Valmor Flexibilis Padlóbevonat sötétszürke 4L

valmor-flexibilis-padlobevonat-4l.jpg
valmor-flexibilis-padlobevonat-4l.jpg
Felhasználásra kész, vizes bázisú, matt, bel- és kültéri felhasználású, flexibilis padlóbevonat. Strapabíró, olajálló, UV-álló, gumigranulátum járólapra is használható. Alkalmas minden olyan felület bevonására, ahol a cél az átlagos felületi terhelés elvárásainak való megfelelés, családi házas környezetben. A bevonat ellenáll az átlagos, lakossági személygépkocsi terhelésből adódó igénybevételeknek, itt a festendő felület kizárólag jó nedvszívóképességgel rendelkező beton felület lehet. A bevonat matt, finom kvarclisztet tartalmaz, ezért a felmosása nehézségekbe ütközik. Könnyebben tisztítható, ha Factor Aqua Parkettalakkal kezeljük beltérben a felületet.  Alkalmazási terület: Játszótéri rugalmas védőburkolat, autóbeálló, járda, műhely, veranda, lépcsők. Dekoratív, esztétikus felületet biztosít fa, vakolt vagy beton lábazatok, kerítések, palatetők, (azbesztes hullámpala nem festhető), bitumenes hullámlemezek állagmegóvó átfestése esetén. Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, a nedvszívó felületek alapozását 1:1 arányban vízzel hígított festék intenzív ecsetelésével végezzük. Az első réteg felvitelét 10% víz hozzáadásával végezzük el, majd hagyjuk azt átszáradni, a fedőfestést 5%-os hígítással végezzük.  Színezhetjük gépi és kézi pasztákkal, maximum 3% pasztamennyiséggel.
10 690 Ft
Egység: 4 LBruttó egységár: 2 672 Ft / 1 L
Cikkszám:049593
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
4
8
Szín
  • barna
  • zöld
  • vörös
  • világosszürke
  • sötétszürke
  • krém
  • fehér
  • bazaltszürke
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Felhasználásra kész, vizes bázisú, matt, bel- és kültéri felhasználású, flexibilis padlóbevonat. Strapabíró, olajálló, UV-álló, gumigranulátum járólapra is használható. 
Alkalmas minden olyan felület bevonására, ahol a cél az átlagos felületi terhelés elvárásainak való megfelelés, családi házas környezetben.
A bevonat ellenáll az átlagos, lakossági személygépkocsi terhelésből adódó igénybevételeknek, itt a festendő felület kizárólag jó nedvszívóképességgel rendelkező beton felület lehet.
A bevonat matt, finom kvarclisztet tartalmaz, ezért a felmosása nehézségekbe ütközik.
Könnyebben tisztítható, ha Factor Aqua Parkettalakkal kezeljük beltérben a felületet. 

Alkalmazási terület:

Játszótéri rugalmas védőburkolat, autóbeálló, járda, műhely, veranda, lépcsők. Dekoratív, esztétikus felületet biztosít fa, vakolt vagy beton lábazatok, kerítések, palatetők, (azbesztes hullámpala nem festhető), bitumenes hullámlemezek állagmegóvó átfestése esetén.

Felhasználás:

A festést csak +10 °C felett végezzük a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, a nedvszívó felületek alapozását 1:1 arányban vízzel hígított festék intenzív ecsetelésével végezzük. Az első réteg felvitelét 10% víz hozzáadásával végezzük el, majd hagyjuk azt átszáradni, a fedőfestést 5%-os hígítással végezzük. 

Színezhetjük gépi és kézi pasztákkal, maximum 3% pasztamennyiséggel.

Kiszerelés (l)4
Kiadósság (m2/l/réteg)9
Szín
  • sötétszürke
Fényességmatt
KültérIgen
BeltérIgen
Hígításvíz
Felhordásecset, henger, szórás
Száradási idő4 óra lépésálló, intenzív használatra 3-5 nap után vehető igénybe
Átfesthetőség4 óra
Csomagolási egységek

54 db/rakl.

Cikkszám:049593
EAN kód5999558563196
Bruttó súly5.4 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Festőhenger

Festőhenger nyél

Ecset

Ragasztószalag

Teleszkópos nyél - s21494