Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Lazurán Prémium kül- és beltéri magasfényű lakk 0,75L

Lazurán Prémium kül- és beltéri magasfényű lakk 0,75L

lazuran-premium-kul-es-belteri-magasfenyu-lakk-0-75l.jpg
lazuran-premium-kul-es-belteri-magasfenyu-lakk-0-75l.jpg
Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek (hajópadló, parketta- és fafelület, fenyő és keményfa-fajták) lakkozására is szolgáló oldószeres lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk. Alkalmazási terület: Kültéri és beltéri fafelületek. Felhasználás: A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A Lazurán Prémium lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Hígítani nem szükséges. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása előtt szintetikus hígító vagy lakkbenzin alkalmas. A száradási idő nagymértékben függ az alapfelülettől, a páratartalomtól, és felhordott réteg vastagságától és a hőmérséklettől. Magasabb páratartalom, vastag rétegű festés és alacsonyabb hőmérséklet esetén a száradási idő meghosszabbodik. +23 °C levegő- és aljzathőmérsékletnél, 65% relatív páratartalom mellett kb. 1 óra múlva porszáraz. A magasfényű változat felhordást követően 8 óra múlva, a selyemfényű 4 óra múlva átvonható. A réteg teljes átszáradása, használatba vehetősége 48 óra múlva következik bel.
7 250 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 9 667 Ft / 1 L
Cikkszám:051277
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,75
5
Külső megjelenés
selyemfényű
magasfényű
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek (hajópadló, parketta- és fafelület, fenyő és keményfa-fajták) lakkozására is szolgáló oldószeres lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

Alkalmazási terület:

Kültéri és beltéri fafelületek.

Felhasználás:

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A Lazurán Prémium lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Hígítani nem szükséges. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása előtt szintetikus hígító vagy lakkbenzin alkalmas. A száradási idő nagymértékben függ az alapfelülettől, a páratartalomtól, és felhordott réteg vastagságától és a hőmérséklettől. Magasabb páratartalom, vastag rétegű festés és alacsonyabb hőmérséklet esetén a száradási idő meghosszabbodik. +23 °C levegő- és aljzathőmérsékletnél, 65% relatív páratartalom mellett kb. 1 óra múlva porszáraz. A magasfényű változat felhordást követően 8 óra múlva, a selyemfényű 4 óra múlva átvonható. A réteg teljes átszáradása, használatba vehetősége 48 óra múlva következik bel.

Kiszerelés (l)0,75
Kiadósság (m2/l/réteg)10 m2/l
Külső megjelenésmagasfényű
KültérIgen
BeltérIgen
Javasolt rétegszámmin. 2
Hígítás
  • felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, amennyiben mégis hígításra van szükség kizárólag Trinát szintetikus hígítóval hígítsuk
Felhordásecset, kefe, lakkhenger, szórás, rozsdamentes acélsimító
Átfesthetőség8 óra
Száradási időteljes átkeményedés 48 óra
Csomagolási egységek

6 db/kart.

432 db/rakl.

Cikkszám:051277
EAN kód5996281073336
Bruttó súly0.785 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Hígító

Henger

Henger nyél

Ecset

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

Takarófólia

Ffagitt

Spakli

Csiszolópapír

Csiszoló stekni