Jubolin P25 Fine beltéri glett 25 kg

jubolin-p25-belteri-kiegyenlito-glettanyag-25kg.jpg
jubolin-p25-belteri-kiegyenlito-glettanyag-25kg.jpg
Beltéri kiegyenlítő (glett) anyag gépi és kézi felhordáshoz. Kiváló választás igényes és erősebben igénybe vett felületekre, ahol tökéletes simaságot kívánunk elérni. Alkalmas mész-, mészcement vagy cement alapú finom vakolatokra, gipszkarton lemezekre stb. Jellemzői: Kiváló beltéri fal-és mennyezetfelületek finom kiegyenlítésére és simítására. Kisebb horpadások, repedések, lyukak, hézagok kitöltésére is használható. Magas páraáteresztő-képességgel rendelkezik. A simított felületek bármilyen diszperziós festékkel átfethetők. Gépi és kézi felhordásra egyaránt alkalmas.  Alkalmazási terület: Kiválóan alkalmas vakolatlan betonfelületek simítására. Jól megtapad a mész-, mészcement, vagy cement alapú finom vakolatokon és gipszkarton lemezeken is. Már lefestett felületekre is felhordható, da csak abban az esetben, ha a meglévő bevonatok vízben nem oldhatók és jól tapadnak a felületre. Felhasználás: Az anyagot géppel – szórással vagy kézzel – rozsdamentes acél simítóval – visszük fel. Az anyagot rendszerint két rétegben visszük fel, ahol az egyes rétegek vastagsága nem haladja meg az 1-2 mm-t, a kétrétegő felhordás együttes vastagsága pedig a 3 mm-t.  A szórással történő felhordásra a 180-200 bar munkanyomású és 0,035” átmérıjő fúvókával rendelkező festékszórók a legmegfelelőbbek. Az anyag  eloszlatásához és a felesleges anyag eltávolításához használjunk rozsdamentes acél simítót. A második réteg felhordása előtt az elsőt, és ugyanígy a másodikat illetve a záróréteget finom csiszolópapírral megcsiszoljuk.A csiszolás történhet kézzel vagy géppel. Ha bonyolultabb dekorációs megmunkáláshoz készítjük elő a felületeket, használjunk 150-es csiszolópapírt, egyébként pedig használjunk 80-as vagy 120-as számút.
11 990 Ft
Egység: 25 kgBruttó egységár: 480 Ft / 1 kg
Cikkszám:040069
KÉSZLETEN
Kiszerelés (kg)
 • 8
 • 25
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Beltéri kiegyenlítő (glett) anyag gépi és kézi felhordáshoz. Kiváló választás igényes és erősebben igénybe vett felületekre, ahol tökéletes simaságot kívánunk elérni. Alkalmas mész-, mészcement vagy cement alapú finom vakolatokra, gipszkarton lemezekre stb.

Jellemzői:

 • Kiváló beltéri fal-és mennyezetfelületek finom kiegyenlítésére és simítására.
 • Kisebb horpadások, repedések, lyukak, hézagok kitöltésére is használható.
 • Magas páraáteresztő-képességgel rendelkezik.
 • A simított felületek bármilyen diszperziós festékkel átfethetők.
 • Gépi és kézi felhordásra egyaránt alkalmas. 

Alkalmazási terület:

 1. Kiválóan alkalmas vakolatlan betonfelületek simítására.
 2. Jól megtapad a mész-, mészcement, vagy cement alapú finom vakolatokon és gipszkarton lemezeken is.
 3. Már lefestett felületekre is felhordható, da csak abban az esetben, ha a meglévő bevonatok vízben nem oldhatók és jól tapadnak a felületre.

Felhasználás:

 • Az anyagot géppel – szórással vagy kézzel – rozsdamentes acél simítóval – visszük fel.
 • Az anyagot rendszerint két rétegben visszük fel, ahol az egyes rétegek vastagsága nem haladja meg az 1-2 mm-t, a kétrétegő felhordás együttes vastagsága pedig a 3 mm-t. 
 • A szórással történő felhordásra a 180-200 bar munkanyomású és 0,035” átmérıjő fúvókával rendelkező festékszórók a legmegfelelőbbek.
 • Az anyag  eloszlatásához és a felesleges anyag eltávolításához használjunk rozsdamentes acél simítót.
 • A második réteg felhordása előtt az elsőt, és ugyanígy a másodikat illetve a záróréteget finom csiszolópapírral megcsiszoljuk.
  A csiszolás történhet kézzel vagy géppel. Ha bonyolultabb dekorációs megmunkáláshoz készítjük elő a felületeket, használjunk 150-es csiszolópapírt, egyébként pedig használjunk 80-as vagy 120-as számút.
Kiszerelés (kg)
 • 25
Kiadósság (kg/m²/mm)1
PortermékNem
KészglettIgen
Száradási idő12 óra
Max. vastagság (mm)1-2
Csomagolási egységek

24 db/rakl.

Cikkszám:040069
VTSZ szám32141090
EAN kód3831000286340
Bruttó súly25.774 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Glettvas

Glettanyag

Jupol Trend Glitter