Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Cégtörténet

Piktor-Festekbolt-annoAz üzlet Szabadhegyen, a József Attila úton működött csupán néhány fővel. A helyzeti előny és a megfelelő szakmai háttér a dinamikus fejlődés útján indította el a vállalkozást. A forgalom növekedése és a hely szűke miatt a festékbolt 1992-ben átköltözött a József Attila úton egy nagyobb alapterületű családi házba.

1993 végén a tulajdonosi körben történt változások után a cég tulajdonjoga és irányítása teljes egészében átkerült a Csiza család kezébe. Ezután a cég gyors ütemben fejlődött, forgalma évről évre jelentősen gyarapodott. Kibővült a termékkör is, a festék- és segédanyagok mellett bekerültek a kínálatba a háztartási- és vegyi áruk, díszítőelemek, dekorációs termékek és a különleges anyagok, illetve a vegyszerek.

1996-ban ismét kicsinek bizonyult a hely, így az akkori üzletet át kellett építeni. A Piktor Festékbolt ekkor már 130 m²-en, az eddigieknél kétszer nagyobb alapterületen és két szinten fogadta vásárlóit. Ekkor már 10 fővel üzemelt a cég. A kiskereskedelem mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapott a nagykereskedelem, a viszonteladó üzletek, a közületek és az ipari felhasználók kiszolgálása.

A forgalom rohamos növekedése és az ismételten fellépő helyszűke miatt 1999-ben a cég megvásárolta a szomszédos ingatlant, majd a két épület összenyitásával immár a Dunántúl egyik legszebb és legnagyobb választékú festék és háztartási vegyi áru kereskedésévé fejlődött több, mint 300 m² eladótéren. Nyolc színkeverő géppel, kibővített dekorációs választékkal és bemutató teremmel gazdagodott a szolgáltatási paletta.

2002-ben a Piktor Festékbolt megnyitotta második kiskereskedelmi egységét a Mészáros Lőrinc úton levő Fészek Áruházban. 80 m² alapterülettel, szűkebb termékválasztékkal, de a cég nevéhez fűződő magas szolgáltatási színvonallal. Ezzel egyidőben a nagy mennyiségű anyagok tárolását és a nagybani felhasználó partnerek kiszolgálását is áthelyezte erre a telephelyre.

2003-ra a cég folyamatos fejlődésének köszönhetően a József Attila úti központi telephely ismét kicsinek bizonyult. Év végén a Piktor Kft. megvásárolta, felújította, illetve átalakította a győriek által jól ismert, 1983-óta működő Fészek Áruházat. Áthelyezték a főbejáratot, új fűtő és klimatizáló rendszert építettek be.  Megváltozott az üzlettér elrendezése, így európai színvonalú, jó parkolási lehetőségekkel rendelkező áruház lett. 

2004-től a Fészek Áruházban

Piktor-Festekbolt-Gyor

2004-ben a Piktor Festékbolt teljes áruválasztékával átköltözött a Fészek Áruházba.

Ma már 800 m² eladótéren, kibővült árukészletével, magas színvonalú szolgáltatásaival, folyamatosan képzett eladókkal szaktanácsokkal fogadja vásárlóit.

Központi fekvés, ingyenes parkoló, mindent egy helyről, gyors kiszolgálással.
További szolgáltatásokról bővebben: Győri üzletünk szolgáltatásai

A Piktor Festékbolt számokban:

  • forgalmazott termékek: 30000
  • képviselt jelentősebb gyártók és márkák: 300
  • lakossági festékkeverők: 5
  • autó- és faipari festékkeverők: 3

Új üzletág - Kreatív Ötletház, a hobbibolt

Kreativ-otlethaz2005-ben a régi, József Attila úti épület emeletén nyílt meg a Kreatív Ötletház kézműves szakbolt, a Piktor Kft. új üzletága.

A modern, színvonalas üzlet az ország második legnagyobb alapterületén és óriási áruválasztékkal indította tevékenységét.

A hobbibolt vevői igények hatására 2006-ban beköltözött Győr belvárosába. Hasonló színvonallal, választékkal és alapterületen működik a mai napig.

Jelenleg ez a régió egyik legnagyobb hobbiboltja, kínálata szezononként változó.

A kreatív technikákban jártasak az eladók, így egy-egy személyre szabott ajándékhoz nemcsak alapanyaggal, hanem ötlettel és jó tanáccsal is tudnak szolgálni.

www.kreativotlethaz.hu


Piktor Festékbolt már Celldömölkön is

Piktor-Celldomolk2005-ben a Piktor Festékbolt megnyitotta második festék- és vegyi áru kiskereskedelmi üzletét Celldömölkön.
A kis belvárosi üzletben a győrivel azonos áron és hasonló szolgáltatásokkal várják vásárlóikat.

