Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Jupol Citro penészgátló beltéri falfesték fehér 10L

Jupol Citro penészgátló beltéri falfesték fehér 10L

013190-jupol-citro-peneszgatlo-festek-10l.jpg
013190-jupol-citro-peneszgatlo-festek-10l.jpg
Kellemes citromillatú beltéri festék hatékony penészgátló védelemmel, magas páraáteresztő-képességgel. Segíthet megelőzni a penész megjelenését, ha naponta többször szellőzteti a helyiséget, hogy a vízgőz szabadon távozhasson. Makacs penészproblémák esetén javasoljuk a kritikus területek rendszeres megelőző festését. A penészgombaproblémák azonban csak az épület javított vagy kiegészítő hőszigetelésével oldhatók meg tartósan. Ha konyhában, fürdőszobában, a gardrób mögött a folyosón, a pincében alga vagy penész jelenik, akkor a lehető leghamarabb intézkedjük, hogy a kellemetlenség ne váljon nagy problémává. Nem csak esztétikai okokból, hanem a jó közérzet miatt is. A penészgomba spórák nagy koncentrációban egészségügyi problémákat okozhatnak, különösen az allergiára, asztmára vagy szénanáthára hajlamosaknál. Jellemzői: Egyszerű felhordás Száraz dörzsöléssel szemben ellenálló Jól tapadó régi diszperziós bevonatokra és jól tapadó dekorációs vakolatokra is felhordható Felhordás és száradás közben kellemes citromillatot áraszt Alkalmazási terület: Elsősorban olyan helyiségek falainak és mennyezetének dekorációs védelmére alkalmas, ahol a levegő nagyfokú relatív nedvességtartalma miatt nagy a valószínűsége a kondenzvíz megjelenésének, és ezzel együtt a különböző fajtájú falpenészek intenzív fejlődésének.  Lakóépületek, irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, idősek otthona és egyéb középületek, üzemek Ipari objektumok esetén javasoljuk konyhákba, fürdőszobákba és egyéb szaniterhelyiségekbe, mosodákba, éléskamrákba és hasonló helyiségekbe Felhasználás: Használat előtt a festéket csupán alaposan átkeverjük, amennyiben szükséges vízzel hígítjuk (max. 10%-ig). Figyelem! A festék fedőképessége a hígítással gyorsan csökken! A festéket hosszúszörő teddy-hengerrel illetve textil festőhengerrel, festőecsettel vagy szórással, két rétegben visszük fel 4-6 órás időkülönbséggel. A szerszámokat a használatot követıen azonnal mossuk le alaposan vízzel. A fel nem használt festéket (csak azt, amit nem hígítottunk!) jól lezárt csomagolásban őrizzük meg az esetleges javítások vagy későbbi felhasználás céljára.
16 390 Ft
Egység: 10 LBruttó egységár: 1 639 Ft / 1 L
Cikkszám:013190
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
2
5
10
Szín
fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Kellemes citromillatú beltéri festék hatékony penészgátló védelemmel, magas páraáteresztő-képességgel.

Segíthet megelőzni a penész megjelenését, ha naponta többször szellőzteti a helyiséget, hogy a vízgőz szabadon távozhasson. Makacs penészproblémák esetén javasoljuk a kritikus területek rendszeres megelőző festését. A penészgombaproblémák azonban csak az épület javított vagy kiegészítő hőszigetelésével oldhatók meg tartósan.

Ha konyhában, fürdőszobában, a gardrób mögött a folyosón, a pincében alga vagy penész jelenik, akkor a lehető leghamarabb intézkedjük, hogy a kellemetlenség ne váljon nagy problémává. Nem csak esztétikai okokból, hanem a jó közérzet miatt is. A penészgomba spórák nagy koncentrációban egészségügyi problémákat okozhatnak, különösen az allergiára, asztmára vagy szénanáthára hajlamosaknál.

Jellemzői:

 • Egyszerű felhordás
 • Száraz dörzsöléssel szemben ellenálló
 • Jól tapadó régi diszperziós bevonatokra és jól tapadó dekorációs vakolatokra is felhordható
 • Felhordás és száradás közben kellemes citromillatot áraszt

Alkalmazási terület:

Elsősorban olyan helyiségek falainak és mennyezetének dekorációs védelmére alkalmas, ahol a levegő nagyfokú relatív nedvességtartalma miatt nagy a valószínűsége a kondenzvíz megjelenésének, és ezzel együtt a különböző fajtájú falpenészek intenzív fejlődésének. 

 • Lakóépületek, irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, idősek otthona és egyéb középületek, üzemek
 • Ipari objektumok esetén javasoljuk konyhákba, fürdőszobákba és egyéb szaniterhelyiségekbe, mosodákba, éléskamrákba és hasonló helyiségekbe

Felhasználás:

 • Használat előtt a festéket csupán alaposan átkeverjük, amennyiben szükséges vízzel hígítjuk (max. 10%-ig).
  Figyelem! A festék fedőképessége a hígítással gyorsan csökken!
 • A festéket hosszúszörő teddy-hengerrel illetve textil festőhengerrel, festőecsettel vagy szórással, két rétegben visszük fel 4-6 órás időkülönbséggel.
 • A szerszámokat a használatot követıen azonnal mossuk le alaposan vízzel.
 • A fel nem használt festéket (csak azt, amit nem hígítottunk!) jól lezárt csomagolásban őrizzük meg az esetleges javítások vagy későbbi felhasználás céljára.
Kiszerelés (l)10
Kiadósság (m²/l/réteg)5
Árnyalat
 • Fehér árnyalat
Színfehér
Javasolt rétegszám2
Száradási idő (óra)4-6
Átfesthetőség (óra)4-6
Hígítás
 • víz
Extra tulajdonságok
 • Légáteresztő
 • Páraáteresztő
Csomagolási egységek

40 db/rakl.

Cikkszám:013190
VTSZ szám32149000
EAN kód3831000243626
Bruttó súly16.462 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Jupol Citro - 013190