Ceresit Padlopon Tunoprén alapozó 5 l

ceresit-padlopon-tunopren-alapozo-5-l.jpg
ceresit-padlopon-tunopren-alapozo-5-l.jpg
Oldószermentes alapozó nedvszívó- és nem nedvszívó felületek előkezelésére, elsősorban aljzatkiegyenlítő felhordása előtt. Rendkívül erős tapadást biztosít. Pormegkötő és pórustömítő. Milyen felületen alkalmazható? Kül- és beltérben egyaránt. Alkalmas szívó (beton, cement- és gipszesztrich stb.) és tömör, nem nedvszívó felületek (pl. kôpadló, járólap, ragasztómaradványnyal szennyezett esztrich) előkezelésére – aljzatkiegyenlítés és hidegburkolás megkezdése előtt. Padlófűtés esetén is alkalmazható. Felhasználás: Használat előtt alaposan rázzuk fel. Nedvszívó aljzat esetén: a hígítatlan alapozót egyenletesen hordja fel a betonaljzat felületére szivacshenger segítségével. A túl porózus, erôsen szívó felületet javasolt kétszer alapozni! Cementesztrich és gipszesztrich esetén az alapozó 1:1 arányban hígítható. Tömör, nem szívó aljzat esetén: a hígítatlan alapozót szivacshenger segítségével, vékonyan, tócsaképződés nélkül kell felhordani. Az alapozó teljes száradása után (kb. 6 óra) kezdhetô meg a megfelelő aljzatkiegyenlítô felhordása. Fontos: Az alapozó nedvesség ellen nem szigetel. Betonon, valamint tömör (nem szívó) felületen hígítás nélkül kell alkalmazni. Kiadósság: tömör felületen: kb. 100g/m² nedvszívó felületen: kb. 150-300 g/m² A szerszámok vízzel tisztíthatók. A terméket a fagytól óvni kell!
19 150 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 3 830 Ft / 1 L
Cikkszám:045138
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1 l
5 l
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Oldószermentes alapozó nedvszívó- és nem nedvszívó felületek előkezelésére, elsősorban aljzatkiegyenlítő felhordása előtt.
Rendkívül erős tapadást biztosít.
Pormegkötő és pórustömítő.

Milyen felületen alkalmazható?

  • Kül- és beltérben egyaránt.
  • Alkalmas szívó (beton, cement- és gipszesztrich stb.) és tömör, nem nedvszívó felületek (pl. kôpadló, járólap, ragasztómaradványnyal szennyezett esztrich) előkezelésére – aljzatkiegyenlítés és hidegburkolás megkezdése előtt.
  • Padlófűtés esetén is alkalmazható.

Felhasználás:

Használat előtt alaposan rázzuk fel.

  1. Nedvszívó aljzat esetén: a hígítatlan alapozót egyenletesen hordja fel a betonaljzat felületére szivacshenger segítségével. A túl porózus, erôsen szívó felületet javasolt kétszer alapozni!
  2. Cementesztrich és gipszesztrich esetén az alapozó 1:1 arányban hígítható.
  3. Tömör, nem szívó aljzat esetén: a hígítatlan alapozót szivacshenger segítségével, vékonyan, tócsaképződés nélkül kell felhordani. Az alapozó teljes száradása után (kb. 6 óra) kezdhetô meg a megfelelő aljzatkiegyenlítô felhordása.

Fontos: Az alapozó nedvesség ellen nem szigetel. Betonon, valamint tömör (nem szívó) felületen hígítás nélkül kell alkalmazni.

Kiadósság: tömör felületen: kb. 100g/m² nedvszívó felületen: kb. 150-300 g/m²

A szerszámok vízzel tisztíthatók. A terméket a fagytól óvni kell!

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Egészségügyi kockázat
Kiszerelés (l)5 l
Hígítás
  • víz
Csomagolási egységek

96 db/rakl.

Cikkszám:045138
VTSZ szám35069100
EAN kód5997272362996
Bruttó súly5.262 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Padlopon alapozó