Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Mester Purhab tisztító 500ml

Mester Purhab tisztító 500ml

Mester-Purhab-tisztito.jpg
Mester-Purhab-tisztito.jpg
Hajtógázzal működő purhab oldószer. A termék pisztolyos és normál használatra is alkalmas. Acetont tartalmaz.  Alkalmazási terület A termék alkalmas a még ki nem keményedett purhabbal szennyezett pisztolyok tisztítására és egyben ápolására. Alkalmas továbbá a meg nem keményedett purhab maradék eltávolítására pl. ablak- és ajtókeretről, ablak párkányról, stb. Műszaki területen: nagy hatású oldószerként, univerzális hatású tisztítószerként használaható (háztartási tisztításra ne használjuk). Felhasználás Pisztolyok tisztításához a terméket csavarjuk fel a pisztolyra, és addig nyomjuk a pisztolyt, amíg purhab már nem jön ki. A purhab tisztásakor a foltot kb. 20-30 cm távolságról fújjuk be és hagyjuk hatni, majd egy ronggyal töröljük le. Erősebb szennyeződés esetén a munkafolyamat megismételhető. A tisztítószer sokféle alapról eltávolítja a purhab maradékot, de a tisztítás előtt célszerű próbát végezni, hogy a felületet megmarja e. A maradékot ne öntsük wc-be, lefolyóba, hanem vigyük gyűjtőhelyre. Ne ártalmatlanítsuk a háztartási hulladékkal együtt. -10°C - +30°C közt használható. Függőleges helyzetben tároljuk, száraz, hűvös helyiségben, 5 °C - 30 °C közötti hőmérsékleten.  
2 350 Ft
Egység: 0.5 LBruttó egységár: 4 700 Ft / 1 L
Cikkszám:044251
KÉSZLETEN
Kiszerelés
  • 500 ml
Szín
  • színtelen
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Hajtógázzal működő purhab oldószer. A termék pisztolyos és normál használatra is alkalmas. Acetont tartalmaz. 

Alkalmazási terület

  • A termék alkalmas a még ki nem keményedett purhabbal szennyezett pisztolyok tisztítására és egyben ápolására.
  • Alkalmas továbbá a meg nem keményedett purhab maradék eltávolítására pl. ablak- és ajtókeretről, ablak párkányról, stb.
  • Műszaki területen: nagy hatású oldószerként, univerzális hatású tisztítószerként használaható (háztartási tisztításra ne használjuk).


Felhasználás

Pisztolyok tisztításához a terméket csavarjuk fel a pisztolyra, és addig nyomjuk a pisztolyt, amíg purhab már nem jön ki. A purhab tisztásakor a foltot kb. 20-30 cm távolságról fújjuk be és hagyjuk hatni, majd egy ronggyal töröljük le. Erősebb szennyeződés esetén a munkafolyamat megismételhető. A tisztítószer sokféle alapról eltávolítja a purhab maradékot, de a tisztítás előtt célszerű próbát végezni, hogy a felületet megmarja e. A maradékot ne öntsük wc-be, lefolyóba, hanem vigyük gyűjtőhelyre. Ne ártalmatlanítsuk a háztartási hulladékkal együtt. -10°C - +30°C közt használható. Függőleges helyzetben tároljuk, száraz, hűvös helyiségben, 5 °C - 30 °C közötti hőmérsékleten.

 

Kiszerelés
  • 500 ml
KültérIgen
BeltérIgen
Csomagolási egységek

12 db/kart.

1008 db/rakl.

Cikkszám:044251
EAN kód5998517737159
Bruttó súly0.445 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Purhab tisztító