Celldömölki üzletünk szolgáltatásai


Nagykereskedelmi központ Veszprémben - Piktor-Depo Kft.

2006. elején a Piktor Kft. a piaci változások hatására szétválasztotta a kis- és a nagykereskedelmi tevékenységét.
Létrehozta Veszprémben logisztikai központját, ahol leányvállalata, a Piktor-Depo Kft. szolgálja ki a viszonteladó üzletek igényeit.

www.piktordepo.hu

Új profil: kertészeti szakáruház

Piktor KERT2010. tavaszán nyitotta meg kapuit a Fészek Kert Kertészeti Szakáruház a Piktor Áruház udvarán. Az üzlet 400 m² alapterületen működik, melyhez kb. 1500 m² reprezentatív, külső bemutatótér is tartozik.

Az áruház nemcsak kerti gépeket, szerszámokat, vegyszereket, dekorációkat, játszótornyokat, grill készülékeket, hanem borászati kellékeket és minőségi pálinkafőző gépeket is értékesít. Kínálata folyamatosan bővül és szezonálisan változik.

A kertészet és gazdabolt szolgáltatásai: szakmai tanácsadás, játszótorony összeszerelés, házhoz szállítás, Al-ko szervíz átvételi pont

A kert részleg 2018-ban átvette a Fészek Tüzép tevékenységét. Így a vásárlók már tűzifához és szénhez is hozzájuthatnak az üzleten keresztül. A hasított, raklapos, hálós tűzifát egy professzionális favágó és hasító gép állítja elő.

2022-től kert részlegünk Piktor Kert néven várja vásárlóit. Termékeink nagy része a webshopon is megtalálhatók országos házhoz szállítással: piktor.hu/kert

www.piktor.hu/kerteszet


Régi-új üzlet Keszthelyen

Piktor-Festekbolt-Keszthely2017-ben a Piktor Kft. megvásárolta a Keszthelyen már régóta működő Iso Color Festékházat. A Balaton-parti üzlet hasonló termékskálával, szolgáltatásokkal és üzleti szemlélettel működik, mint a cégcsoport többi tagja.

Szakképzett eladókkal és még több szolgáltatással várja a vásárlókat.

A korábbi áruválaszték is jelentősen kibővült. A megszokott választékon túl rengeteg szerszám, barkácsgép, lakásdekorációs elem, hobbi dekorfesték és háztartási vegyiáru közül válogathatnak a vásárlók. Raklapos tűzifa és egyéb kerti termékek is színesítik a kínálatot.

Az új, modern üzlet neve a cégcsoportba illeszkedően ma már Piktor Áruház.

Keszthelyi üzletünk szolgáltatásai


Piktor Bisztró

Piktor-BisztroA Piktor Kft. 2018-ban vette át a Fészek Áruházban található büfé üzemeltetését. A helyiség felújítva, új berendezésekkel egy XXI. századi, modern bisztróként nyitott meg újra.

A bisztró kávéval, üdítővel, hideg- és melegszendvicsekkel, süteményekkel és gyors, meleg ételekkel várja a vendégeit.

Az ételek, a sütemények, a kávé mind kérhető elvitelre is.

Minden, ami egy jó napkezdéshez kell!

piktor.hu/piktor-bisztro


Piktor Webshop

Piktor-WebshopTöbbéves előkészítés és tervezés után 2020-ban kinyitott online üzletünk, a Piktor Webshop. A festékbolt és a kertészet áruválasztékának legnagyobb része megtalálható a webáruházban.

Folyamatosan bővülő és szezonális árukészlettel szolgálja ki a lakással, házzal, kerttel, autóval rendelkező otthonszépítőket, barkácsolókat és felújítókat.

Az akciós termékválaszték és a termékek ára az üzletekkel megegyező.

A több mint tízezer termék túlnyomó része azonnal készletről rendelhető.

Az országos házhozszállításon túl, győri / keszthelyi /celldömölki bolti átvétellel is kérhetők a termékek.

 


Piktor Áruház

PiktorAruhaz-Cegtortenet-A fejlődés következő lépcsőjeként 2023 őszére megszépült és energiahatékonnyá vált a 40 éves jubileumát ünneplő győri áruház, immár Piktor Áruház néven.

Az energetikai fejlesztésekkel és korszerűsítési beruházásokkal a hatékonyságnövelés mellett a fenntarthatóság is hosszútávú cél volt.


2023. évi XXV. törvény szerinti bejelentés