Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Smiling House Klinker és térkő impregnálószer 1 l

Smiling House Klinker és térkő impregnálószer 1 l

smiling-house-klinker-es-klinker-impregnaloszer-1-l.jpg
smiling-house-klinker-es-klinker-impregnaloszer-1-l.jpg
A Smiling House Clinker & Cobblestone Protector speciálisan klinker és térkő általános célú impregnálására szolgál.Alkalmazásával a kezelt felületek vízfelvétele drasztikusan lecsökken. Ennek köszönhetően a kezelt felületek nem vízfoltosodnak, nehezebben koszolódnak és könnyebben tisztíthatóvá válnak. Mivel a csapadékvíz nem tud behatolni az impregnált felületbe, ezért a téli fagyáskárok is elkerülhetőek. A termék nem zárja le a felület kapillárisait, ezért a vízpára továbbra is szabadon közlekedhet, de a folyóvíz nem tud a felszínbe behatolni. Így megmarad az építőanyag egészséges vízháztartása és elkerülhető a sókivirágzás, penészfoltok, alga, moha megjelenése. Milyen felületre használható? Elsősorban klinker tégla, vagy térkő felületre ajánljuk. Ezenkívül alkamas még beton, cement, tégla, ásványi alapú természetes kő és műkő, valamint  kemény és csiszolt ásványi felületek impregnálására is ( GRAS-lap stb.). Használata A kezelendő felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani.Az impregnálószert ajánlatos ráfolyatással, vagy nagycseppes permetezéssel (az anyag folyjék meg a felületen), szórással, ecsettel vagy festőhengerrel a kezelendő felületre felhordani legalább két rétegben. A két réteg felhordása közötti várakozási időre nincs előírás. A második réteg akár azonnal, a nedves, első rétegre is felkenhető. A kezelendő felületnek szemre száraznak és tisztának kell lennie! A megfelelő mennyiség a felület szívóképességétől függ. Kemény felületek (csiszolt felületek, márvány, gránit, GRAS-lap, stb.) impregnálásakor rendkívül fontos az egyenletes anyagfelhordás, illetve a be nem szívódó anyagfelesleg eltávolítása. Kemény felületek impregnálását végezzük szivaccsal. Tekintettel a kis anyagfelvételre fontos, hogy legalább két rétegben felvigyük a szert. A felhordást annyi rétegben kell elvégezni, amíg a kívánt vízlepergető hatást el nem érjük. A rétegek felhordása között (csak kemény, csiszolt felületeknél) legalább egy óra szünetet kell tartani. A felhordásnál és az anyagfelesleg eltávolításánál kerüljük a nagysebességű bedolgozást, mert a keletkezett hőtől az anyag beépülés nélkül elpárolog. Az anyagfelesleg lakkbenzines, majd száraz rongyos törléssel távolítható el. Amennyiben az anyagfelesleget nem távolítjuk el a kezelt felületről, úgy száradás után fehér foltosodás jelentkezhet, melyet rendkívül nehéz eltávolítani. Amennyiben a teljes felületet ( beleértve a fugázást is!) impregnáljuk, a kialakuló védőréteg a fugázást is védi. A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. 
4 990 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 4 990 Ft / 1 db
Cikkszám:044819
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Smiling House Clinker & Cobblestone Protector speciálisan klinker és térkő általános célú impregnálására szolgál.
Alkalmazásával a kezelt felületek vízfelvétele drasztikusan lecsökken. Ennek köszönhetően a kezelt felületek nem vízfoltosodnak, nehezebben koszolódnak és könnyebben tisztíthatóvá válnak. Mivel a csapadékvíz nem tud behatolni az impregnált felületbe, ezért a téli fagyáskárok is elkerülhetőek. A termék nem zárja le a felület kapillárisait, ezért a vízpára továbbra is szabadon közlekedhet, de a folyóvíz nem tud a felszínbe behatolni. Így megmarad az építőanyag egészséges vízháztartása és elkerülhető a sókivirágzás, penészfoltok, alga, moha megjelenése.

Milyen felületre használható?

Elsősorban klinker tégla, vagy térkő felületre ajánljuk. Ezenkívül alkamas még beton, cement, tégla, ásványi alapú természetes kő és műkő, valamint  kemény és csiszolt ásványi felületek impregnálására is ( GRAS-lap stb.).

Használata

A kezelendő felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani.
Az impregnálószert ajánlatos ráfolyatással, vagy nagycseppes permetezéssel (az anyag folyjék meg a felületen), szórással, ecsettel vagy festőhengerrel a kezelendő felületre felhordani legalább két rétegben. A két réteg felhordása közötti várakozási időre nincs előírás. A második réteg akár azonnal, a nedves, első rétegre is felkenhető. A kezelendő felületnek szemre száraznak és tisztának kell lennie! A megfelelő mennyiség a felület szívóképességétől függ.

Kemény felületek (csiszolt felületek, márvány, gránit, GRAS-lap, stb.) impregnálásakor rendkívül fontos az egyenletes anyagfelhordás, illetve a be nem szívódó anyagfelesleg eltávolítása. Kemény felületek impregnálását végezzük szivaccsal. Tekintettel a kis anyagfelvételre fontos, hogy legalább két rétegben felvigyük a szert. A felhordást annyi rétegben kell elvégezni, amíg a kívánt vízlepergető hatást el nem érjük. A rétegek felhordása között (csak kemény, csiszolt felületeknél) legalább egy óra szünetet kell tartani. A felhordásnál és az anyagfelesleg eltávolításánál kerüljük a nagysebességű bedolgozást, mert a keletkezett hőtől az anyag beépülés nélkül elpárolog.
Az anyagfelesleg lakkbenzines, majd száraz rongyos törléssel távolítható el. Amennyiben az anyagfelesleget nem távolítjuk el a kezelt felületről, úgy száradás után fehér foltosodás jelentkezhet, melyet rendkívül nehéz eltávolítani. Amennyiben a teljes felületet ( beleértve a fugázást is!) impregnáljuk, a kialakuló védőréteg a fugázást is védi.
A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. 

Kiszerelés (l)1
Javasolt rétegszám2
Felhordáspermetezés, ráfolyatás, ecset, szórás, henger
Csomagolási egységek

8 db/kart.

320 db/rakl.

Cikkszám:044819
EAN kód5999547172811
Bruttó súly0.97 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Smiling House - 6

Smiling House - 5