Mester Víztiszta ragasztó 290ml

Mester-Viztiszta-Ragaszto.jpg
Mester-Viztiszta-Ragaszto.jpg
Oldószermentes, tartósan rugalmas ragasztó és tömítőanyag. Gyorsan köt és nagyon erősen ragaszt. Gombaálló. Ellenáll az időjárási behatásoknak, UV-álló, hőmérsékletálló (-40°C - +90°C). Kitűnően tapad szinte minden felületen, porózus és nem porózus felületen is. A megkötés a levegő nedvességtartalmának hatására következik be, nedves felületekre is használható (víz alatt is megköt). Átfesthető vizes bázisú festékekkel. Rugalmas és jól terhelhető. Alkalmazási terület Használható nedvszívó és nem nedvszívó felületeken is. Szinte mindenféle felületre és anyaghoz használható, mint pld. fa, természetes és műkövek, kemény PVC, csempe, kerámia, üveg, polisztirol, beton, tégla, galvanizált és rozsdamentes acél, réz, alumínium, epoxy gyanta felületek. Nem alkalmas PE, PP, teflon és akrilüveg (plexi) felületekre, üzemszerűen víz alatt lévő tárgyak ragasztására. Tömítésnél ne használjuk 5 mm-nél kisebb fugamélység vagy fugaszélesség esetén.   Felhasználás Az aljzat legyen száraz, tiszta, portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől mentes. Kinyomópisztollyal hordjuk fel buborékmentesen az anyagot. Ragasztáshoz nem kell a teljes felületet bekenni, elég csíkokban vagy kígyóvonalszerűen. Nyomjuk össze és kb. 1 óráig tartsuk nyomás alatt a felületeket. Nagyobb teher vagy feszültség esetén 24 óráig rögzítsük.
4 650 Ft
Egység: 0.29 LBruttó egységár: 16 034 Ft / 1 L
Cikkszám:047832
KÉSZLETEN
Kiszerelés
290ml
Szín
  • átlátszó
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Oldószermentes, tartósan rugalmas ragasztó és tömítőanyag. Gyorsan köt és nagyon erősen ragaszt. Gombaálló. Ellenáll az időjárási behatásoknak, UV-álló, hőmérsékletálló (-40°C - +90°C). Kitűnően tapad szinte minden felületen, porózus és nem porózus felületen is. A megkötés a levegő nedvességtartalmának hatására következik be, nedves felületekre is használható (víz alatt is megköt). Átfesthető vizes bázisú festékekkel. Rugalmas és jól terhelhető.

Alkalmazási terület

  • Használható nedvszívó és nem nedvszívó felületeken is.
  • Szinte mindenféle felületre és anyaghoz használható, mint pld. fa, természetes és műkövek, kemény PVC, csempe, kerámia, üveg, polisztirol, beton, tégla, galvanizált és rozsdamentes acél, réz, alumínium, epoxy gyanta felületek.
  • Nem alkalmas PE, PP, teflon és akrilüveg (plexi) felületekre, üzemszerűen víz alatt lévő tárgyak ragasztására.
  • Tömítésnél ne használjuk 5 mm-nél kisebb fugamélység vagy fugaszélesség esetén.

 

Felhasználás

Az aljzat legyen száraz, tiszta, portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől mentes. Kinyomópisztollyal hordjuk fel buborékmentesen az anyagot. Ragasztáshoz nem kell a teljes felületet bekenni, elég csíkokban vagy kígyóvonalszerűen. Nyomjuk össze és kb. 1 óráig tartsuk nyomás alatt a felületeket. Nagyobb teher vagy feszültség esetén 24 óráig rögzítsük.

Kiszerelés290ml
KültérIgen
BeltérIgen
Szín
  • átlátszó
ÁtfesthetőIgen
Száradási időbőrképződés 15-20 perc
Csomagolási egységek

12 db/kart.

1200 db/rakl.

Cikkszám:047832
EAN kód5998517731942
Bruttó súly0.38 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ragasztószalag

Kinyomópisztoly

Mester ragasztó