Maestro Nitrolakk aeroszol 400ml

Maestro-Nitrolakk-szintelen-400ml.jpg
Maestro-Nitrolakk-szintelen-400ml.jpg
A Maestro Nitrolakk színtelen aeroszollal rendkívül kemény, kopásálló, 90 °C-ig hőálló, üzemanyagoknak és mosószernek kiválóan ellenálló, fényes bevonat készíthető.  Alkalmazható fa felületek és a Maestro festékcsalád kizárólag matt  akrilfesték bevonatainak díszítő és védőlakkozására.  Felhasználás: A lakkot csak megtisztított és száraz felületre alkalmazzuk, lehetőleg 20-25 °C-on! A fafelületeket lakkozás előtt csiszoljuk simára! A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig! Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. A felület 10 perc száradás után újralakkozható! Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre. Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.
1 790 Ft
Egység: 0.4 LBruttó egységár: 4 475 Ft / 1 L
Cikkszám:035912
készleten
Kiszerelés (l)
0,4
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Maestro Nitrolakk színtelen aeroszollal rendkívül kemény, kopásálló, 90 °C-ig hőálló, üzemanyagoknak és mosószernek kiválóan ellenálló, fényes bevonat készíthető.  Alkalmazható fa felületek és a Maestro festékcsalád kizárólag matt  akrilfesték bevonatainak díszítő és védőlakkozására. 

Felhasználás:

A lakkot csak megtisztított és száraz felületre alkalmazzuk, lehetőleg 20-25 °C-on! A fafelületeket lakkozás előtt csiszoljuk simára! A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig! Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. A felület 10 perc száradás után újralakkozható! Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán. 

Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre. Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.


Kiszerelés (l)0,4
Külső megjelenésfényes
Javasolt rétegszám2
Felhordásszórás
Átfesthetőség10 perc
Csomagolási egységek

5 db/kart.

10 db/kart.

1050 db/rakl.

Cikkszám:035912
EAN kód5997074515187
Bruttó súly0.4 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay