Soriplan Rapid gyorskötő szárazhabarcs 4kg

Soriplan-Rapid-4kg.jpg
Soriplan-Rapid-4kg.jpg
A Soriplan Rapid gyorskötő szárazhabarcs szürkés színű, vízzel elkeverve képlékeny, jól formázható masszát ad, mely gyorsan megköt és perceken belül terhelhető. Kloridmentes, nem okoz kivirágzásokat, a vasszerelvények korróziós károsodását megakadályozza. A kötésidő és így a bedolgozhatósági idő a víz mennyiségének változatásával és kvarchomok hozzáadásával szabályozható. Alkalmazás: Jól alkalmazható szerelőmunkákhoz, nyílászárók rögzítéséhez, lehorgonyzásokhoz, tiplik, tartóvasak stb. rögzítéséhez Valamint beton- és cementhabarcs-vakolat felületek utólagos, gyors javításához (kitörések, fészkek, egyéb hibahelyek), bel- és kültérben is.  Használható váratlan vízbetörések, csőmeghibásodások (szakszerű kijavításig történő) azonnali hárítására is. Felhasználás: A vízadagolás változtatásával erősen változik a konzisztencia, így különböző felhasználási területeken is bedolgozható (pl. önthető, simítható, csömöszölhető). A nagyobb vízadagolással készült habarcs (2:1) laza szerkezetű, nagy vízfelvételű, fagyállósága gyenge, ezért kültéri felhasználásnál célszerű a kevésbé híg változatot alkalmazni.Az alapfelület megfelelő szilárdságú, por és szennyeződéstől mentes legyen. A Soriplan Rapid más kötőanyagokkal (cement, mész, gipsz) nem keverhető!  Alkalmazása gyorskötő habarcsként: Kisebb hibahelyek javítására, ill. gyorsrögzítésre, valamint vízbetörés hárítására a poranyaghoz csak vizet kell adni. Egyszerre csak annyi anyagot szabad megkeverni, amennyi 1-3 percen belül felhasználásra kerül. Keverési arány: kiöntőhabarcshoz (hígabb) 2 rész Soriplan Rapid : 1 rész víz simítómasszához (sűrűbb) vízbetörésnél 3 rész Soriplan Rapid : 1 rész víz A keveréket puszta kézzel vagy alkalmas (sima felületű fém vagy műanyag) szerszámmal, pl. vakolókanállal azonnal a vízbetörés helyére, a nyílásba kell szorítani és három percig – illetve, míg meg nem köt, - nem mozgatva ott tartani. Alkalmazása gyorsan kötő javítóhabarcsként: A Soriplan Rapidot - még a víz hozzáadása előtt - különböző arányban tiszta, száraz kvarchomokkal keverve tetszés szerinti, 5 és 20 perc közötti kötésidejű javítóhabarcsok állíthatók elő. Keverési arány: 1 rész Soriplan Rapid : 1-3 rész kvarchomok  : 0,5-1 rész víz. Ezeken az arányokon belül több víz valamivel hosszabb idejű bedolgozhatóságot, több homok lassúbb kötést, de az adagolás növelésével csökkenő szilárdságot is eredményez.
2 590 Ft
Egység: 4 kgBruttó egységár: 647 Ft / 1 kg
Cikkszám:009847
készleten
Kiszerelés
4 kg
20 kg
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A Soriplan Rapid gyorskötő szárazhabarcs szürkés színű, vízzel elkeverve képlékeny, jól formázható masszát ad, mely gyorsan megköt és perceken belül terhelhető.
Kloridmentes, nem okoz kivirágzásokat, a vasszerelvények korróziós károsodását megakadályozza. A kötésidő és így a bedolgozhatósági idő a víz mennyiségének változatásával és kvarchomok hozzáadásával szabályozható.

Alkalmazás:

  • Jól alkalmazható szerelőmunkákhoz, nyílászárók rögzítéséhez, lehorgonyzásokhoz, tiplik, tartóvasak stb. rögzítéséhez
  • Valamint beton- és cementhabarcs-vakolat felületek utólagos, gyors javításához (kitörések, fészkek, egyéb hibahelyek), bel- és kültérben is. 
  • Használható váratlan vízbetörések, csőmeghibásodások (szakszerű kijavításig történő) azonnali hárítására is.

Felhasználás:

A vízadagolás változtatásával erősen változik a konzisztencia, így különböző felhasználási területeken is bedolgozható (pl. önthető, simítható, csömöszölhető).
A nagyobb vízadagolással készült habarcs (2:1) laza szerkezetű, nagy vízfelvételű, fagyállósága gyenge, ezért kültéri felhasználásnál célszerű a kevésbé híg változatot alkalmazni.
Az alapfelület megfelelő szilárdságú, por és szennyeződéstől mentes legyen.

A Soriplan Rapid más kötőanyagokkal (cement, mész, gipsz) nem keverhető! 

Alkalmazása gyorskötő habarcsként:
Kisebb hibahelyek javítására, ill. gyorsrögzítésre, valamint vízbetörés hárítására a poranyaghoz csak vizet kell adni. Egyszerre csak annyi anyagot szabad megkeverni, amennyi 1-3 percen belül felhasználásra kerül.

Keverési arány:

  • kiöntőhabarcshoz (hígabb) 2 rész Soriplan Rapid : 1 rész víz
  • simítómasszához (sűrűbb) vízbetörésnél 3 rész Soriplan Rapid : 1 rész víz

A keveréket puszta kézzel vagy alkalmas (sima felületű fém vagy műanyag) szerszámmal, pl. vakolókanállal azonnal a vízbetörés helyére, a nyílásba kell szorítani és három percig – illetve, míg meg nem köt, - nem mozgatva ott tartani.

Alkalmazása gyorsan kötő javítóhabarcsként
A Soriplan Rapidot - még a víz hozzáadása előtt - különböző arányban tiszta, száraz kvarchomokkal keverve tetszés szerinti, 5 és 20 perc közötti kötésidejű javítóhabarcsok állíthatók elő.

Keverési arány:

  • 1 rész Soriplan Rapid : 1-3 rész kvarchomok  : 0,5-1 rész víz.

Ezeken az arányokon belül több víz valamivel hosszabb idejű bedolgozhatóságot, több homok lassúbb kötést, de az adagolás növelésével csökkenő szilárdságot is eredményez.

Kiszerelés 4 kg
Keverési aránykiöntőhabarcshoz (hígabb) Soriplan Rapid 2 tömegrész : víz 1 tömegrész simítómasszához (sűrűbb), és vízbetörésnél Soriplan Rapid 3 tömegrész : víz 1 tömegrész
Csomagolási egységek

108 db/rakl.

Cikkszám:009847
VTSZ szám38245090
EAN kód5991434426007
Bruttó súly4.033 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Kőműves vödör és társai