Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Supralux Gemini magasfényű kétkomponensű parkettalakk "A+B" 0,75L

Supralux Gemini magasfényű kétkomponensű parkettalakk "A+B" 0,75L

Supralux-Gemini-ketkomponensu-parkettalakk-magasfenyu-0.56.jpg
Supralux-Gemini-ketkomponensu-parkettalakk-magasfenyu-0.56.jpg
Színtelen, kétkomponensű lakk parketta és egyéb beltéri fafelületek lakkozására. Hosszú élettartamot biztosít. Bevonata magasfényű. Kopásnak és háztartási vegyszereknek ellenálló lakkbevonatot képez.  Az "A" komponensek edénymérete úgy van tervezve, hogy a keverési aránynak megfelelő "B" komponens hozzákeverve beleférjen. Keverési térfogat arány: 3 rész "A" komponenshez 1 rész "B" komponens. Felhasználhatóság: összekeverés után 6 órán belül. Alkalmazási terület: Új, valamint már használt parketta- ill. fafelületek bevonására egyaránt használható. Felhasználás: A teljes bevonás előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni a Supralux Gemini parkettalakk A:B=3:1 térfogatarányú keverékével. A nem kívánt sötétedés, elszíneződés esetleg Supralux Gemini Tivinil parketta alapozóval csökkenthető. Felhasználáskor a lakk és a munkatér hőmérséklete 20-25 °C legyen. Az előírt arány szerint összemért, alaposan összekevert lakkot 6 órán belül fel kell használni, mert ezen túl nagyon besűrűsödik. A lakk felhordását ecseteléssel vagy hengerléssel végezzük. Hígítani általában nem kell, de ha a lakk a felhasználás közben a lassú besűrűsödés miatt nehezen ecsetelhető, kis mennyiségű Supralux Gemini vagy H-400 hígítóval hígíthatjuk. Más hígító használata esetén a bevonat rideggé, mattá, opálossá válhat és gázképződés következhet be! A következő réteg felhordása az előző réteg felvitele után min. 16 óra múlva történhet. Az újabb réteg felhordása előtt ajánlatos a felületet finomszemcséjű csiszolóvászonnal megcsiszolni, majd portalanítani. A lakkozott parkettát a lakk teljes átkeményedése után szabad igénybe venni. Nagy igénybevétel esetén a használatba vételig min. 15 nap várakozási időt kell biztosítani.
6 690 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 8 920 Ft / 1 L
Cikkszám:003363
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,63
0,75
1
1,75
3
Külső megjelenés
magasfényű
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Színtelen, kétkomponensű lakk parketta és egyéb beltéri fafelületek lakkozására. Hosszú élettartamot biztosít. Bevonata magasfényű. Kopásnak és háztartási vegyszereknek ellenálló lakkbevonatot képez. 

Az "A" komponensek edénymérete úgy van tervezve, hogy a keverési aránynak megfelelő "B" komponens hozzákeverve beleférjen. Keverési térfogat arány: 3 rész "A" komponenshez 1 rész "B" komponens. Felhasználhatóság: összekeverés után 6 órán belül.

Alkalmazási terület:

Új, valamint már használt parketta- ill. fafelületek bevonására egyaránt használható.

Felhasználás:

A teljes bevonás előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni a Supralux Gemini parkettalakk A:B=3:1 térfogatarányú keverékével. A nem kívánt sötétedés, elszíneződés esetleg Supralux Gemini Tivinil parketta alapozóval csökkenthető. Felhasználáskor a lakk és a munkatér hőmérséklete 20-25 °C legyen. Az előírt arány szerint összemért, alaposan összekevert lakkot 6 órán belül fel kell használni, mert ezen túl nagyon besűrűsödik. A lakk felhordását ecseteléssel vagy hengerléssel végezzük. Hígítani általában nem kell, de ha a lakk a felhasználás közben a lassú besűrűsödés miatt nehezen ecsetelhető, kis mennyiségű Supralux Gemini vagy H-400 hígítóval hígíthatjuk. Más hígító használata esetén a bevonat rideggé, mattá, opálossá válhat és gázképződés következhet be! A következő réteg felhordása az előző réteg felvitele után min. 16 óra múlva történhet. Az újabb réteg felhordása előtt ajánlatos a felületet finomszemcséjű csiszolóvászonnal megcsiszolni, majd portalanítani. A lakkozott parkettát a lakk teljes átkeményedése után szabad igénybe venni. Nagy igénybevétel esetén a használatba vételig min. 15 nap várakozási időt kell biztosítani.

Kiszerelés (l)0,75
Kiadósság (m2/l/réteg)1 liter összekevert A+B egy rétegben kb. 10 m2 felület egyszeri lakkozására elegendő
Külső megjelenésmagasfényű
BeltérIgen
Javasolt rétegszám2-3
Hígítás
  • hígítani nem kell; szükség esetén kizárólag Supralux Gemini vagy H-400 hígítóval
Felhordásecset, henger
Átfesthetőség16 óra
Száradási időátkeményedés után 1-2 nap, nagy igénybevétel esetén (pl. iskola, tornaterem) legalább 15 nap múlva
Csomagolási egységek

6 db/kart.

432 db/rakl.

Cikkszám:003363
EAN kód5992454839037
Bruttó súly0.875 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Hígító

Henger

Henger nyél

Ecset

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

Takarófólia

Spakli

Ffagitt

Csiszolópapír

Csiszoló stekni