Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Bolha-kullancs nyakörv kutyának

Bolha-kullancs nyakörv kutyának

HAppy-pet-bolha-kullancs-nyakorv-kutyanak.jpg
HAppy-pet-bolha-kullancs-nyakorv-kutyanak.jpg
Az egészséges és fertőzésmentes szőrzet biztosítása hozzátartozik a felelős állattartáshoz. A gazdáknak kötelességük gondoskodni kedvenceik kullancs és bolha elleni védelméről. A Happy Pet Bolha- és kullancs nyakörv bolha és kullancsok fertőzése ellen javasolt, kutyák számára.Folyamatos használata 4 hónapos védelmet biztosít. Használata Kizárólag külsőleg alkalmazható. A nyakörvet közvetlenül a felhasználás előtt bontsuk ki a védőcsomagolásból! Kissé lazán helyezzük az állat nyaka köré úgy hogy ne tudjon könnyen kibújni belőle, majd csatoljuk be. Növésben lévő állatoknál vegyük figyelembe a növekedés mértékét is. Kifejlett állatoknál két ujjnyi távolságot hagyjunk a nyak és a nyakörv között. A csaton túlnyúló felesleges részt vágjuk le. Négy hónapos használat után a nyakörvet le kell venni az állat nyakáról, és csak egy hónap pihentetés után szabad újabb Happy Pet nyakörvet felhelyezni. A nyakörv felhelyezésekor a kutyán lévő kullancsok még két napig is életben maradhatnak a kutya bőrébe fúródva, ezért javasolt a kullancsok eltávolítása a nyakörv felhelyezése előtt.Az újrafertőződés megakadályozása céljából az állatok pihenő- és tartózkodóhelyét, beleértve a szőnyegeket és kárpitozott bútorokat engedélyezett bolhairtó szerrel kezelni és rendszeresen porszívózni kell.A nyakörv felhelyezése után ne engedjük úszni a kutyákat, mert a hatóanyag különösen mérgező a halakra és a vízi szervezetekre.   Mérete: Hossza 65 cm
1 550 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 550 Ft / 1 db
Cikkszám:048954
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Az egészséges és fertőzésmentes szőrzet biztosítása hozzátartozik a felelős állattartáshoz. A gazdáknak kötelességük gondoskodni kedvenceik kullancs és bolha elleni védelméről. 
A Happy Pet Bolha- és kullancs nyakörv bolha és kullancsok fertőzése ellen javasolt, kutyák számára.
Folyamatos használata 4 hónapos védelmet biztosít.

Használata

  • Kizárólag külsőleg alkalmazható.
  • A nyakörvet közvetlenül a felhasználás előtt bontsuk ki a védőcsomagolásból!
  • Kissé lazán helyezzük az állat nyaka köré úgy hogy ne tudjon könnyen kibújni belőle, majd csatoljuk be.
  • Növésben lévő állatoknál vegyük figyelembe a növekedés mértékét is.
  • Kifejlett állatoknál két ujjnyi távolságot hagyjunk a nyak és a nyakörv között.
  • A csaton túlnyúló felesleges részt vágjuk le.
  • Négy hónapos használat után a nyakörvet le kell venni az állat nyakáról, és csak egy hónap pihentetés után szabad újabb Happy Pet nyakörvet felhelyezni.

A nyakörv felhelyezésekor a kutyán lévő kullancsok még két napig is életben maradhatnak a kutya bőrébe fúródva, ezért javasolt a kullancsok eltávolítása a nyakörv felhelyezése előtt.
Az újrafertőződés megakadályozása céljából az állatok pihenő- és tartózkodóhelyét, beleértve a szőnyegeket és kárpitozott bútorokat engedélyezett bolhairtó szerrel kezelni és rendszeresen porszívózni kell.
A nyakörv felhelyezése után ne engedjük úszni a kutyákat, mert a hatóanyag különösen mérgező a halakra és a vízi szervezetekre.

 

Mérete:

Hossza 65 cm

Csomagolási egységek

12 db/kart.

1656 db/rakl.

Cikkszám:048954
EAN kód5997378751496
Bruttó súly0.044 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay