Substral Osmocote fenyő-tuja-buxus trágya 1,5 kg

SUBSTRAL OSMO.FENYO/TUJA/BUXUS TR 0.75KG
SUBSTRAL OSMO.FENYO/TUJA/BUXUS TR 0.75KG
Ásványi, hosszú hatástartamú trágya buxus/tuják/fenyőfélék és sövénynövények számára. Professzionális technológia eredeti Osmocote lassú felszívódású műtrágyával. Kettős hatása van: azonnali és 6 hónapos hosszú távú, a tápanyagok a hőmérséklettől és a vízellátástól függően szabadulnak fel. Összetétel: NPK(Mg) műtrágya 22-7-14(+2,5), mikroelemekkel, Réz (Cu), Vas (Fe), Mangán (Mn), és Cink (Zn) tartalommal. Alacsony klórtartalom. Alacsony kadmiumtartalom. Előnyök a hagyományos műtrágyákhoz képest: az összetevők egy burokba vannak zárva, ily módon nem érintkeznek közvetlenül a gyökérzettel - a perzselődés veszélye kizárva! amint a föld felmelegszik, az összetevők a növény igényének megfelelő tempóban tárodnak fel. - Nincs túl- vagy alultrágyázás egyetlen alkalmazás elegendő szezononként - egyszerű és környezetbarát - a hagyományos műtrágyákat általában legalább kétszer kell használni! Alkalmazás: Javasolt alkalmazni ültetéskor, illetve már beültetett tövek esetén a tavaszi enyhüléskor, legkésőbb júniusig. Növényegyedenként vagy a föld mennyiségétől függően a földbe keverve. Kerti növények: Tűlevelű és lombhullató sövények: 20-30 g/m² Puszpáng, magyal: 20-40 g/növény Cserjék és fák: 40-80 g/növény Cserepes növények: Lombhullató és tűlevelű fák, örökzöldek: 20-40 g/növény Adagolási tipp: 1 teáskanál kb. 5 g, 1 evőkanál kb. 15 g A doboz visszazárható és 100 %-ban újrahasznosított papírból készült.Minőségét (hűvős és száraz helyen, az eredeti - jól lezárt - csomagolásban) korlátlan ideig megőrzi.
7 550 Ft
Egység: 1.5 kgBruttó egységár: 5 033 Ft / 1 kg
Cikkszám:053820
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Ásványi, hosszú hatástartamú trágya buxus/tuják/fenyőfélék és sövénynövények számára. Professzionális technológia eredeti Osmocote lassú felszívódású műtrágyával. Kettős hatása van: azonnali és 6 hónapos hosszú távú, a tápanyagok a hőmérséklettől és a vízellátástól függően szabadulnak fel.

Összetétel:

NPK(Mg) műtrágya 22-7-14(+2,5), mikroelemekkel, Réz (Cu), Vas (Fe), Mangán (Mn), és Cink (Zn) tartalommal. Alacsony klórtartalom. Alacsony kadmiumtartalom.

Előnyök a hagyományos műtrágyákhoz képest:

  • az összetevők egy burokba vannak zárva, ily módon nem érintkeznek közvetlenül a gyökérzettel - a perzselődés veszélye kizárva!
  • amint a föld felmelegszik, az összetevők a növény igényének megfelelő tempóban tárodnak fel. - Nincs túl- vagy alultrágyázás
  • egyetlen alkalmazás elegendő szezononként - egyszerű és környezetbarát - a hagyományos műtrágyákat általában legalább kétszer kell használni!

Alkalmazás:

Javasolt alkalmazni ültetéskor, illetve már beültetett tövek esetén a tavaszi enyhüléskor, legkésőbb júniusig. Növényegyedenként vagy a föld mennyiségétől függően a földbe keverve.

Kerti növények:

  • Tűlevelű és lombhullató sövények: 20-30 g/m²
  • Puszpáng, magyal: 20-40 g/növény
  • Cserjék és fák: 40-80 g/növény

Cserepes növények:

  • Lombhullató és tűlevelű fák, örökzöldek: 20-40 g/növény

Adagolási tipp: 1 teáskanál kb. 5 g, 1 evőkanál kb. 15 g

A doboz visszazárható és 100 %-ban újrahasznosított papírból készült.
Minőségét (hűvős és száraz helyen, az eredeti - jól lezárt - csomagolásban) korlátlan ideig megőrzi.

Cikkszám:053820
EAN kód4062700875070
Bruttó súly1.6 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay