Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Pattex Fix Palmafix építési-szerelési ragasztó 300 ml

Pattex Fix Palmafix építési-szerelési ragasztó 300 ml

037023-pattex-fix-palmafix-epitesi-szerelesi-ragaszto-300-ml.jpg
037023-pattex-fix-palmafix-epitesi-szerelesi-ragaszto-300-ml.jpg
Oldószeres erősragasztó. Jellemzői Kiváló nehezebb tárgyak beltéri vagy kültéri ragasztására, akár fagyban is alkalmazható Kimagasló kezdeti tapadással rendelkezik Két nem nedvszívó felület ragasztására is alkalmas A polisztirol lapokat nem károsítja  Milyen felületen alkalmazható? Fa, farostlemez, fémek, falazat, tégla, beton, márvány parafa, szigetelőanyagok, polisztirol fürdőpanel, üvegszövet, FRP panelek, üveg, mázas felületek és egyebek Ellenáll a hőnek, és használható melegebb felületekhez és válaszfalakhoz is. Felhasználása Győződjön meg róla, hogy a felület tiszta, száraz és zsírmentes. Vágja le a ragasztócsőrt. Lyukassza ki a csőrön belül a tömítő fóliát. Helyezze a kinyomópisztolyba. A felesleges ragasztót és a szerszámokat lakkbenzinnel azonnal tisztítsa meg. A ragasztó felvitele után 15 percen belül igazítható a ragasztás. A ragasztó felvitele után összenyomjuk a ragasztandó felületeket, majd széthúzzuk őket és 2–5 percig szellőztetjük. Utána újra visszahelyezzük, és határozottan odanyomjuk. A végső kötési szilárdság eléréséig (kb. 48 óra) javasolt a ragasztott felület alátámasztása.Ha zárt vagy a 30°C ot meghaladó térben használjuk, a ragasztó hamarabb megköt. Különösen ajánlott a ragasztó szellőztetése (a ragasztott felületeket 2– 5 percre széthúzzuk). A ragasztandó anyagok sokfélesége miatt és az eltérő munkakörülményekből adódóan a munka megkezdése előtt próbaragasztás elvégzését javasoljuk. Sima egyenletes felületen: a ragasztót 5–8 mm vastag csíkban vigye fel a ragasztandó felület peremén és hernyóalakban a belső részén. Ne hozzon létre olyan bezárt felületeket, amelyek nem tudnak kiszellőzni! Durva, egyenetlen felületen: a ragasztót pontokban vigye fel 20–30 cm es távolságban, majd határozottan nyomja oda teljes felületen.
2 090 Ft
Egység: 0.4 kgBruttó egységár: 5 225 Ft / 1 kg
Cikkszám:037023
KÉSZLETEN
Kiszerelés
300 ml
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Oldószeres erősragasztó.

Jellemzői

  • Kiváló nehezebb tárgyak beltéri vagy kültéri ragasztására, akár fagyban is alkalmazható
  • Kimagasló kezdeti tapadással rendelkezik
  • Két nem nedvszívó felület ragasztására is alkalmas
  • A polisztirol lapokat nem károsítja 

Milyen felületen alkalmazható?

  • Fa, farostlemez, fémek, falazat, tégla, beton, márvány parafa, szigetelőanyagok, polisztirol fürdőpanel, üvegszövet, FRP panelek, üveg, mázas felületek és egyebek
  • Ellenáll a hőnek, és használható melegebb felületekhez és válaszfalakhoz is.

Felhasználása

  1. Győződjön meg róla, hogy a felület tiszta, száraz és zsírmentes.
  2. Vágja le a ragasztócsőrt.
  3. Lyukassza ki a csőrön belül a tömítő fóliát.
  4. Helyezze a kinyomópisztolyba.
  5. A felesleges ragasztót és a szerszámokat lakkbenzinnel azonnal tisztítsa meg.
  6. A ragasztó felvitele után 15 percen belül igazítható a ragasztás. A ragasztó felvitele után összenyomjuk a ragasztandó felületeket, majd széthúzzuk őket és 2–5 percig szellőztetjük. Utána újra visszahelyezzük, és határozottan odanyomjuk. A végső kötési szilárdság eléréséig (kb. 48 óra) javasolt a ragasztott felület alátámasztása.Ha zárt vagy a 30°C ot meghaladó térben használjuk, a ragasztó hamarabb megköt. Különösen ajánlott a ragasztó szellőztetése (a ragasztott felületeket 2– 5 percre széthúzzuk). A ragasztandó anyagok sokfélesége miatt és az eltérő munkakörülményekből adódóan a munka megkezdése előtt próbaragasztás elvégzését javasoljuk.
  • Sima egyenletes felületen: a ragasztót 5–8 mm vastag csíkban vigye fel a ragasztandó felület peremén és hernyóalakban a belső részén. Ne hozzon létre olyan bezárt felületeket, amelyek nem tudnak kiszellőzni!
  • Durva, egyenetlen felületen: a ragasztót pontokban vigye fel 20–30 cm es távolságban, majd határozottan nyomja oda teljes felületen.
CLP veszélyt jelző piktogram
Kiszerelés300 ml
KültérIgen
BeltérIgen
Csomagolási egységek

12 db/kart.

1680 db/rakl.

Cikkszám:037023
VTSZ szám35061000
EAN kód9000101138429
Bruttó súly0.472 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Pattex Fix ragasztók