Sziloplaszt Fuga- és réstömítő massza fehér 100 310ml

Egrokorr-Sziloplaszt-feher.jpg
Egrokorr-Sziloplaszt-feher.jpg
Egykomponenses oldószermentes massza. Rugalmas, vízhatlan, hosszú élettartamú szigetelések kialakítására alkalmasak.A legkülönbözőbb építőipari szerkezeti elemek és anyagok közötti fugák, hézagok, rések kitöltésére szolgálnak. Előnyösen alkalmazhatók szakipari munkáknál, csatlakozási, ill. illesztési hézagok kitöltésére. Dilatációs fugák tömítésére elsősorban az L típusokat javasoljuk használni. A gép-, műszer- és szerelőiparban is széles körben használhatók rugalmas kötések, tömítések készítésére. Barkácsoláshoz is hasznos segédanyag (pl. akváriumok illesztése, gépkocsi tömítések kijavítása). Alkalmazási terület Jól tapad üveg-, kerámia- csempe-, tűzizománc- és hasonló felületeken. Fémfelületeken, fafelületeken, továbbá műanyagok felületén és festett felületeken a tapadást célszerű gyakorlati próbával ellenőrizi. Felhasználás: Az alapozott felületre, szobahőmérsékleten, kb. 24 órai száradást követően hordható fel a massza. Megbontása után a kartus kinyomó-nyílásán keresztül kell az erre szolgáló szerszám, kinyomópisztoly segítségével, a szükséges mennyiségben a fugába juttatni. A megbontott kartust lehetőleg egyszerre kell felhasználni, amennyiben ez nem lehetséges, a kinyomónyílást légmentesen le kell zárni. A munkaeszközöket használat után Katepox hígító 203-mal kell megtisztítani.
1 690 Ft
Egység: 0.31 LBruttó egységár: 5 452 Ft / 1 L
Cikkszám:003472
készleten
Kiszerelés
  • 310 ml
Szín
fehér
transzparens
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Egykomponenses oldószermentes massza. Rugalmas, vízhatlan, hosszú élettartamú szigetelések kialakítására alkalmasak.
A legkülönbözőbb építőipari szerkezeti elemek és anyagok közötti fugák, hézagok, rések kitöltésére szolgálnak. Előnyösen alkalmazhatók szakipari munkáknál, csatlakozási, ill. illesztési hézagok kitöltésére. Dilatációs fugák tömítésére elsősorban az L típusokat javasoljuk használni. A gép-, műszer- és szerelőiparban is széles körben használhatók rugalmas kötések, tömítések készítésére. Barkácsoláshoz is hasznos segédanyag (pl. akváriumok illesztése, gépkocsi tömítések kijavítása).

Alkalmazási terület

  • Jól tapad üveg-, kerámia- csempe-, tűzizománc- és hasonló felületeken.
  • Fémfelületeken, fafelületeken, továbbá műanyagok felületén és festett felületeken a tapadást célszerű gyakorlati próbával ellenőrizi.

Felhasználás:

Az alapozott felületre, szobahőmérsékleten, kb. 24 órai száradást követően hordható fel a massza. Megbontása után a kartus kinyomó-nyílásán keresztül kell az erre szolgáló szerszám, kinyomópisztoly segítségével, a szükséges mennyiségben a fugába juttatni. A megbontott kartust lehetőleg egyszerre kell felhasználni, amennyiben ez nem lehetséges, a kinyomónyílást légmentesen le kell zárni. A munkaeszközöket használat után Katepox hígító 203-mal kell megtisztítani.

Kiszerelés
  • 310 ml
Kiadósság1 kartus fugamassza kb. 3 m hosszú, 1 cm2 keresztmetszetű fuga tömítésére elegendő.
Színfehér
Száradási időbőrképződés max. 1 óra
Csomagolási egységek

12 db/kart.

1320 db/rakl.

Cikkszám:003472
VTSZ szám32149000
EAN kód5995801236817
Bruttó súly0.401 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay