Teknos Woodex Aqua Solid vastaglazúr 2,7L B:1

Teknos-Woodex-Aqua-Solid-vastaglazur-B1-2,7L.jpg
Teknos-Woodex-Aqua-Solid-vastaglazur-B1-2,7L.jpg
Vizes hígítású vastaglazúr, mely patinás, exkluzív felületet ad. Időjárásálló. Gomba- és korhadásgátlót tartalmaz. Használat előtt nem kell külön alapozni (2:1). Fehér alapszínben, színezhető Woodex Peitto Visa, NCS, Vinha-Valtti Opaque színkártyák alapján.Ha a faszerkezete már beszürkült és ez átüt a lazúrfestéken, akkor a Woodex Aqua Solid kiváló választás. Átmenet a klasszikus vastaglazúr és a fedőfesték között. Teljesen eltakarja a fa színét (mint a zománcfesték), de a fa mintázata megmnarad (mint a vastaglazúrnál), ezzel képezve egy nagyon exkluzív bevonatot. Alkalmazási terület: Régi, kifakult fafelületek és újonnan festendő felületek kezelésére alkalmas, amikor egységes szín az elvárás. Felhasználható falak, burkolatok, kerítések, ablakkeretek festésére. Valamint olyan felületeknél, melyek már többször voltak lazúrral kezelve és a fa rajzolata már nem látható. Felhasználás: Általában hígítatlan állapotban alkalmazandó, de 5-10 %-ban lehet vízzel hígítani. A kezelendő felületnek száraznak kell lennie. A felület függvényében 1-2 réteget vigyünk fel. A rétegek felhordása között tartsunk 12 óra szünetet. Ha nem folyamatosan fejezzük be a munkát, a szünet idejére vízben tároljuk eszközeinket és a munka teljes befejezése után mielőtt a lazúr megszárad, vízben mossuk el.
15 250 Ft
Egység: 2.7 LBruttó egységár: 5 648 Ft / 1 L
Cikkszám:005170
készleten
Kiszerelés (l)
0,9
2,7
9
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Vizes hígítású vastaglazúr, mely patinás, exkluzív felületet ad. Időjárásálló. Gomba- és korhadásgátlót tartalmaz. Használat előtt nem kell külön alapozni (2:1).
Fehér alapszínben, színezhető Woodex Peitto Visa, NCS, Vinha-Valtti Opaque színkártyák alapján.
Ha a faszerkezete már beszürkült és ez átüt a lazúrfestéken, akkor a Woodex Aqua Solid kiváló választás. Átmenet a klasszikus vastaglazúr és a fedőfesték között. Teljesen eltakarja a fa színét (mint a zománcfesték), de a fa mintázata megmnarad (mint a vastaglazúrnál), ezzel képezve egy nagyon exkluzív bevonatot.

Alkalmazási terület:

Régi, kifakult fafelületek és újonnan festendő felületek kezelésére alkalmas, amikor egységes szín az elvárás. Felhasználható falak, burkolatok, kerítések, ablakkeretek festésére. Valamint olyan felületeknél, melyek már többször voltak lazúrral kezelve és a fa rajzolata már nem látható.

Felhasználás:

Általában hígítatlan állapotban alkalmazandó, de 5-10 %-ban lehet vízzel hígítani. A kezelendő felületnek száraznak kell lennie. A felület függvényében 1-2 réteget vigyünk fel. A rétegek felhordása között tartsunk 12 óra szünetet. Ha nem folyamatosan fejezzük be a munkát, a szünet idejére vízben tároljuk eszközeinket és a munka teljes befejezése után mielőtt a lazúr megszárad, vízben mossuk el.

Kiszerelés (l)2,7
Kiadósság (m2/l/réteg)9
KültérIgen
BeltérIgen
VízlepergetőIgen
LégáteresztőIgen
Javasolt rétegszám2
Száradási időnem ragad 1 óra elteltével
Átfesthetőség12 óra
Hígítás
  • hígítás nélkül használható
Csomagolási egységek

3 db/kart.

144 db/rakl.

Cikkszám:005170
VTSZ szám32099000
EAN kód6414620498996
Bruttó súly3.67 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

Takarófólia

Spakli

Ffagitt

Csiszolópapír