Celldömölki üzletünk szolgáltatásai

Ingyenes-parkolo.png

Ingyenes parkolás

Üzletünk mellett díjmentes a parkolás. Teherautóval, utánfutóval érkező vásárlóink is meg tudnak állni a bejárathoz közel, a könnyebb áruszállítás érdekében.

Extra-kedvezmeny.png

Extra kedvezmények

Többet jobb áron? Extra plusz kedvezményeket adunk már 30 000 Ft feletti vásárlás esetén. Ettől lesz az akciós termék a vásárlás végén még olcsóbb. Számolj velünk, megéri!

Bővebben

Szakmai-tanacsadas.png

Szaktanácsadás

Üzletünkben szakmailag felkészült és jól képzett kollégák várnak. Ne lepődj meg, ha először kérdéseket tesznek fel neked a problémáddal kapcsolatban. Pl. Milyen anyaggal volt kezelve korábban? Pereg a festék a felületről? Puha- vagy keményfa a kerítés?... Így biztos lehetsz benne, hogy a neked legmegfelelőbb festéket, ragasztót, szerszámot fogják ajánlani.

Az anyagmennyiség kiszámításában is segítünk legyen szó akár festékről, glettről, vakolatról, ragasztóról vagy bármely más építőanyagról.

Azonnali-szinkeveres.png

Azonnali színkeverés

Ha az üzletben található gyári színes festékek között nem találod a megfelelő árnyalatot, válaszd az azonnali színkeverést! Több ezer színárnyalatból számítógéppel akár pár perc alatt keverjük ki az egyedi színt. Kollégáink nemcsak a szoba fal színét keverik ki tetszőleges színűre, hanem zománcot, lazúrt, homlokzatfestéket vagy vakolatot is a kívánt árnyalatúra keverik, a számítógépes színkeverő gépek segítségével.

Hozott színminta alapján még könnyebb a választás.

Festékkeverő csapatunk nemcsak szakmai tanácsokkal segít a döntésben, de a festékanyag mennyiségének kiszámításában is. Ehhez csupán a lefestendő felület nagyságára van szükségünk.

Ha az azonnali színkeverés mellett döntesz, akár meg is várhatod míg elkészülnek kollégáink a munkával.

 • Néhány kanna vagy doboz festék esetén csupán pár percet kell várni az üzletünkben.

Amennyiben nagyobb mennyiségű vakolatra lenne szükséged, pl. egy egész házat szeretnél bevakolni, lefesteni, akkor természetesen, többet kell várnod.  

 • 7-8 kanna esetén akár már 1 óra alatt kész az anyag.
 • Nagyobb mennyiség esetén 1-2 nap határidővel vállaljuk. Lehetőség van előrendelést is leadni.

Minden színárnyalat bármikor újra kikeverhető.

Szinkartya-berbeadas.png

Színkártya bérbeadás

Falra, homlokzatra, netán bútorra szeretnél színt választani? Bizonytalan vagy, esetleg nem tudod elképzelni, hogy mutatni a szín a nappalid falán? Nem gond, ebben is segítünk!

Lehetőséget biztosítunk a színkártyá(ka)t hazavinni és így a fontos döntést a családdal együtt, nyugodt körülmények között, átgondoltan meghozni. Ez úgy működik, hogy hivatalosan bérbe adjuk neked a színkártyát. Elviszed a színpalettát, kiválasztod a színt, majd visszahozod az üzletbe.

Ez a szolgáltatás minimális költséggel jár, napi bérleti díj + kaució:
A színkártya bérbeadásakor a színkártya értékét kaucióként ki kell fizetned, de ezt az összeget vissza is adjuk neked, amikor a színpalettát sérülésmentes visszahozod.

Nem határozzuk meg, hogy mennyi ideig lehet nálad a kártya, de minden nap után egy jelképes bérleti díjat számlázunk ki, akkor, amikor a színkártyát visszahozod az üzletbe.

A kaució mértékéről és az aktuális bérleti díjról érdeklődj kollégáinknál.

Kulonleges-anyagok-beszerz.png

Különleges anyagok beszerzése

A keresett termék vagy eszköz nincs a polcainkon vagy a kínálatunkban? Beszerezzük a különleges anyagokat és a speciális szerszámokat is.

Utánajárunk
azaz felvesszük a kapcsolatot beszállító partnereinkkel, hogy a kérésnek eleget téve beszerezzük a különleges festékeket, bevonatot, ipari vegyszert, egyedi szerszámot...

Értesítünk
Gyártó, ill. forgalmazó partnereink visszajelzései alapján, rövid határidővel értesítünk, hogy a termék még forgalomban van és rendelhető-e.

Igényeket a piktor##kukac##piktor.hu e-mail címen várjuk.

Arajanlat.png

Árajánlatok kidolgozása

Árajánlat magánszemélyeknek:
Építéséhez, felújításhoz, átalakításához vagy akár hőszigeteléshez stb. az igények alapján tételes írsásos árajánlatot adunk, melynek segítségével könnyebben tervezhetők kiadások.

Generál kivitelezésekhez:
Projektekhez, tenderekhez mind festék, mind háztartási és vegyi áru vonalon egyedi engedmények alapján kalkulálunk árakat.

Bármely esetben az ajánlat kérés a piktor##kukac##piktor.hu e-mail címre küldhető, melyre írásban reagálunk. Felmerülő kérdések esetén, a gyorsaság érdekében telefonon is egyeztetünk. 

Bankkartyas-fizetes.png

Bankkártyás fizetés

A gyors, kényelmes és érintés nélküli vásárláshoz pénztárainknál lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Üzleteinkben elfogadott bankkártya típusok: Maestro, Visa és MasterCard.

Kozuletek-nagyipari-felhasznalok.png

Közületeknek, nagyipari felhasználóknak

Rugalmas és egyedi szállítási feltételeket, versenyképes árakat, egyszerűen átlátható- és gyors rendelés eszközeit kínáljuk a széles termékválasztékon túl viszonteladó partnereinknek, közületeknek és nagyipari felhasználóknak.

Széles termékválasztékunk nagyipari partnereink részére:

 • festékek
 • háztartási vegyiáruk
 • takarító-, tisztító eszközök
 • védőfelszerelések
 • élelmiszerek
 • védőital stb.

Amit még kínálunk:

 • éves fix árak igény szerint 
 • személyre szabott szállítási- és ellátási feltételek 
Hirlevel.png

Hírlevél

Elsőként értesülhetsz extra akcióinkról, szezonális újdonságainkról, ingyenes bemutatóinkról, különleges termékeinkről, nyereményjátékainkról. Megéri feliratkozni!

Bővebben

Kutyabarat-uzlet.png

Kutyabarát üzlet

Nálunk nem probléma, ha valamiért a kutyádat is el kell hoznod magaddal a vásárláshoz. Kérünk, hogy mindig legyen nálad póráz és szájkosár, hiszen tekintettel kell lennünk a gyermekekre és más látogatókra is. Csak oltással rendelkező, egészséges, fegyelmezett kutya hozható be üzletünkbe.