Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Soudal Szerelőragasztó 50A 280ml

Soudal Szerelőragasztó 50A 280ml

soudal-szereloragaszto-50a-280ml.jpg
soudal-szereloragaszto-50a-280ml.jpg
Az 50 A szerelőragasztó egy használatra kész vizesbázisú ragasztópaszta könnyű dekor elemekhez. Oldószermentes, szagtalan környezetbarát termék. Kiegyenlíti a falegyenetlenségeket a ragasztott felület mögött. Kivállóan tapad  minden porózus felülethez: beton, vakolat, tégla, gipszkarton, fa, stb. Nem folyik, nem csúszik meg a függőleges felületen sem. Teljes kötés után átfesthető. Alkalmazási terület: Polysztirol, egyéb habosított anyag, parafa, stb…, rozetták, stukkó, díszítő és dekoratív elemek ragasztására Szegő és díszlécek, küszöb, párkány, könyöklő, fa és fatartalmú anyagok ragasztásához Kerámia, és műanyagokat nagy elővigyázatossággal rögzítsen, szükség esetén a teljes kötésig használjon mechanikus rögzítést is Figyelem! Az egyik felületnek porózusnak kell lennie! Felhasználás: Helyezze kinyomó pisztolyba a kartust, és a ragasztót hordja fel csíkokban vagy pontokban (legalább 15 centinként). Panelragasztásoknál a pontokat sarkokba és körbe kell elhelyezni. Azonnal össze kell illeszteni, és erősen össze kell préselni, vagy pl. gumikalapáccsal kalapálni. A nyomóerő a ragasztásnál meghatározó, nem az összenyomás időtartama. Az esetleges javításokat a rögzítés előtt el kell végezni. A ragasztást 24-48 órán belül terhelhetjük.
1 690 Ft
Egység: 0.28 LBruttó egységár: 6 036 Ft / 1 L
Cikkszám:023657
KÉSZLETEN
Kiszerelés
280 ml
Szín
  • fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Az 50 A szerelőragasztó egy használatra kész vizesbázisú ragasztópaszta könnyű dekor elemekhez. Oldószermentes, szagtalan környezetbarát termék. Kiegyenlíti a falegyenetlenségeket a ragasztott felület mögött. Kivállóan tapad  minden porózus felülethez: beton, vakolat, tégla, gipszkarton, fa, stb. Nem folyik, nem csúszik meg a függőleges felületen sem. Teljes kötés után átfesthető.

Alkalmazási terület:

  • Polysztirol, egyéb habosított anyag, parafa, stb…, rozetták, stukkó, díszítő és dekoratív elemek ragasztására
  • Szegő és díszlécek, küszöb, párkány, könyöklő, fa és fatartalmú anyagok ragasztásához
  • Kerámia, és műanyagokat nagy elővigyázatossággal rögzítsen, szükség esetén a teljes kötésig használjon mechanikus rögzítést is
  • Figyelem! Az egyik felületnek porózusnak kell lennie!

Felhasználás:

Helyezze kinyomó pisztolyba a kartust, és a ragasztót hordja fel csíkokban vagy pontokban (legalább 15 centinként). Panelragasztásoknál a pontokat sarkokba és körbe kell elhelyezni. Azonnal össze kell illeszteni, és erősen össze kell préselni, vagy pl. gumikalapáccsal kalapálni. A nyomóerő a ragasztásnál meghatározó, nem az összenyomás időtartama. Az esetleges javításokat a rögzítés előtt el kell végezni. A ragasztást 24-48 órán belül terhelhetjük.

Kiszerelés280 ml
KültérIgen
BeltérIgen
Szín
  • fehér
ÁtfesthetőIgen
Száradási idő24-48 óra
Csomagolási egységek

15 db/kart.

Cikkszám:023657
VTSZ szám35061000
EAN kód5411183045156
Bruttó súly0.474 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Kinyomópisztoly