Adventre hangolódva

Télre, adventre hangolódtunk. Válassz műfenyőinkből, csodás fényfüzéreinkből, bájos kerámia dekorációinkból. Díszítsd kerted, teraszod, ablakod energiatakarékos LED-es fényekkel!

Decemberben ingyen szállítás

Rendelj most webáruházunkból! December 1-31-ig minden 5000 Ft feletti rendelést ingyen szállítunk házhoz. Felújításhoz, kertszépítéshez, autóápoláshoz mindent egy helyről.

Madáretetők, eleségek

A fa madáretetők nemcsak kertünk díszei, de biztonságot is nyújtanak a kis kedvenceink, míg kicsipegetik a magas oljtartalmú eleséget. Önetetős, állványos, függő, nádtetős, odú stb. rengeteg kültéri változatban kaphatók. Válassz kedvedre!

Bor és pálinka

Borászkodáshoz, pálinkafőzéshez, kínáláshoz is találsz nálunk profi eszközöket, nélkülözhetetlen szereket! Szerezz be mindent egy helyen!

Favágás, faaprítás

Fakivágáshoz láncfűrészt, vasbakot, védőszemüveget, tüzelőaprításhoz fejszét, fahordáshoz kesztyűt, talicskát, a rakás letakarásához pedig ponyvát ajánlunk. Szerezd be egy helyről könnyedén!

Fűtés kandallóban, kályhában

Hatékony begyújtós, prémium fabrikett, kémény koromtalanító, kandallóablak tisztító és rengeteg hasznos termék, ami a fűtésszezonban folyamatosan kell otthonra! Nézz körül és vedd meg nálunk kényelmesen egy helyen!


Téli kerti teendők

Extra kedvezmény

Kiemelt kert ajánlatok

Aktuális kerti termékek

Decemberi ajánlatok

Kertészeti blog

Téli kerti teendők

Téli kerti teendők

Télen a kertünk megpihen, de a hobbikertésznek van pár teendője. Amúgy is jó érzés kinn lenni a friss téli levegőn.

A szép fű titka a rendszeres gondozás

A szép fű titka a rendszeres gondozás

A szép gyep nem álom. Minőségi fűmag és rendszeres ápolás a titka. Gyeptrágyázás, nyírás, öntözés az alapja. Ha gondozzuk, igazán szép zöld pázsitunk lesz.

Lemosó permetezés

Lemosó permetezés

Az egyik legfontosabb növényvédelmi munka a kiskertben és a növények nagyon meghálálják. Nem mindegy hogyan, mikor és mivel végezzük el.

Hírlevél

Iratkozz fel most! Elsőként értesülhetsz akcióinkról, újdonságainkról, termékbemutatóinkról.

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Piktor.hu hírlevelére.