Supralux Garázs beton és padlófesték okker 2,5L

Supralux-Garage-beton-es-padlofestek.jpg
Supralux-Garage-beton-es-padlofestek.jpg
Kemény, kopásálló, savaknak, lúgoknak ellenálló zománcréteget képez.Használatával a leghétköznapibb előny a könnyen tisztíthatóvá váló padlófelület, amelyen kevésbé tapad meg a kosz, por és szennyeződés. Kiváló kopásállósággal és vegyi ellenálló-képességgel rendelkezik, könnyen tisztítható. A vízbázisú garázsfestékekkel szemben a kicsöpögő olaj, benzin nem okoz benne kárt. Milyen felületen használható? Beltérben: alkalmas garázsok, műhelyek és más helyiségek betonpadlózatának pormentesítő festésére, Kültérben: Hátoldali nedvességtől mentes betonfelületek, valamint megfelelően alapozott fa-, és fémfelületek átvonó-, vagy korábban már festett felületek felújító festésére is, 2 rétegben felhordva. Földbe ágyazott betonépítmények (járda, garázskifutó) festésére nem ajánlott, mivel a hátoldalról felszívódó nedvesség a festékréteg leválását okozhatja. Felhasználás Új felület: csak legalább 2 hónapos és száraz (világosabb színű) betonfelület festhető. Az esetleg előforduló cementtejet (fehér porréteg) takarítsuk le, csiszolással távolítsuk el. Csiszolás esetén portalanítsuk a felületet. Az olaj- és zsírfoltokat Supralux Lakkbenzinnel távolítsuk el. A bevonandó felületnek tisztának, száraznak,szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. Az első rétegnél hígítsuk meg a festéket maximum 20%-ban. 6-8 óra száradási idő elteltével még 2 rétegben hígítatlanul hordjuk fel. Régi felület: csiszolás után portalanítsuk a felületet. Az olajés zsírfoltokat Supralux Lakkbenzinnel távolítsuk el. A bevonandófelületnek tisztának, száraznak, szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. A terméket 2 rétegben hígítatlanul hordjuk fel. A bevonat átkeményedése (kb. 2 nap) után használatba vehető, de az erősebb igénybevételt 1-2 hétig kerüljük. 2 réteget vigyünk fel, de impregnáló alapozókkal alapozni nem szabad! A bevonat átkeményedése (kb. 2 nap) után használatba vehető, de az erősebb igénybevételt 1-2 hétig kerüljük.
24 350 Ft
Egység: 2.5 LBruttó egységár: 9 740 Ft / 1 L
Cikkszám:040870
KIFUTÓ, DE MÉG RENDELHETŐ
Kiszerelés (l)
2,5
Szín
 • zöld
 • szürke
 • okker
 • homokszín
 • fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Kemény, kopásálló, savaknak, lúgoknak ellenálló zománcréteget képez.
Használatával a leghétköznapibb előny a könnyen tisztíthatóvá váló padlófelület, amelyen kevésbé tapad meg a kosz, por és szennyeződés.
Kiváló kopásállósággal és vegyi ellenálló-képességgel rendelkezik, könnyen tisztítható. A vízbázisú garázsfestékekkel szemben a kicsöpögő olaj, benzin nem okoz benne kárt.

Milyen felületen használható?

 • Beltérben: alkalmas garázsok, műhelyek és más helyiségek betonpadlózatának pormentesítő festésére,
 • Kültérben: Hátoldali nedvességtől mentes betonfelületek, valamint megfelelően alapozott fa-, és fémfelületek átvonó-, vagy korábban már festett felületek felújító festésére is, 2 rétegben felhordva. Földbe ágyazott betonépítmények (járda, garázskifutó) festésére nem ajánlott, mivel a hátoldalról felszívódó nedvesség a festékréteg leválását okozhatja.

Felhasználás

 • Új felület: csak legalább 2 hónapos és száraz (világosabb színű) betonfelület festhető. Az esetleg előforduló cementtejet (fehér porréteg) takarítsuk le, csiszolással távolítsuk el. Csiszolás esetén portalanítsuk a felületet. Az olaj- és zsírfoltokat Supralux Lakkbenzinnel távolítsuk el. A bevonandó felületnek tisztának, száraznak,szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. Az első rétegnél hígítsuk meg a festéket maximum 20%-ban. 6-8 óra száradási idő elteltével még 2 rétegben hígítatlanul hordjuk fel.
 • Régi felület: csiszolás után portalanítsuk a felületet. Az olajés zsírfoltokat Supralux Lakkbenzinnel távolítsuk el. A bevonandófelületnek tisztának, száraznak, szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. A terméket 2 rétegben hígítatlanul hordjuk fel. A bevonat átkeményedése (kb. 2 nap) után használatba vehető, de az erősebb igénybevételt 1-2 hétig kerüljük.

2 réteget vigyünk fel, de impregnáló alapozókkal alapozni nem szabad! A bevonat átkeményedése (kb. 2 nap) után használatba vehető, de az erősebb igénybevételt 1-2 hétig kerüljük.

CLP veszélyt jelző piktogram
 • Tűzveszélyes
 • Egészségügyi kockázat
Kiszerelés (l)2,5
Kiadósság (m2/l/réteg)8
Szín
 • okker
KültérIgen
BeltérIgen
Javasolt rétegszám2
HígításSupralux H-100 szintetikus hígító
Felhordásecset, henger
Száradási időbevonat átkeményedése kb. 2 nap
Csomagolási egységek

2 db/kart.

150 db/rakl.

Cikkszám:040870
EAN kód5992454427050
Bruttó súly3.624 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Supralux-H szintetikus hígító - 030908

Supralux Garázs-, beton és padlófesték