páraáteresztő
  • Mosásálló
  • Légáteresztő
Csomagolási egységek

45 db/rakl.

Cikkszám:089377
EAN kód5998672113560
Bruttó súly6.56 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!
Kosárérték listaáron: 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték: 0 Ft
Tegyél még a kosárba: 30 000 Ft értékben 3% kedvezmény eléréséhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay