Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

RO-55 Rozsdaoldó és átalakító 20L

RO-55 Rozsdaoldó és átalakító 20L

003063-ro-55-rozsdaoldo-es-atalakito-20l.jpg
003063-ro-55-rozsdaoldo-es-atalakito-20l.jpg
A fémfelületeket zsírtalanítja, rozsdátlanítja, tisztítja.Acél és öntöttvas felületekről hatékonyan eltávolítja a rozsdát. Alkalmassá teszi a kezelt felületet különböző védőrétegekkel, így gyantákkal, festékekkel történő bevonására. Felhasználás: A termék felvitele a kezelendő felülre többféle módszerrel lehetséges. Fürdő használatával: a rozsda oldását szolgáló tartály anyaga lehet: műanyag, üveg, savállóálló acél. A tartály magasságát úgy kell megválasztani, hogy a bemártott tárgyakat a folyadék ellepje, vagy mozgatással kell biztosítani a termék és rozsdátlanítandó felület érintkezését. Ügyelni kell arra, hogy a tárgyak ne feküdjenek a tartály alsó felületére. Egy tál méreténél nagyobb folyadékfelület esetén, illetve szobahőmérséklet felett célszerű a megfelelő szellőztetés.  A kezelési időt befolyásolja a tárgyakon lévő rozsda vastagsága, illetve a fürdő hőmérséklete. A 30 oC feletti kezelési hőmérséklet nem ajánlott, és nem indokolt. Fürdő használat előtt célszerű a vastag rozsda mechanikai úton történő eltávolítása, mert ezzel javítja a fürdő hatékonyságát, és csökken a kezelési idő.   A tartály és a rozsdátlanítandó anyag mérete miatt szükség lehet a RO-55 termék hígítására. A két-, háromszori hígítás lehetséges, de ezzel együtt jár  a rozsdátlanítási idő hosszabbodása, illetve hatékonyság csökkenése.  Fürdő kimerülése után az oldatot semlegesíteni kell! A kezelt felületen végezzen el alapos öblítést. Ecseteléssel: nagy felületű tárgyaknál, berendezéseknél, ahol a tárgyak rozsdátlanítását fürdőben nem lehet elvégezni, alkalmazzuk az ecseteléses eljárást. Első lépésben itt is a vastag, illetve a töredezett rozsdát mechanikai úton célszerű eltávolítani, majd a rozsdátlanítási folyamatot ecseteléssel végezzük. Fontos, hogy a felület ne száradjon meg, a műveletet többször ismételjük meg mindaddig, amíg a rozsdátlanítandó felület alatt a tiszta fémfelület látható nem lesz. A felület megszáradása után azon acélszürke, illetve fehér bevonat, foszfát keletkezik. Ha a munkadarab festésére is sor kerül, úgy célszerű a fehér bevonatot száraz ruhával, vagy egyéb eszközzel eltávolítani, ez utóbbira történő festés esetén a festett felület matt lesz. A felületen maradt  rozsdaoldó oldatot alapos öblítéssel távolítsuk el Az RO-55 kitűnő vízkőoldó tulajdonsággal is rendelkezik, és a betonnal szennyezett munkadarabokat is tisztítja. Mindkét esetben a tisztítandó felületekre bőségesen vigyünk fel RO-55 anyagot, hagyjuk beivódni, majd ennek megtörténte után a vízkő, illetve betonszennyeződés – valamilyen mechanikai eszközzel – könnyen eltávolítható.  Ezt mindaddig ismételjük, amíg a tiszta fémfelülethez nem érünk. Így vízkő-, illetve betonmentesítéssel egyidejűleg a kezelendő felület egy átmeneti védőréteget is kap.     .
20 290 Ft
Egység: 20 LBruttó egységár: 1 015 Ft / 1 L
Cikkszám:003063
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,5
0,5 pumpás
1
5
20
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A fémfelületeket zsírtalanítja, rozsdátlanítja, tisztítja.
Acél és öntöttvas felületekről hatékonyan eltávolítja a rozsdát.
Alkalmassá teszi a kezelt felületet különböző védőrétegekkel, így gyantákkal, festékekkel történő bevonására.

Felhasználás:

A termék felvitele a kezelendő felülre többféle módszerrel lehetséges.

  • Fürdő használatával: a rozsda oldását szolgáló tartály anyaga lehet: műanyag, üveg, savállóálló acél. A tartály magasságát úgy kell megválasztani, hogy a bemártott tárgyakat a folyadék ellepje, vagy mozgatással kell biztosítani a termék és rozsdátlanítandó felület érintkezését. Ügyelni kell arra, hogy a tárgyak ne feküdjenek a tartály alsó felületére. Egy tál méreténél nagyobb folyadékfelület esetén, illetve szobahőmérséklet felett célszerű a megfelelő szellőztetés.  A kezelési időt befolyásolja a tárgyakon lévő rozsda vastagsága, illetve a fürdő hőmérséklete. A 30 oC feletti kezelési hőmérséklet nem ajánlott, és nem indokolt. Fürdő használat előtt célszerű a vastag rozsda mechanikai úton történő eltávolítása, mert ezzel javítja a fürdő hatékonyságát, és csökken a kezelési idő.  

A tartály és a rozsdátlanítandó anyag mérete miatt szükség lehet a RO-55 termék hígítására. A két-, háromszori hígítás lehetséges, de ezzel együtt jár  a rozsdátlanítási idő hosszabbodása, illetve hatékonyság csökkenése.  Fürdő kimerülése után az oldatot semlegesíteni kell! A kezelt felületen végezzen el alapos öblítést.

  • Ecseteléssel: nagy felületű tárgyaknál, berendezéseknél, ahol a tárgyak rozsdátlanítását fürdőben nem lehet elvégezni, alkalmazzuk az ecseteléses eljárást. Első lépésben itt is a vastag, illetve a töredezett rozsdát mechanikai úton célszerű eltávolítani, majd a rozsdátlanítási folyamatot ecseteléssel végezzük. Fontos, hogy a felület ne száradjon meg, a műveletet többször ismételjük meg mindaddig, amíg a rozsdátlanítandó felület alatt a tiszta fémfelület látható nem lesz. A felület megszáradása után azon acélszürke, illetve fehér bevonat, foszfát keletkezik. Ha a munkadarab festésére is sor kerül, úgy célszerű a fehér bevonatot száraz ruhával, vagy egyéb eszközzel eltávolítani, ez utóbbira történő festés esetén a festett felület matt lesz. A felületen maradt  rozsdaoldó oldatot alapos öblítéssel távolítsuk el

Az RO-55 kitűnő vízkőoldó tulajdonsággal is rendelkezik, és a betonnal szennyezett munkadarabokat is tisztítja.
Mindkét esetben a tisztítandó felületekre bőségesen vigyünk fel RO-55 anyagot, hagyjuk beivódni, majd ennek megtörténte után a vízkő, illetve betonszennyeződés – valamilyen mechanikai eszközzel – könnyen eltávolítható.  
Ezt mindaddig ismételjük, amíg a tiszta fémfelülethez nem érünk. Így vízkő-, illetve betonmentesítéssel egyidejűleg a kezelendő felület egy átmeneti védőréteget is kap.

 

 

.

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Egészségügyi kockázat
  • Maró
Kiszerelés (l)20
KültérIgen
BeltérIgen
Felhordásecset és fürdő használatával
Hígítás
  • nem megengedett
Csomagolási egységek

10 db/rakl.

Cikkszám:003063
VTSZ szám38101000
EAN kód5997001100783
Bruttó súly26.2 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Takarófólia

Rozsdamaró, lemosó