Smiling House Salétrom eltávolító 1 l

SH-Saletrom-eltavolito-1L.jpg
SH-Saletrom-eltavolito-1L.jpg
Saletromos-fal-2.jpg
Saletromos-fal-3.jpg
Savtartalmú speciális tisztítószer. A szer használatával könnyedén eltávolíthatjuk a cement, műkő, tégla, vakolat felületén kivirágzó salétromot. A csempék felületéről eltávolítja a cementmaradványokat. A kezelt felület visszanyeri természetes színét, jellegét, megszűnnek a színeket elhomályosító sófoltok. Milyen felületre használható? Saválló terméskőre, műkőre, betonra, klinkertéglára, kerámiára, mázas csempére és járólapra. Használata A tisztítandó felületet kefével, seprűvel tisztítsuk meg („leporló felület”), majd hígítatlanul ecsettel, szivaccsal vagy szórófej használatával hordja fel a terméket. Pár percig hagyja a szert dolgozni a felületen, majd kefével súrolja át a felületet.Nedvszívó felületeknél ajánlatos tisztítás előtt a tisztítandó felületet benedvesíteni. Ha szükséges az eljárást többször is megismételhetjük. A tisztítás végeztével a felületet bő vízzel öblítsük le (a szer ne száradjon meg a felületen).Ha el akarjuk kerülni, hogy a salétromosodás újból kialakuljon, úgy a megtisztított, megszáradt felületet impregnáljuk le a felületnek, igényeinknek leginkább megfelelő Smiling House termékkel! Használat előtt mindig ellenőrizzük egy eldugott helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel! Savra érzékeny felületeket ne tisztítsunk vele! Ne használjuk alumínium, eloxált alumínium, márvány, zománc, mészkő tisztítására!
2 690 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 2 690 Ft / 1 db
Cikkszám:044849
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,5
1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Savtartalmú speciális tisztítószer. A szer használatával könnyedén eltávolíthatjuk a cement, műkő, tégla, vakolat felületén kivirágzó salétromot. A csempék felületéről eltávolítja a cementmaradványokat. A kezelt felület visszanyeri természetes színét, jellegét, megszűnnek a színeket elhomályosító sófoltok.

Milyen felületre használható?

Saválló terméskőre, műkőre, betonra, klinkertéglára, kerámiára, mázas csempére és járólapra.

Használata

A tisztítandó felületet kefével, seprűvel tisztítsuk meg („leporló felület”), majd hígítatlanul ecsettel, szivaccsal vagy szórófej használatával hordja fel a terméket. Pár percig hagyja a szert dolgozni a felületen, majd kefével súrolja át a felületet.
Nedvszívó felületeknél ajánlatos tisztítás előtt a tisztítandó felületet benedvesíteni. Ha szükséges az eljárást többször is megismételhetjük. A tisztítás végeztével a felületet bő vízzel öblítsük le (a szer ne száradjon meg a felületen).
Ha el akarjuk kerülni, hogy a salétromosodás újból kialakuljon, úgy a megtisztított, megszáradt felületet impregnáljuk le a felületnek, igényeinknek leginkább megfelelő Smiling House termékkel!

Használat előtt mindig ellenőrizzük egy eldugott helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel!
Savra érzékeny felületeket ne tisztítsunk vele! Ne használjuk alumínium, eloxált alumínium, márvány, zománc, mészkő tisztítására!

Kiszerelés (l)1
Felhasználási területterméskő, műkő, beton, klinkertégla, kerámia, mázas csempe, járólap
Csomagolási egységek

12 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:044849
EAN kód5999547179070
Bruttó súly1.16 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Smiling House 3