Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Baumit SockelPutz lábazati alapvakolat 25kg

Baumit SockelPutz lábazati alapvakolat 25kg

baumit-sockelputz-labazati-alapvakolat-25kg.jpg
baumit-sockelputz-labazati-alapvakolat-25kg.jpg
Gyárilag előkevert, víztaszító, fagyálló száraz vakolóhabarcs kézi és gépi felhordásra. Alkalmazási terület: Épületek csapóesőnek kitett homlokzati falára, különösen lábazati felületére. Erős mechanikai igénybevételek valamint fagyállósági követelmények esetén. Felhasználás: Az alapvakolatot az építkezéseknél általánosan használatos szabadesésésű-, vagy kényszer- (folyamatos) keverőben vízzel (kb. 4,5 liter/zsák) lehet megkeverni. A szabadesésű keverőnél tartsuk be a 3-5 perces keverési időt.  Az alapfelületet, annak fajtája és nedvszívóképessége szerint, valamint az időjárási körülményeknek megfelelően elő kell nedvesíteni. A habarcsot kőműveskanállal vagy vakológéppel lehet felhordani. 2 cm-nél vastagabb vakolat igénye esetén kétrétegű felhordás szükséges úgy, hogy az első réteget nem húzzuk el. Ilyenkor "friss a frissbe" elv alapján dolgozzunk! Az alapvakolatot egy alumínium- vagy faléccel illetve kartecsnivel húzzuk le, könnyedén tömörítsük, meghúzás után dörzsölt vakolatként simítóval kidörzsöljük. Anyagszükséglet: kb. 16 kg/m²/cm
3 550 Ft
Egység: 25 kgBruttó egységár: 142 Ft / 1 kg
Cikkszám:039680
KÉSZLETEN
Kiszerelés (kg)
25
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Gyárilag előkevert, víztaszító, fagyálló száraz vakolóhabarcs kézi és gépi felhordásra.

Alkalmazási terület:

Épületek csapóesőnek kitett homlokzati falára, különösen lábazati felületére. Erős mechanikai igénybevételek valamint fagyállósági követelmények esetén.

Felhasználás:

  • Az alapvakolatot az építkezéseknél általánosan használatos szabadesésésű-, vagy kényszer- (folyamatos) keverőben vízzel (kb. 4,5 liter/zsák) lehet megkeverni. A szabadesésű keverőnél tartsuk be a 3-5 perces keverési időt. 
  • Az alapfelületet, annak fajtája és nedvszívóképessége szerint, valamint az időjárási körülményeknek megfelelően elő kell nedvesíteni.
  • A habarcsot kőműveskanállal vagy vakológéppel lehet felhordani.
  • 2 cm-nél vastagabb vakolat igénye esetén kétrétegű felhordás szükséges úgy, hogy az első réteget nem húzzuk el. Ilyenkor "friss a frissbe" elv alapján dolgozzunk!
  • Az alapvakolatot egy alumínium- vagy faléccel illetve kartecsnivel húzzuk le, könnyedén tömörítsük, meghúzás után dörzsölt vakolatként simítóval kidörzsöljük.
  • Anyagszükséglet: kb. 16 kg/m²/cm
Kiszerelés (kg)25
KültérIgen
BeltérIgen
VíztaszítóIgen
FagyállóIgen
Csomagolási egységek

48 db/rakl.

Cikkszám:039680
EAN kód5997430518036
Bruttó súly25 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Kőműves vödör és társai