Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Soriplan Rapid gyorskötő szárazhabarcs 20kg

Soriplan Rapid gyorskötő szárazhabarcs 20kg

Soriplan-Rapid-gyorskot-szarazhabarcs-20kg.jpg
Soriplan-Rapid-gyorskot-szarazhabarcs-20kg.jpg
A Soriplan Rapid gyorskötő szárazhabarcs szürkés színű, vízzel elkeverve képlékeny, jól formázható masszát ad, mely gyorsan megköt és perceken belül terhelhető. Kloridmentes, nem okoz kivirágzásokat, a vasszerelvények korróziós károsodását megakadályozza. A kötésidő és így a bedolgozhatósági idő a víz mennyiségének változatásával és kvarchomok hozzáadásával szabályozható. Alkalmazás: Jól alkalmazható szerelőmunkákhoz, nyílászárók rögzítéséhez, lehorgonyzásokhoz, tiplik, tartóvasak stb. rögzítéséhez Valamint beton- és cementhabarcs-vakolat felületek utólagos, gyors javításához (kitörések, fészkek, egyéb hibahelyek), bel- és kültérben is.  Használható váratlan vízbetörések, csőmeghibásodások (szakszerű kijavításig történő) azonnali hárítására is. Felhasználás: A vízadagolás változtatásával erősen változik a konzisztencia, így különböző felhasználási területeken is bedolgozható (pl. önthető, simítható, csömöszölhető). A nagyobb vízadagolással készült habarcs (2:1) laza szerkezetű, nagy vízfelvételű, fagyállósága gyenge, ezért kültéri felhasználásnál célszerű a kevésbé híg változatot alkalmazni.Az alapfelület megfelelő szilárdságú, por és szennyeződéstől mentes legyen. A Soriplan Rapid más kötőanyagokkal (cement, mész, gipsz) nem keverhető!  Alkalmazása gyorskötő habarcsként: Kisebb hibahelyek javítására, ill. gyorsrögzítésre, valamint vízbetörés hárítására a poranyaghoz csak vizet kell adni. Egyszerre csak annyi anyagot szabad megkeverni, amennyi 1-3 percen belül felhasználásra kerül. Keverési arány: kiöntőhabarcshoz (hígabb) 2 rész Soriplan Rapid : 1 rész víz simítómasszához (sűrűbb) vízbetörésnél 3 rész Soriplan Rapid : 1 rész víz A keveréket puszta kézzel vagy alkalmas (sima felületű fém vagy műanyag) szerszámmal, pl. vakolókanállal azonnal a vízbetörés helyére, a nyílásba kell szorítani és három percig – illetve, míg meg nem köt, - nem mozgatva ott tartani. Alkalmazása gyorsan kötő javítóhabarcsként: A Soriplan Rapidot - még a víz hozzáadása előtt - különböző arányban tiszta, száraz kvarchomokkal keverve tetszés szerinti, 5 és 20 perc közötti kötésidejű javítóhabarcsok állíthatók elő. Keverési arány: 1 rész Soriplan Rapid : 1-3 rész kvarchomok  : 0,5-1 rész víz. Ezeken az arányokon belül több víz valamivel hosszabb idejű bedolgozhatóságot, több homok lassúbb kötést, de az adagolás növelésével csökkenő szilárdságot is eredményez.
12 150 Ft
Egység: 20 kgBruttó egységár: 608 Ft / 1 kg
Cikkszám:009620
KÉSZLETEN
Kiszerelés
4 kg
20 kg
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A Soriplan Rapid gyorskötő szárazhabarcs szürkés színű, vízzel elkeverve képlékeny, jól formázható masszát ad, mely gyorsan megköt és perceken belül terhelhető.
Kloridmentes, nem okoz kivirágzásokat, a vasszerelvények korróziós károsodását megakadályozza. A kötésidő és így a bedolgozhatósági idő a víz mennyiségének változatásával és kvarchomok hozzáadásával szabályozható.

Alkalmazás:

  • Jól alkalmazható szerelőmunkákhoz, nyílászárók rögzítéséhez, lehorgonyzásokhoz, tiplik, tartóvasak stb. rögzítéséhez
  • Valamint beton- és cementhabarcs-vakolat felületek utólagos, gyors javításához (kitörések, fészkek, egyéb hibahelyek), bel- és kültérben is. 
  • Használható váratlan vízbetörések, csőmeghibásodások (szakszerű kijavításig történő) azonnali hárítására is.

Felhasználás:

A vízadagolás változtatásával erősen változik a konzisztencia, így különböző felhasználási területeken is bedolgozható (pl. önthető, simítható, csömöszölhető).
A nagyobb vízadagolással készült habarcs (2:1) laza szerkezetű, nagy vízfelvételű, fagyállósága gyenge, ezért kültéri felhasználásnál célszerű a kevésbé híg változatot alkalmazni.
Az alapfelület megfelelő szilárdságú, por és szennyeződéstől mentes legyen.

A Soriplan Rapid más kötőanyagokkal (cement, mész, gipsz) nem keverhető! 

Alkalmazása gyorskötő habarcsként:
Kisebb hibahelyek javítására, ill. gyorsrögzítésre, valamint vízbetörés hárítására a poranyaghoz csak vizet kell adni. Egyszerre csak annyi anyagot szabad megkeverni, amennyi 1-3 percen belül felhasználásra kerül.

Keverési arány:

  • kiöntőhabarcshoz (hígabb) 2 rész Soriplan Rapid : 1 rész víz
  • simítómasszához (sűrűbb) vízbetörésnél 3 rész Soriplan Rapid : 1 rész víz

A keveréket puszta kézzel vagy alkalmas (sima felületű fém vagy műanyag) szerszámmal, pl. vakolókanállal azonnal a vízbetörés helyére, a nyílásba kell szorítani és három percig – illetve, míg meg nem köt, - nem mozgatva ott tartani.

Alkalmazása gyorsan kötő javítóhabarcsként
A Soriplan Rapidot - még a víz hozzáadása előtt - különböző arányban tiszta, száraz kvarchomokkal keverve tetszés szerinti, 5 és 20 perc közötti kötésidejű javítóhabarcsok állíthatók elő.

Keverési arány:

  • 1 rész Soriplan Rapid : 1-3 rész kvarchomok  : 0,5-1 rész víz.

Ezeken az arányokon belül több víz valamivel hosszabb idejű bedolgozhatóságot, több homok lassúbb kötést, de az adagolás növelésével csökkenő szilárdságot is eredményez.

Kiszerelés 20 kg
Keverési aránykiöntőhabarcshoz (hígabb) Soriplan Rapid 2 tömegrész : víz 1 tömegrész simítómasszához (sűrűbb), és vízbetörésnél Soriplan Rapid 3 tömegrész : víz 1 tömegrész
Csomagolási egységek

48 db/rakl.

Cikkszám:009620
VTSZ szám38245090
EAN kód5991434424003
Bruttó súly20.081 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Kőműves vödör és társai