Amalgerol Talaj- és növénykondícionáló 1 l

amalgerol-talaj-es-novenykondicionalo-1-l36.jpg
amalgerol-talaj-es-novenykondicionalo-1-l36.jpg
Állati és növényi olajokat, gyógynövénykivonatot, nyomelemeket és algakivonatot tartalmazó talaj- és növénykondícionáló készítmény. Az Amalgerol alkalmazható: talajtömörödés megszüntetésére mohás területek rendszeres kezelésére szénforrásként szolgál a hasznos talajlakó mikroorganizmusok számára a talajban meglévő  mikroorganizmus-fajokat  képes felszaporítani talaj levegő - víz háztartását  javítja  lombtrágyaként streszt is képes kezelni reggel vagy este permetezzük ki a gyepre   Az Amalgerol a talajproblémák okát szünteti meg.   A különböző növényi olajtartalma miatt ugyanis óriási határfelületen terül szét a talajszemcséken, nagy életteret biztosítva a talajmikrobáknak. Könnyen felvehető széntartalma pedig azonnal hasznosuló tápanyagot is ad számukra. Így a talaj hasznos élő szervezetei látványos működésbe kezdenek, gyors szaporodásnak indulnak.Az intenzív talajélet következménye a CO2 termelés növekedése. A széndioxid egyrészt lazítja a talajt, másrészt a vízzel szénsavvá alakul, ami javítja a tápanyagok felvehetőségét.A kötött kalcium kioldásával javul a talaj pH-ja. Emellett nő a talajhőmérséklet, ami a növények gyors, egyöntetű kelését is segíti. Az Amalgerol rendszeres használatával ez a folyamat az alsóbb talajrétegekben is megfigyelhető, így ott is javul a talajszerkezet és a tápanyagok felvehetősége. A talaj idővel visszanyeri normális vízgazdálkodó képességét Megfelelő talajélet esetén a szervesanyag képzés nő, a porosodás megszűnik, kialakul a morzsalékos talajszerkezet, nem képződnek nagy, élettelen rögök. A jó, levegős talajba visszatérnek a földigiliszták, valamint a növények gyökerei is könnyebben fejlődnek, ezáltal biztosítva a jobb stressztűrést. Az Amalgerol kezelés révén tehát a talajbaktériumok felszaporodnak, lebontják az ott lévő növényi maradványokat, felvehetővé teszik a talaj lekötött tápanyagait, a gyökérzet a levegős, lazább, morzsalékosabb talajban maga is jobban növekszik, erősebb lesz, így az egész növény ellenállóbbá válik a stressztényezőkkel szemben.  Alkalmazása A tavaszi vetésű növények esetében vetés előtti talajkezeléssel, vagy vetéssel egy menetben történő kijuttatással: 4-5 l/ha dózisban önmagában, vagy akár folyékony startertrágyával együtt. A már kikelt növényzetre permetezve: 3-4 l/ha
7 290 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 7 290 Ft / 1 db
Cikkszám:055082
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
25
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Állati és növényi olajokat, gyógynövénykivonatot, nyomelemeket és algakivonatot tartalmazó talaj- és növénykondícionáló készítmény.

Az Amalgerol alkalmazható:

  • talajtömörödés megszüntetésére
  • mohás területek rendszeres kezelésére
  • szénforrásként szolgál a hasznos talajlakó mikroorganizmusok számára
  • a talajban meglévő  mikroorganizmus-fajokat  képes felszaporítani
  • talaj levegő - víz háztartását  javítja 
  • lombtrágyaként streszt is képes kezelni
  • reggel vagy este permetezzük ki a gyepre
 
Az Amalgerol a talajproblémák okát szünteti meg.
 
A különböző növényi olajtartalma miatt ugyanis óriási határfelületen terül szét a talajszemcséken, nagy életteret biztosítva a talajmikrobáknak.
Könnyen felvehető széntartalma pedig azonnal hasznosuló tápanyagot is ad számukra. Így a talaj hasznos élő szervezetei látványos működésbe kezdenek, gyors szaporodásnak indulnak.
Az intenzív talajélet következménye a CO2 termelés növekedése. A széndioxid egyrészt lazítja a talajt, másrészt a vízzel szénsavvá alakul, ami javítja a tápanyagok felvehetőségét.
A kötött kalcium kioldásával javul a talaj pH-ja. Emellett nő a talajhőmérséklet, ami a növények gyors, egyöntetű kelését is segíti.

Az Amalgerol rendszeres használatával ez a folyamat az alsóbb talajrétegekben is megfigyelhető, így ott is javul a talajszerkezet és a tápanyagok felvehetősége. A talaj idővel visszanyeri normális vízgazdálkodó képességét Megfelelő talajélet esetén a szervesanyag képzés nő, a porosodás megszűnik, kialakul a morzsalékos talajszerkezet, nem képződnek nagy, élettelen rögök. A jó, levegős talajba visszatérnek a földigiliszták, valamint a növények gyökerei is könnyebben fejlődnek, ezáltal biztosítva a jobb stressztűrést.

Az Amalgerol kezelés révén tehát a talajbaktériumok felszaporodnak, lebontják az ott lévő növényi maradványokat, felvehetővé teszik a talaj lekötött tápanyagait, a gyökérzet a levegős, lazább, morzsalékosabb talajban maga is jobban növekszik, erősebb lesz, így az egész növény ellenállóbbá válik a stressztényezőkkel szemben. 

Alkalmazása

  • A tavaszi vetésű növények esetében vetés előtti talajkezeléssel, vagy vetéssel egy menetben történő kijuttatással: 4-5 l/ha dózisban önmagában, vagy akár folyékony startertrágyával együtt.
  • A már kikelt növényzetre permetezve: 3-4 l/ha


Kiszerelés (l)1
Cikkszám:055082
VTSZ szám31010000
EAN kód5999507331319
Bruttó súly1 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Amalgerol