Élethű zöldfalak

Zöldítsd be exkluzív zödlfallal otthonod! Természetes hatású trópusi v. erdei növényekkel, virágokkal. Ápolás nélkül is gyönyörű. Könnyen falra szerelhető műanyag, de mégs szinte élethű vertikális kert.

A szép fű titka

A szép gyep nem álom. Minőségi fűmag és rendszeres ápolás a titka. Gyeptrágyázás, nyírás, öntözés az alapja. Ha igazán szép zöld pázsitot szeretnél, olvasd el cikkünket!

A ház újra szép lesz

Mohás homlokzat, tető vagy terasz? A BioComb 3in1 koncentrátumokkal könnyen, házilag tiszítható. Csak permetezd le a felületet, a többit bízd a természetre! Az oldattól a moha elpusztul, majd az eső lemossa, a szél lefújja.

Favágás, faaprítás

Fakivágáshoz láncfűrészt, vasbakot, védőszemüveget, tüzelőaprításhoz fejszét, fahordáshoz kesztyűt, talicskát, a rakás letakarásához pedig ponyvát ajánlunk. Szerezd be egy helyről könnyedén!

Nyári kerti teendők

Kiemelt kert ajánlatok

Aktuális kerti termékek

Júniusi ajánlatok

Kertészeti blog

A szép fű titka a rendszeres gondozás

A szép fű titka a rendszeres gondozás

A szép gyep nem álom. Minőségi fűmag és rendszeres ápolás a titka. Gyeptrágyázás, nyírás, öntözés az alapja. Ha gondozzuk, igazán szép zöld pázsitunk lesz.

Lemosó permetezés

Lemosó permetezés

Az egyik legfontosabb növényvédelmi munka a kiskertben és a növények nagyon meghálálják. Nem mindegy hogyan, mikor és mivel végezzük el.

A házi pálinkafőzés rejtelmei

A házi pálinkafőzés rejtelmei

Szereted a különleges pálinkákat? Szívesen kísérletezel új ízekkel? Ajánljuk minőségi pálinkafőzőinket és bevezetünk a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Hírlevél

Iratkozz fel most! Elsőként értesülhetsz akcióinkról, újdonságainkról, termékbemutatóinkról.

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Piktor.hu hírlevelére.