Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Brigéciol 2000 zsírtalanító és motormosó 1 l

Brigéciol 2000 zsírtalanító és motormosó 1 l

Brigéciol 2000 zsírtalanító és motormosó 1 l
Brigéciol 2000 zsírtalanító és motormosó 1 l
CFC mentes, vizes alapú zsírtalanító és motormosó. Előnyösen alkalmazható gépjárművek, erőgépek, motor- és alvázak tisztítására, mezőgazdasági gépek tisztítására, valamint megmunkálási műveletek során a részegységek zsírtalanítására. Alkalmazás: Használható minden festetlen tárgy és berendezés tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok és lerakódások, valamint korom és égéstermékek maradékainak együttes, vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat. Előnyösen alkalmazható védőolajjal kezelt lemezek feldolgozás előtti zsírtalanítására. A Brigéciol 2000-et szórópisztollyal, mártással, ecseteléssel juttassuk a tisztítandó felületre olyan mennyiségben, hogy a szennyeződés átitatódjon, majd 10-15 perc várakozás után a szennyeződést vízsugárral történő lemosással távolítsuk el. Kevésbé szennyezett felületek eltávolításánál a tisztítószer felvitel előtt hígítható vízzel.
1 950 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 950 Ft / 1 db
Cikkszám:041079
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
5
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

CFC mentes, vizes alapú zsírtalanító és motormosó. Előnyösen alkalmazható gépjárművek, erőgépek, motor- és alvázak tisztítására, mezőgazdasági gépek tisztítására, valamint megmunkálási műveletek során a részegységek zsírtalanítására.

Alkalmazás:

Használható minden festetlen tárgy és berendezés tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok és lerakódások, valamint korom és égéstermékek maradékainak együttes, vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat. Előnyösen alkalmazható védőolajjal kezelt lemezek feldolgozás előtti zsírtalanítására.

A Brigéciol 2000-et szórópisztollyal, mártással, ecseteléssel juttassuk a tisztítandó felületre olyan mennyiségben, hogy a szennyeződés átitatódjon, majd 10-15 perc várakozás után a szennyeződést vízsugárral történő lemosással távolítsuk el. Kevésbé szennyezett felületek eltávolításánál a tisztítószer felvitel előtt hígítható vízzel.

CLP veszélyt jelző piktogram
Kiszerelés (l)1
Csomagolási egységek

10 db/kart.

440 db/rakl.

Cikkszám:041079
EAN kód5997197500022
Bruttó súly1.09 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay