Barenbrug Fűmag Watersaver Szárazságtűrő 1 kg

Barenburg-fumag-watersaver-1-kg.jpg
Barenburg-fumag-watersaver-1-kg.jpg
A Barenbrug Watersaver fűmag keveréket kifejezetten szárazságtűrő fajták alkotják, így alkalmazásával gyönyörű pázsitot érhetünk el kevesebb öntözéssel.    Előnyei: A mélyre hatológyökerű nádképű csenkesznek köszönhetően kiváló a szárazságtűrő képesség Jó megújuló és regenerálódó képesség Víztakarékos és költségtakarékos Kiadósság:  1 kg 40 m2 területre ajánlott Összetétel: 80% Festuca arundinacea - Nádképű csenkesz 10% Lolium perenne - Angol perje 10% Poa pratensis - Réti perje Míg más füvek vízhiányos körülmények között elsárgulnak és a kiszáradás jeleit mutatják, addig a Water Saver fűmagkeverékből létrehozott pázsit zöld marad. A Barenbrug nemesítői olyan fűfajtákat használtak a Water Saver keverék összeállítása során, melyeknek rendkívül jó a szárazság- és hőtűrő képessége.A Barenbrug Water Saver fűmagkeverék nádképű csenkesz, angol perje és réti perje fajtáiból áll össze. A Barenbrug réti perje fajták a különböző környezeti hatásokkal szembeni jó ellenálló képességükről, valamint a száraz periódusok utáni gyors regenerálódásukról ismertek.  A Water Saver fűmagkeverékben a réti perje meghatározó fűfaj. A réti perje fajták köre rendkívül széles, azonban a Water Saver a Barenbrug kutatásaira alapozva csak olyanokat tartalmaz, amelyek a legjobbnak bizonyultak a szárazságtűrő képesség, télállóság és a taposástűrés tekintetében. A Barenbrug nádképű csenkesz fajtái mély gyökérzettel, finom levélzettel és kiemelkedő szárazságtűrő képességgel rendelkeznek. A keverékben alkalmazott angol perje fajta gyors kezdeti fejlődést biztosít, melynek kiválasztásánál a szárazságtűrő képességet is figyelembe vették. A Water Saver keverékből létrehozott pázsit mélyebb talajrétegek vízkészleteit hasznosítja, míg a legtöbb fűfaj kevésbé mélyre hatoló gyökérzettel bír és így a felsőbb talajrétegekből /talaj felső 10 – 15 cm-es rétege/ veszi fel a vizet. Az ilyen pázsitok a szárazabb időszakokat nehezen vészelik át vagy akár ki is pusztulhatnak, esetenként még a rendkívüli forró és száraz periódusokat megelőzően is.A Water Saver keverékben található nádképű csenkesz fajták gyökérzete 60 cm-t meghaladó mélységbe hatol le és a gyökerek vizet, valamint tápanyagot raktároznak tartalékot képezve a száraz időszakokra. A keverék másik meghatározó faja, a réti perje vízszintesen futó tarackoló gyökérzetével kiterjedt hálózatot képez és magas sűrűséget biztosít a pázsitnak.
3 250 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 250 Ft / 1 db
Cikkszám:096155
készleten
Kiszerelés (kg)
1
5
Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A Barenbrug Watersaver fűmag keveréket kifejezetten szárazságtűrő fajták alkotják, így alkalmazásával gyönyörű pázsitot érhetünk el kevesebb öntözéssel. 

 

Előnyei:

  • A mélyre hatológyökerű nádképű csenkesznek köszönhetően kiváló a szárazságtűrő képesség
  • Jó megújuló és regenerálódó képesség
  • Víztakarékos és költségtakarékos


Kiadósság: 

  • 1 kg 40 m2 területre ajánlott


Összetétel:

  • 80% Festuca arundinacea - Nádképű csenkesz
  • 10% Lolium perenne - Angol perje
  • 10% Poa pratensis - Réti perje


Míg más füvek vízhiányos körülmények között elsárgulnak és a kiszáradás jeleit mutatják, addig a Water Saver fűmagkeverékből létrehozott pázsit zöld marad.

A Barenbrug nemesítői olyan fűfajtákat használtak a Water Saver keverék összeállítása során, melyeknek rendkívül jó a szárazság- és hőtűrő képessége.

A Barenbrug Water Saver fűmagkeverék nádképű csenkesz, angol perje és réti perje fajtáiból áll össze. A Barenbrug réti perje fajták a különböző környezeti hatásokkal szembeni jó ellenálló képességükről, valamint a száraz periódusok utáni gyors regenerálódásukról ismertek. 

A Water Saver fűmagkeverékben a réti perje meghatározó fűfaj. A réti perje fajták köre rendkívül széles, azonban a Water Saver a Barenbrug kutatásaira alapozva csak olyanokat tartalmaz, amelyek a legjobbnak bizonyultak a szárazságtűrő képesség, télállóság és a taposástűrés tekintetében. 

A Barenbrug nádképű csenkesz fajtái mély gyökérzettel, finom levélzettel és kiemelkedő szárazságtűrő képességgel rendelkeznek. A keverékben alkalmazott angol perje fajta gyors kezdeti fejlődést biztosít, melynek kiválasztásánál a szárazságtűrő képességet is figyelembe vették. 

A Water Saver keverékből létrehozott pázsit mélyebb talajrétegek vízkészleteit hasznosítja, míg a legtöbb fűfaj kevésbé mélyre hatoló gyökérzettel bír és így a felsőbb talajrétegekből /talaj felső 10 – 15 cm-es rétege/ veszi fel a vizet. Az ilyen pázsitok a szárazabb időszakokat nehezen vészelik át vagy akár ki is pusztulhatnak, esetenként még a rendkívüli forró és száraz periódusokat megelőzően is.

A Water Saver keverékben található nádképű csenkesz fajták gyökérzete 60 cm-t meghaladó mélységbe hatol le és a gyökerek vizet, valamint tápanyagot raktároznak tartalékot képezve a száraz időszakokra. A keverék másik meghatározó faja, a réti perje vízszintesen futó tarackoló gyökérzetével kiterjedt hálózatot képez és magas sűrűséget biztosít a pázsitnak.

Kiszerelés (kg)1
Felhasználási területritkán öntözött területekre
Csomagolási egységek

6 db/kart.

Cikkszám:096155
VTSZ szám12092980
EAN kód8718911010286
Bruttó súly1.1 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

A terméket boltjainkban és csomagküldő szolgálaton keresztül is át lehet venni.

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay