Lazurán Aqua Prémium beltéri lakk selyemfényű 0,75L

lazuran-aqua-premium-belteri-lakk-selyemfenyu-0-75l.jpg
lazuran-aqua-premium-belteri-lakk-selyemfenyu-0-75l.jpg
Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk! Gyermekjátékokra is alkalmazható, gyorsan szárad, magas kopásállóságú. Alkalmazási terület: Natúr parketta illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló,parketta- és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható. Laminált padlóra és felületkezelt új szalagparkettára használata nem javasolt. Felhasználás: A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A Lazurán aqua prémium beltéri lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Ha mégis hígításra lenne szükség a terméket vízzel hígítsuk max. 3 %-ban. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása után Lazurán univerzális parkettlakk hígító alkalmas.
6 390 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 8 520 Ft / 1 L
Cikkszám:051285
készleten
Kiszerelés (l)
0,75
Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk! Gyermekjátékokra is alkalmazható, gyorsan szárad, magas kopásállóságú.

Alkalmazási terület:

Natúr parketta illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló,parketta- és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható. Laminált padlóra és felületkezelt új szalagparkettára használata nem javasolt.

Felhasználás:

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A Lazurán aqua prémium beltéri lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Ha mégis hígításra lenne szükség a terméket vízzel hígítsuk max. 3 %-ban. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása után Lazurán univerzális parkettlakk hígító alkalmas.

Kiszerelés (l)0,75
Kiadósság (m2/l/réteg)10 m2/l
Külső megjelenésselyemfényű
BeltérIgen
Javasolt rétegszámmin. 2
Hígítás
  • felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, amennyiben mégis hígításra van szükség a terméket vízzel hígítsuk max. 3%-ban
Felhordásecset, kefe, lakkhenger, szórás
Átfesthetőség2 óra
Száradási idő6 óra
Csomagolási egységek

6 db/kart.

432 db/rakl.

Cikkszám:051285
EAN kód5996281073305
Bruttó súly0.893 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

A terméket boltjainkban és csomagküldő szolgálaton keresztül is át lehet venni.

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay