Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

JUB Acrylcolor akril homlokzatfesték fehér 5L

JUB Acrylcolor akril homlokzatfesték fehér 5L

jub-acrylcolor-akril-homlokzatfestek-feher-5l.jpg
jub-acrylcolor-akril-homlokzatfestek-feher-5l.jpg
Az Acrylcolor homlokzatfesték elsősorban a szilárd, sima (simított) illetve enyhén és egyenletesen érdes, repedésektől, szerkezeti anomáliáktól vagy egyéb hibáktól mentes homlokzatfelületek dekoratív védelmére alkalmas. Felhordása lehetséges a régi jól tapadó akril, szilikátos és szilikonos festékrétegekre és az enyhén érdes dekoratív vakolatokra is.Az Acrycolor-t nagyfokú víztaszító-képesség és jó fedőképesség jellemzi. A filmréteg kiválóan tapad a felülethez és a füstgázokkal, UV-sugárzással és egyéb légköri hatásokkal szemben ellenálló, ezért bármilyen időőárási körülmények között tartós marad, még a minimális tetőeresszel rendelkező magasabb épületek csapadéknak erősen kitett homlokzatfelületein is. Alkalmazási terület:  A festék alkalmas szilárd finoman vakolt illetve finoman simított homlokzatfelületek festésére, és a gyakorlatban leggyakrabban lakóházak és nagyobb épületek esetében használják. Felhasználás: Használat előtt a festéket alaposan összekeverjük, amennyiben szükséges, a konzisztenciának megfelelő technikával és felhordási feltételeknek megfelelıen vízzel hígítjuk (legfeljebb 10%). A festék fedőképessége a hígítással csökken! A festéket két (kivételes esetben akár három) rétegben visszük fel hosszúszőrő teddy-hengerrel illetve textil festőhengerrel. A második illetve harmadik felhordás csak akkor lehetséges, ha az előző réteg már teljesen száraz – normál körülmények között (T = +20 ºC, levegő rel. páratart. = 65 %) ez körülbelül 6 óra elteltével lehetséges. Az egyes falfelületeket az egyék széltől a másikig megszakítás nélkül festjük. A frissen festett felületek csapadékkal (festékréteg kimosódása) szembeni ellenállósága normál körülmények között, legkésıbb 24 óra elteltével alakul ki.  A szerszámokat a használatot követően azonnal mossuk le alaposan vízzel, a megszáradt foltokat nem lehet eltávolítani.    
18 590 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 3 718 Ft / 1 L
Cikkszám:001402
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,75
5
15
Szín
  • fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Az Acrylcolor homlokzatfesték elsősorban a szilárd, sima (simított) illetve enyhén és egyenletesen érdes, repedésektől, szerkezeti anomáliáktól vagy egyéb hibáktól mentes homlokzatfelületek dekoratív védelmére alkalmas.
Felhordása lehetséges a régi jól tapadó akril, szilikátos és szilikonos festékrétegekre és az enyhén érdes dekoratív vakolatokra is.
Az Acrycolor-t nagyfokú víztaszító-képesség és jó fedőképesség jellemzi.
A filmréteg kiválóan tapad a felülethez és a füstgázokkal, UV-sugárzással és egyéb légköri hatásokkal szemben ellenálló, ezért bármilyen időőárási körülmények között tartós marad, még a minimális tetőeresszel rendelkező magasabb épületek csapadéknak erősen kitett homlokzatfelületein is.

Alkalmazási terület:

 A festék alkalmas szilárd finoman vakolt illetve finoman simított homlokzatfelületek festésére, és a gyakorlatban leggyakrabban lakóházak és nagyobb épületek esetében használják.

Felhasználás:

  • Használat előtt a festéket alaposan összekeverjük, amennyiben szükséges, a konzisztenciának megfelelő technikával és felhordási feltételeknek megfelelıen vízzel hígítjuk (legfeljebb 10%). A festék fedőképessége a hígítással csökken!
  • A festéket két (kivételes esetben akár három) rétegben visszük fel hosszúszőrő teddy-hengerrel illetve textil festőhengerrel. A második illetve harmadik felhordás csak akkor lehetséges, ha az előző réteg már teljesen száraz – normál körülmények között (T = +20 ºC, levegő rel. páratart. = 65 %) ez körülbelül 6 óra elteltével lehetséges.
  • Az egyes falfelületeket az egyék széltől a másikig megszakítás nélkül festjük. A frissen festett felületek csapadékkal (festékréteg kimosódása) szembeni ellenállósága normál körülmények között, legkésıbb 24 óra elteltével alakul ki. 
  • A szerszámokat a használatot követően azonnal mossuk le alaposan vízzel, a megszáradt foltokat nem lehet eltávolítani.

 

 

Kiszerelés (l)5
Kiadósság (m2/l/réteg)10
Szín
  • fehér
KültérIgen
Felhordás
  • ecset
  • szórás
  • henger
Javasolt rétegszám2
Száradási időmax. 24 óra
Átfesthetőség6 óra
Hígítás
  • amennyiben szükséges, vízzel hígítjuk (legfeljebb 10%)
Csomagolási egységek

2 db/kart.

72 db/rakl.

Cikkszám:001402
VTSZ szám32149000
EAN kód3838527601885
Bruttó súly7.976 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Henger nyél

Festőhenger

Alapozó

Glettvas