Prevent klímatisztító aeroszol 150ml

Prevent-klimatisztito-150ml.jpg
Prevent-klimatisztito-150ml.jpg
A termék különleges összetevői révén eltávolítja a klímaberendezés járataiban lerakódó, kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket, üde és friss levegőt biztosítva az utastérben.A tisztítás nem igényel szaktudást, rendkívül egyszerűen elvégezhető az önleürítős aeroszollal.Amikor a klímaberendezést hosszú hónapok után bekapcsoljuk az esetleges kellemetlen szagot a meleg, nedves közegben megtelepedett gombák és baktériumok okozzák, amik akár súlyosabb betegségek forrásai is lehetnek.Az élettelen baktériumok és gombák, illetve azok anyagcsere maradványai ugyanis veszélyt jelentenek az egészségre.A rendszeres, legalább minden évben egyszer elvégzett klímatisztítással ez a probléma kiküszöbölhető.Autók és épületek hűtésére használt klímákba is. Felhasználás: • A gépkocsi ablakait húzzuk fel, indítsuk be a motort és kapcsoljuk be a klímaberendezést.• A ventilátort kapcsoljuk maximális teljesítményre, a szellőzőrendszert állítsuk belső keringtetésre (a külső légbeszívást zárjuk le).• A vezetőülést húzzuk előre. Szálljunk ki a gépkocsiból, majd az aeroszolpalackot rázzuk fel, és a talpára állítva helyezzük a jármű padlójára, a vezetőülés mögé vagy lehetőség szerint a két ülés közé.• Határozott mozdulattal nyomjuk le a szórófejet úgy, hogy lenyomott állapotban maradjon, majd kívülről csukjuk be az ajtót. (Vigyázat, a szórófej lenyomása után a töltet teljes mennyisége eltávozik!)• 15 perc után nyissuk ki a gépkocsi valamennyi ajtaját, majd min. 10 percig szellőztessük ki az utasteret, és csak ezután kapcsoljuk le a motort. 
1 590 Ft 1 350 Ft
Egység: 0.15 LBruttó egységár: 9 000 Ft / 1 L
Cikkszám:044467
készleten
Kiszerelés
150 ml
400 ml
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A termék különleges összetevői révén eltávolítja a klímaberendezés járataiban lerakódó, kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket, üde és friss levegőt biztosítva az utastérben.
A tisztítás nem igényel szaktudást, rendkívül egyszerűen elvégezhető az önleürítős aeroszollal.
Amikor a klímaberendezést hosszú hónapok után bekapcsoljuk az esetleges kellemetlen szagot a meleg, nedves közegben megtelepedett gombák és baktériumok okozzák, amik akár súlyosabb betegségek forrásai is lehetnek.
Az élettelen baktériumok és gombák, illetve azok anyagcsere maradványai ugyanis veszélyt jelentenek az egészségre.
A rendszeres, legalább minden évben egyszer elvégzett klímatisztítással ez a probléma kiküszöbölhető.
Autók és épületek hűtésére használt klímákba is.

Felhasználás:

• A gépkocsi ablakait húzzuk fel, indítsuk be a motort és kapcsoljuk be a klímaberendezést.
• A ventilátort kapcsoljuk maximális teljesítményre, a szellőzőrendszert állítsuk belső keringtetésre (a külső légbeszívást zárjuk le).
• A vezetőülést húzzuk előre. Szálljunk ki a gépkocsiból, majd az aeroszolpalackot rázzuk fel, és a talpára állítva helyezzük a jármű padlójára, a vezetőülés mögé vagy lehetőség szerint a két ülés közé.
• Határozott mozdulattal nyomjuk le a szórófejet úgy, hogy lenyomott állapotban maradjon, majd kívülről csukjuk be az ajtót. (Vigyázat, a szórófej lenyomása után a töltet teljes mennyisége eltávozik!)
• 15 perc után nyissuk ki a gépkocsi valamennyi ajtaját, majd min. 10 percig szellőztessük ki az utasteret, és csak ezután kapcsoljuk le a motort. 

Kiszerelés150 ml
Csomagolási egységek

6 db/kart.

2310 db/rakl.

Cikkszám:044467
EAN kód5997074517129
Bruttó súly0.15 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Prevent klímatisztító

Tűzoltó készülék - 068650