Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

JUB Takril Classic betonfesték fehér 0,75 l

JUB Takril Classic betonfesték fehér 0,75 l

Jub-Takril-Classic-betonfestek-feher-750ml.jpg
Jub-Takril-Classic-betonfestek-feher-750ml.jpg
Diszperziós festék betonfelületek és egyéb cementkötéső felületek dekoratív védelmére. Jellemzői Jól megtapad a felületen Magas CO2 záróképesség és nagyfokú víztaszító képesség jellemzi Jól fed Nem megfelelő időjárási körülmények között is tartós Füstgázokkal, ultraibolya sugarakkal és egyéb légköri hatásokkal szemben ellenálló A festett felületek ellenállnak a savak és lúgok rövid ideig tartó hatásainak Viszonylag jó kopásálló Anyagszükséglet: 180-200 ml/m² (két réteg felhordása esetén) Alkalmazási terület Lakóépületek és egyéb épületek vakolatlan beton homlokzatfelületek, szálerısítéső cement homlokzati burkolatok, vakolatlan és finoman vakolt lábazatok dekoratív védelmére Beton támfalak, betonkerítések részei, beton válaszfalak és hasonló létesítmények dekoratív védelmére Kevésbé igénybevett helyiségek cementkötéső padlófelületeinek (cement esztrichek és borítások, csiszolt terrazzo, megmunkálatlan beton padló) por elleni védelmére (ezek azok a helyiségek, ahol csak idınként járunk: lakóépületek pincehelyiségei, lakóépületek kazánházai, irattárak és egyéb raktárak, kamrák, óvóhelyek, stb.), - azbesztcement és beton tetıcserepek dekoratív védelmére Felhasználás A felület legyen szilárd, száraz és tiszta – rosszul tapadó részektől, portól, olaj- és zsírmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől mentes. Használat előtt a Takril-t alaposan összekeverjük, amennyiben szükséges, a konzisztenciának megfelelő technikával és felhordási feltételek mellett vízzel hígítjuk (legfeljebb 10%). FIGYELEM! A festék fedőképessége a hígítással csökken! Normál körülmények között az új betonfelületek száradási ideje legalább 1 hónap, az új cement és mészcement vakolatoké pedig vastagság centiméterenként 7-10 nap.  Felújító festés esetén a felületről eltávolítunk a gyengén tapadó részeket, és a vízben könnyen és gyorsan oldódó festékrétegeket, festékfilmeket, szórt festékeket és egyéb dekoratív rétegeket.  Erősen szennyezett felületek esetében, az új betonfelületek esetében, valamint a falialgával és falpenésszel fertőzött felületeken javasoljuk a forró víz- vagy gızsugárral történő mosást – az utóbbiak esetében a mosást követően mindenképp fertőtlenítsünk.  Jól tapadó régi diszperziós bevonatokra felhordható. Csak az a betonburkolat alkalmas a festésre, amely több mint egy hónapos, ha a szilárdsága nagyobb mint 1,5 MPa, nedvessége nem nagyobb 4%-nál, és ha a talajnedvességgel és a vízzel szemben megfelelően van szigetelve. Nagyon sima betonfelületeket és cementborításokat valamint a terazzo polírozott felületeit festés előtt homokszórással megfelelıen érdesítjük. A homokszórással eltávolíthatjuk a felületen kivált és megszilárdult cementtejet is.
3 790 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 5 053 Ft / 1 L
Cikkszám:001435
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,75
5
Szín
  • fehér
  • fekete
  • szürke
  • barna
  • okker
  • vörös
  • zöld
  • sárga
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Diszperziós festék betonfelületek és egyéb cementkötéső felületek dekoratív védelmére.

Jellemzői

  • Jól megtapad a felületen
  • Magas CO2 záróképesség és nagyfokú víztaszító képesség jellemzi
  • Jól fed
  • Nem megfelelő időjárási körülmények között is tartós
  • Füstgázokkal, ultraibolya sugarakkal és egyéb légköri hatásokkal szemben ellenálló
  • A festett felületek ellenállnak a savak és lúgok rövid ideig tartó hatásainak
  • Viszonylag jó kopásálló

Anyagszükséglet:

  • 180-200 ml/m² (két réteg felhordása esetén)

Alkalmazási terület

  • Lakóépületek és egyéb épületek vakolatlan beton homlokzatfelületek, szálerısítéső cement homlokzati burkolatok, vakolatlan és finoman vakolt lábazatok dekoratív védelmére
  • Beton támfalak, betonkerítések részei, beton válaszfalak és hasonló létesítmények dekoratív védelmére
  • Kevésbé igénybevett helyiségek cementkötéső padlófelületeinek (cement esztrichek és borítások, csiszolt terrazzo, megmunkálatlan beton padló) por elleni védelmére (ezek azok a helyiségek, ahol csak idınként járunk: lakóépületek pincehelyiségei, lakóépületek kazánházai, irattárak és egyéb raktárak, kamrák, óvóhelyek, stb.), - azbesztcement és beton tetıcserepek dekoratív védelmére

Felhasználás

A felület legyen szilárd, száraz és tiszta – rosszul tapadó részektől, portól, olaj- és zsírmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől mentes. Használat előtt a Takril-t alaposan összekeverjük, amennyiben szükséges, a konzisztenciának megfelelő technikával és felhordási feltételek mellett vízzel hígítjuk (legfeljebb 10%). FIGYELEM! A festék fedőképessége a hígítással csökken!

  • Normál körülmények között az új betonfelületek száradási ideje legalább 1 hónap, az új cement és mészcement vakolatoké pedig vastagság centiméterenként 7-10 nap. 
  • Felújító festés esetén a felületről eltávolítunk a gyengén tapadó részeket, és a vízben könnyen és gyorsan oldódó festékrétegeket, festékfilmeket, szórt festékeket és egyéb dekoratív rétegeket. 
  • Erősen szennyezett felületek esetében, az új betonfelületek esetében, valamint a falialgával és falpenésszel fertőzött felületeken javasoljuk a forró víz- vagy gızsugárral történő mosást – az utóbbiak esetében a mosást követően mindenképp fertőtlenítsünk. 
  • Jól tapadó régi diszperziós bevonatokra felhordható.
  • Csak az a betonburkolat alkalmas a festésre, amely több mint egy hónapos, ha a szilárdsága nagyobb mint 1,5 MPa, nedvessége nem nagyobb 4%-nál, és ha a talajnedvességgel és a vízzel szemben megfelelően van szigetelve.
  • Nagyon sima betonfelületeket és cementborításokat valamint a terazzo polírozott felületeit festés előtt homokszórással megfelelıen érdesítjük. A homokszórással eltávolíthatjuk a felületen kivált és megszilárdult cementtejet is.
Kiszerelés (l)0,75
Szín
  • fehér
Fényességmatt
KültérIgen
BeltérIgen
Javasolt rétegszám2
Hígításvíz
Felhordásecset, henger
Száradási idő24 óra
Csomagolási egységek

6 db/kart.

384 db/rakl.

Cikkszám:001435
VTSZ szám32149000
EAN kód3838527569970
Bruttó súly1.156 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

JUB Takril