Élethű zöldfalak

Zöldítsd be exkluzív zödlfallal otthonod! Természetes hatású trópusi v. erdei növényekkel, virágokkal. Ápolás nélkül is gyönyörű. Könnyen falra szerelhető műanyag, de mégs szinte élethű vertikális kert.

Szép zöld gyep tavasszal

Az idő tökéletes a gyepszellőztetéshez! Miért fontos ezt tavasszal elvégezni? Ha szép zöld füves placcot szeretnél olvasd el cikkünket!

Favágás, faaprítás

Téli fakivágáshoz láncfűrészt, vasbakot, védőszemüveget, tüzelőaprításhoz fejszét, fahordáshoz kesztyűt, talicskát, a rakás letakarásához pedig ponyvát ajánlunk. Szerezd be egy helyről könnyedén!

Többet kevesebbért

Többet jobb áron? Extra kedvezményeket adunk 30.000 Ft feletti vásárlás esetén. Ettől lesz az akciós termék még olcsóbb. Mindig megéri a Piktorban vásárolni! Online és az üzleteinkben is!

Tavaszi kerti teendők

Kényelmesen házhoz, országos kiszállítás

Kiemelt kert ajánlatok

Aktuális kerti termékek

Májusi akciók

Kertészeti blog

Lemosó permetezés

Lemosó permetezés

Az egyik legfontosabb növényvédelmi munka a kiskertben és a növények nagyon meghálálják. Nem mindegy hogyan, mikor és mivel végezzük el.

A házi pálinkafőzés rejtelmei

A házi pálinkafőzés rejtelmei

Szereted a különleges pálinkákat? Szívesen kísérletezel új ízekkel? Ajánljuk minőségi pálinkafőzőinket és bevezetünk a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Gyepszellőztetés, talajlazítás

Gyepszellőztetés, talajlazítás

Ha igazán szép gyepben szeretnénk gyönyörködni a kertünkben, tavasszal a két legfontosabb ehhez a gyepszellőztetés és a talajlazítás. 

Hírlevél

Iratkozz fel most! Elsőként értesülhetsz akcióinkról, újdonságainkról, termékbemutatóinkról.

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom. Feliratkozom a Piktor.hu hírlevelére.