Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Hammerite kalapácslakk felületű fémfesték sötétkék 2,5L

Hammerite kalapácslakk felületű fémfesték sötétkék 2,5L

Hammerite-kalapacsalakk-femfestek-2,5L-sotetkek.jpg
Hammerite-kalapacsalakk-femfestek-2,5L-sotetkek.jpg
A Hammerite speciális összetételének köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, és korróziógátló pigmentjei különlegesen tartós védelmet biztosítanak a festett felületnek. A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség alapozóra, elég csupán 2 vastag rétegben felhordani. A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elég csak a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket eltávolítani. A bevonat kalapácslakk hatású felületet ad. Alkalmazási terület: A Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték mindenféle fémfelület, például kerítések, korlátok, fémből készült bútorok és kaspók bevonására alkalmas. Felhasználás: Ideális felhordási hőmérséklet 8-25 °C. Ne hígítsa. A festéket felhasználás előtt finoman keverje fel. Az egyenletes, sima felület eléréséhez használjon jó minőségű ecsetet. Kerítések, korlátok esetén keskeny ecsetet használjon. Nagyobb, egybefüggő felületeken széles ecsettel egyenletesebb felület érhető el. Korábban már festett, ép felület átvonására elegendő 1 réteg felhordása. Rozsdás, vagy korábban még nem festett felületre két réteget vigyen fel, és jól dolgozza el, ügyelve a sarkok és élek alapos bevonására. A rétegek festése között hagyjon 6 óra száradási időt. Festékszóróval történő felhordás: A festéket Hammerite Ecsettisztító-Hígítóval hígítsa 15%-os mértékben. 2 bar nyomással és széles szórásképpel hordja fel a festéket. 4 vékony réteget vigyen fel, a rétegek között 1 óra száradási időt tartva.
21 250 Ft
Egység: 2.5 LBruttó egységár: 8 500 Ft / 1 L
Cikkszám:033384
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,25
0,75
2,5
Szín
  • szürke
  • sötétzöld
  • sötétkék
  • réz
  • piros
  • fekete
  • ezüst
  • barna
  • középzöld
  • arany
  • világoskék
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A Hammerite speciális összetételének köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, és korróziógátló pigmentjei különlegesen tartós védelmet biztosítanak a festett felületnek. A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség alapozóra, elég csupán 2 vastag rétegben felhordani. A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elég csak a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket eltávolítani. A bevonat kalapácslakk hatású felületet ad.

Alkalmazási terület:

A Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték mindenféle fémfelület, például kerítések, korlátok, fémből készült bútorok és kaspók bevonására alkalmas.

Felhasználás:

Ideális felhordási hőmérséklet 8-25 °C. Ne hígítsa. A festéket felhasználás előtt finoman keverje fel. Az egyenletes, sima felület eléréséhez használjon jó minőségű ecsetet. Kerítések, korlátok esetén keskeny ecsetet használjon. Nagyobb, egybefüggő felületeken széles ecsettel egyenletesebb felület érhető el. Korábban már festett, ép felület átvonására elegendő 1 réteg felhordása. Rozsdás, vagy korábban még nem festett felületre két réteget vigyen fel, és jól dolgozza el, ügyelve a sarkok és élek alapos bevonására. A rétegek festése között hagyjon 6 óra száradási időt. Festékszóróval történő felhordás: A festéket Hammerite Ecsettisztító-Hígítóval hígítsa 15%-os mértékben. 2 bar nyomással és széles szórásképpel hordja fel a festéket. 4 vékony réteget vigyen fel, a rétegek között 1 óra száradási időt tartva.


Kiszerelés (l)2,5
Kiadósság (m²/l/réteg)10
Szín
  • sötétkék
KültérIgen
Javasolt felületek
  • rozsdás fém
Javasolt rétegszám2
Száradási idő2 óra
Átfesthetőség6 óra
Hígítás
  • nem megengedett
Felhordás
  • ecset
  • szórás
Csomagolási egységek

2 db/kart.

170 db/rakl.

Cikkszám:033384
EAN kód5011867042268
Bruttó súly2.605 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay