Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Valmor kőbalzsam 1L

Valmor kőbalzsam 1L

Valmor-Kobalzsam-1L.jpg
Valmor-Kobalzsam-1L.jpg
A kőbalzsam színtelen, (de színezhető) a kezelt felületnek színélénkítő, „nedves” hatást kölcsönöz és kiemeli annak természetes szépségét. A termék kültéri használatával megvédhetjük a kezelt felületeket a fagyáskároktól, így megnövelhetjük az élettartamukat. A termék vízszigetelés pótlására, helyettesítésére nem alkalmas, víznyomás esetén használata nem javasolt. A VALMOR Kőbalzsammal, impregnálószerként használva, nedvszívó felületeken selyemmatt, védőbevonatként selyemfényű bevonat képezhető, ezért a szennyeződés nehezen tapad meg a felületén és általános háztartási tisztítószerekkel könnyen tisztántartható. Alkalmazási terület: Kül- és beltérben természetes kövek, tégla, cserép, díszkő, mészkő járó- és falfelületek impregnálására vagy színtelen, rugalmas védőbevonat képzésére használhatjuk.  Bevonatként történő felhasználását javasoljuk a konyhai falfelületeknél, előszobák, lépcsőházak, villanykapcsolók környékén. Felhasználás: Kültéri használat alkalmával a felület kezelését ne végezzük esőben, illetve tűző napon! A kezelendő részeket ecsettel, hengerrel, vagy kefével festhetjük. Hígítani szükség esetén, a felület nedvszívó képességének megfelelően maximum 1:1 víz hozzáadásával lehet. Impregnálószerként alaposan dolgozzuk be azt a kezelendő felületbe mindaddig, míg a nedvszívóképessége megszűnik, a felesleget töröljük le, hogy ne képezzen filmréteget. Bevonat képzés esetén nem kell hígítani az anyagot egyenletesen, egy vagy két vékony rétegben vigyük fel a felületre.
4 950 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 4 950 Ft / 1 db
Cikkszám:053268
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
4
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A kőbalzsam színtelen, (de színezhető) a kezelt felületnek színélénkítő, „nedves” hatást kölcsönöz és kiemeli annak természetes szépségét. A termék kültéri használatával megvédhetjük a kezelt felületeket a fagyáskároktól, így megnövelhetjük az élettartamukat. A termék vízszigetelés pótlására, helyettesítésére nem alkalmas, víznyomás esetén használata nem javasolt. A VALMOR Kőbalzsammal, impregnálószerként használva, nedvszívó felületeken selyemmatt, védőbevonatként selyemfényű bevonat képezhető, ezért a szennyeződés nehezen tapad meg a felületén és általános háztartási tisztítószerekkel könnyen tisztántartható.

Alkalmazási terület:

Kül- és beltérben természetes kövek, tégla, cserép, díszkő, mészkő járó- és falfelületek impregnálására vagy színtelen, rugalmas védőbevonat képzésére használhatjuk. 

Bevonatként történő felhasználását javasoljuk a konyhai falfelületeknél, előszobák, lépcsőházak, villanykapcsolók környékén.

Felhasználás:

Kültéri használat alkalmával a felület kezelését ne végezzük esőben, illetve tűző napon! A kezelendő részeket ecsettel, hengerrel, vagy kefével festhetjük. Hígítani szükség esetén, a felület nedvszívó képességének megfelelően maximum 1:1 víz hozzáadásával lehet. Impregnálószerként alaposan dolgozzuk be azt a kezelendő felületbe mindaddig, míg a nedvszívóképessége megszűnik, a felesleget töröljük le, hogy ne képezzen filmréteget. Bevonat képzés esetén nem kell hígítani az anyagot egyenletesen, egy vagy két vékony rétegben vigyük fel a felületre.

Kiszerelés (l)1
Kiadósság (m2/l/réteg)6-10 m2/l egy rétegben
KültérIgen
BeltérIgen
Hígítás
  • víz
Javasolt rétegszám1-2
Felhordásecset, henger, szórás
Átvonhatóság4 óra
Száradási idő4 óra
Cikkszám:053268
EAN kód5999558567842
Bruttó súly1.05 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay