Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

BioStop darázs- és légycsapda

BioStop darázs- és légycsapda

Biostop-Darazs-es-legycsapda.jpg
Biostop-Darazs-es-legycsapda.jpg
Szexferomont tartalmazó, irtószermentes eszköz.A Biostop darázs- és légycsapda irtószermentes csalogatófolyadékot és a jobb hatásfok elérése érdekében szexferomont tartalmaz.Ez biztosítja, hogy a rovarok nagy távolságból is rátaláljanak a csapdára.A tartóedény és a fedél különleges kialakításának köszönhetően a csapda könnyen összeállítható. Hol használható? Alkalmazható házak, nyaralók kertjében, piacon, zöldség-gyümölcs és húsáru üzletek környékén, szőlőtermelő helyeken, illetve bármely szabadtéri helyen, ahol a darazsak és a legyek nagy száma problémát okoz. Használati utasítás A dobozban található Biostop darázs- és légyfogó csalétek tasakját ollóval vágja fel, majd a csalogatófolyadékot (15 ml) öntse bele az asztalra állított műanyag tartópohárba, és töltsön hozzá 2-3 dl vizet. Helyezze rá a fedelet, majd a pohár karimája mentén körben haladva azt nyomja rá, hogy mindenhol jól illeszkedjen. Az összeállításhoz a poharat ne emelje fel az asztalról. A csalogatófolyadékot tartalmazó csapdát a csomagolásban lévő rézhuzal segítségével függessze ki a darazsak és legyek által szívesen látogatott helyekre, gyümölcsfa ágára, gerendára stb. Ne használja a csapdát asztalra állítva, mert könnyen feldőlhet, a csalétek kifolyhat, ami a rovarokat azok elpusztítása nélkül továbbra is csalogatja. A csalogatófolyadék besűrűsödésének elkerülése érdekében az elpárolgott vizet rendszeresen pótolja. Ez lehetővé teszi a folyadék erjedését, ami jobb hatásfokot biztosít. A csapda vonzó hatása hőmérséklettől függően a kihelyezést követő néhány nap múlva indul meg. Amennyiben a csapda kevés rovart fogna be, helyezze át más, lehetőleg napos helyre. Kártevők: légy, darázs Felhasználás módja: Szabadban
1 950 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 950 Ft / 1 db
Cikkszám:041205
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Szexferomont tartalmazó, irtószermentes eszköz.
A Biostop darázs- és légycsapda irtószermentes csalogatófolyadékot és a jobb hatásfok elérése érdekében szexferomont tartalmaz.
Ez biztosítja, hogy a rovarok nagy távolságból is rátaláljanak a csapdára.
A tartóedény és a fedél különleges kialakításának köszönhetően a csapda könnyen összeállítható.

Hol használható?

Alkalmazható házak, nyaralók kertjében, piacon, zöldség-gyümölcs és húsáru üzletek környékén, szőlőtermelő helyeken, illetve bármely szabadtéri helyen, ahol a darazsak és a legyek nagy száma problémát okoz.

Használati utasítás

  • A dobozban található Biostop darázs- és légyfogó csalétek tasakját ollóval vágja fel, majd a csalogatófolyadékot (15 ml) öntse bele az asztalra állított műanyag tartópohárba, és töltsön hozzá 2-3 dl vizet.
  • Helyezze rá a fedelet, majd a pohár karimája mentén körben haladva azt nyomja rá, hogy mindenhol jól illeszkedjen.
  • Az összeállításhoz a poharat ne emelje fel az asztalról.
  • A csalogatófolyadékot tartalmazó csapdát a csomagolásban lévő rézhuzal segítségével függessze ki a darazsak és legyek által szívesen látogatott helyekre, gyümölcsfa ágára, gerendára stb.
  • Ne használja a csapdát asztalra állítva, mert könnyen feldőlhet, a csalétek kifolyhat, ami a rovarokat azok elpusztítása nélkül továbbra is csalogatja.
  • A csalogatófolyadék besűrűsödésének elkerülése érdekében az elpárolgott vizet rendszeresen pótolja. Ez lehetővé teszi a folyadék erjedését, ami jobb hatásfokot biztosít.
  • A csapda vonzó hatása hőmérséklettől függően a kihelyezést követő néhány nap múlva indul meg.
  • Amennyiben a csapda kevés rovart fogna be, helyezze át más, lehetőleg napos helyre.
Kártevők: légy, darázs
Felhasználás módja: Szabadban
Csomagolási egységek

6 db/kart.

270 db/rakl.

Cikkszám:041205
EAN kód5997378712237
Bruttó súly0.11 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Protect rovarirtók