Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Poli-Farbe diszperziós homlokzati nemesvakolat fehér K15 25kg

Poli-Farbe diszperziós homlokzati nemesvakolat fehér K15 25kg

PF-Diszperzios-nemesvakolat-25kg.jpg
PF-Diszperzios-nemesvakolat-25kg.jpg
Korszerű, kiváló időjárásállóságú felületet ad, és  fokozott védelmet biztosít az algák és penészek megtelepedése ellen, kedvezőtlen körülményeket biztosít a zuzmók növekedésének.Bevonata lég- és páraáteresztő, jól tapad, nem repedezik.Fehér. Alkalmazási terület: A Poli-Farbe hőszigetelő rendszer záró rétegeként, valamint kül- és beltéri vakolt és betonfelületek díszítő vakolására alkalmazható. Felhasználás: Simított vakolatra vagy a Poli-Farbe homlokzati hőszigetelő rendszer záró rétegeként. Vízszintes felületekre, melyeken megállhat a víz (pl. ablakpárkány) nem alkalmazható.  Vékonyvakolatként való felhasználásnál a falfelületnek tisztának, száraznak kell lennie. A port és a laza, málló részeket el kell távolítani a felületről. A bevonat felhordása során a falfelület és a környezet hőmérsékletének +10°C és +25°C között kell lennie. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerüljük a vakolat felhordását, vagy alkalmas módon – pl. takarással, árnyékolással – védjük a frissen felhordott vakolatot a kedvezőtlen környezeti hatásoktól.  Simított vakolatra, alapozó rétegként alkalmazzunk Inntaler Diszperziós mélyalapozót.  Teljes homlokzati hőszigetelő rendszer esetében Poli-Farbe vékonyvakolat alapozót alkalmazzunk.  Erősebb színűre színezett vakolatok alá 2. rétegként javasolt a megfelelő színre színezett Poli-Farbe vékonyvakolat alapozó használata a tökéletes fedés biztosítására. A vakolatot ezután hordjuk fel. Felhasználás előtt a vakolatot alaposan fel kell keverni. A felhordást a szemcseméretnek megfelelő vastagságban végezzük rozsdamentes acélsimítóval. A kívánt struktúrát a még nedves vakolaton alakítjuk ki műanyag simítóval. Egybefüggő felületeken egy munkafolyamatban végezzük a vakolat felhordását, hogy ne keletkezzen munkahézag. A szerszámokat a munkavégzés során folyamatosan tisztítsuk meg vízzel minden rövidebb leállás előtt. Hőszigetelő rendszer kialakítása során sötét színű nemesvakolatot csak kis felületen alkalmazzunk, mert erős napsütés hatására a hőszigetelő rendszer túlzott felmelegedését okozhatja, ami annak élettartalmát lerövidíti. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt vakolat csak agresszív oldószerrel távolítható el. Az egy vödörnél több anyagigényű felület vakolása esetén, a felületre felhasznált teljes mennyiség homogenizálása szükséges. Extrém körülmények között algásodás, fakulás megjelenhet. Anyagszükséglet: 1 mm: 1,5-1,6 kg/m² (K10) 1,5 mm: 2,15-2,3 kg/m² (K15/G15)  2 mm: 2,8-3 kg/m² (K20/G20) 2,5 mm: 3,6-3,8 kg/m² (G25) 3 mm: 4,3-4,5 kg/m² (G30)
20 250 Ft
Egység: 25 kgBruttó egységár: 810 Ft / 1 kg
Cikkszám:027145
KÉSZLETEN
Kiszerelés (kg)
25
Szín
fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Korszerű, kiváló időjárásállóságú felületet ad, és  fokozott védelmet biztosít az algák és penészek megtelepedése ellen, kedvezőtlen körülményeket biztosít a zuzmók növekedésének.
Bevonata lég- és páraáteresztő, jól tapad, nem repedezik.
Fehér.

Alkalmazási terület:

A Poli-Farbe hőszigetelő rendszer záró rétegeként, valamint kül- és beltéri vakolt és betonfelületek díszítő vakolására alkalmazható.

Felhasználás:

  • Simított vakolatra vagy a Poli-Farbe homlokzati hőszigetelő rendszer záró rétegeként. Vízszintes felületekre, melyeken megállhat a víz (pl. ablakpárkány) nem alkalmazható. 
  • Vékonyvakolatként való felhasználásnál a falfelületnek tisztának, száraznak kell lennie. A port és a laza, málló részeket el kell távolítani a felületről. A bevonat felhordása során a falfelület és a környezet hőmérsékletének +10°C és +25°C között kell lennie. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerüljük a vakolat felhordását, vagy alkalmas módon – pl. takarással, árnyékolással – védjük a frissen felhordott vakolatot a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. 
  • Simított vakolatra, alapozó rétegként alkalmazzunk Inntaler Diszperziós mélyalapozót. 
  • Teljes homlokzati hőszigetelő rendszer esetében Poli-Farbe vékonyvakolat alapozót alkalmazzunk. 
  • Erősebb színűre színezett vakolatok alá 2. rétegként javasolt a megfelelő színre színezett Poli-Farbe vékonyvakolat alapozó használata a tökéletes fedés biztosítására. A vakolatot ezután hordjuk fel.

Felhasználás előtt a vakolatot alaposan fel kell keverni. A felhordást a szemcseméretnek megfelelő vastagságban végezzük rozsdamentes acélsimítóval. A kívánt struktúrát a még nedves vakolaton alakítjuk ki műanyag simítóval. Egybefüggő felületeken egy munkafolyamatban végezzük a vakolat felhordását, hogy ne keletkezzen munkahézag. A szerszámokat a munkavégzés során folyamatosan tisztítsuk meg vízzel minden rövidebb leállás előtt. Hőszigetelő rendszer kialakítása során sötét színű nemesvakolatot csak kis felületen alkalmazzunk, mert erős napsütés hatására a hőszigetelő rendszer túlzott felmelegedését okozhatja, ami annak élettartalmát lerövidíti. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt vakolat csak agresszív oldószerrel távolítható el. Az egy vödörnél több anyagigényű felület vakolása esetén, a felületre felhasznált teljes mennyiség homogenizálása szükséges. Extrém körülmények között algásodás, fakulás megjelenhet.

Anyagszükséglet:

  • 1 mm: 1,5-1,6 kg/m² (K10)
  • 1,5 mm: 2,15-2,3 kg/m² (K15/G15) 
  • 2 mm: 2,8-3 kg/m² (K20/G20)
  • 2,5 mm: 3,6-3,8 kg/m² (G25)
  • 3 mm: 4,3-4,5 kg/m² (G30)
Kiszerelés (kg)25
Színfehér
KültérIgen
BeltérIgen
Hígítás
  • nem szükséges
Száradási idő24 óra
Csomagolási egységek

24 db/rakl.

Cikkszám:027145
EAN kód5998672114055
Bruttó súly25.72 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Glettvas

Poli-Farbe vakolat száradásgyorsító