Vegesol eReS 0,2 l

056317-vegesol-eres-0-2-l.jpg
056317-vegesol-eres-0-2-l.jpg
permetezes-image-1.jpg
A Vegesol eReS egy réz és kéntartalmú gombaölő lemosó permetszer. A Vegesol eReS kész gyári formulában kínálja a rézhidroxid, és a kén kombinációját olyan növényi olajtartalom mellett, ami által a két gombaölő hatóanyag tapadása kiemelkedővé válik. A réz és kén széles hatássávot biztosít a készítménynek különböző kórokozó gombák ellen, az olajos formula pedig a hozzáadott segédanyagoknak köszönhetően lassan lebomló filmréteget képez a felületen, amely biztosítja a hatóanyagok hosszantartó biológiai hatékonyságát. Ez a szabadalmaztatott technológia egyedivé teszi a Vegesol eReS gombaölőt. Ez a magyarázata, hogy a Vegesol eReS alacsonyabb rézterhelés mellett is kiváló biológiai hatékonysággal pusztítja a peronoszpóra típusú kórokozókat és ez a hatékonyság növelő tulajdonság a kén hatóanyagra is érvényes. A kénről azt is érdemes megjegyezni, hogy nem csupán a lisztharmat típusú gombák ellen hatékony, de atkagyérítő mellékhatása is számottevő a kisebb testméretű atkákon (gubacsatkák, fonállábú atkák). A Vegesol eReS ökológiai gazdálkodásban alkalmazható növényvédelmi célú készítmény. Felhasználása Almatermésűeknél: varasodás, lisztharmat, baktériumos- és gombás ágelhalások ellen Őszibarack: taftinás betegség ellen Köszméte: amerikai lisztharmat ellen Ribizli: amerikai lisztharmat, európai lisztharmat, mikoszferellás levélfoltosság ellen Málna: vesszőbetegségek ellen Uborka: peronoszpóra, lisztharmat ellen Örökzöldekhez és dísznövényekhez is ajánlott Megszüntető és megelőző védelemre egyaránt alkalmas. Hatóanyag 150 g/l réz(II)-hidroxid (11,5 ± 1,0 m/m %), 300 g/l kén (23,0 ± 1,5 m/m %). Hattásfokozóként: napraforgóolaj és szójalecitin Adagolás Lemosópermetezéshez: 100 ml / 10 liter víz Forg. kat.: III.
2 190 Ft
Egység: 0.2 LBruttó egységár: 10 950 Ft / 1 L
Cikkszám:056317
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,2
1
5
Csak Bolt

Csak bolti átvétellel

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A Vegesol eReS egy réz és kéntartalmú gombaölő lemosó permetszer. A Vegesol eReS kész gyári formulában kínálja a rézhidroxid, és a kén kombinációját olyan növényi olajtartalom mellett, ami által a két gombaölő hatóanyag tapadása kiemelkedővé válik.

A réz és kén széles hatássávot biztosít a készítménynek különböző kórokozó gombák ellen, az olajos formula pedig a hozzáadott segédanyagoknak köszönhetően lassan lebomló filmréteget képez a felületen, amely biztosítja a hatóanyagok hosszantartó biológiai hatékonyságát. Ez a szabadalmaztatott technológia egyedivé teszi a Vegesol eReS gombaölőt. Ez a magyarázata, hogy a Vegesol eReS alacsonyabb rézterhelés mellett is kiváló biológiai hatékonysággal pusztítja a peronoszpóra típusú kórokozókat és ez a hatékonyság növelő tulajdonság a kén hatóanyagra is érvényes. A kénről azt is érdemes megjegyezni, hogy nem csupán a lisztharmat típusú gombák ellen hatékony, de atkagyérítő mellékhatása is számottevő a kisebb testméretű atkákon (gubacsatkák, fonállábú atkák). A Vegesol eReS ökológiai gazdálkodásban alkalmazható növényvédelmi célú készítmény.

Felhasználása

  • Almatermésűeknél: varasodás, lisztharmat, baktériumos- és gombás ágelhalások ellen
  • Őszibarack: taftinás betegség ellen
  • Köszméte: amerikai lisztharmat ellen
  • Ribizli: amerikai lisztharmat, európai lisztharmat, mikoszferellás levélfoltosság ellen
  • Málna: vesszőbetegségek ellen
  • Uborka: peronoszpóra, lisztharmat ellen
  • Örökzöldekhez és dísznövényekhez is ajánlott

Megszüntető és megelőző védelemre egyaránt alkalmas.

Hatóanyag

  • 150 g/l réz(II)-hidroxid (11,5 ± 1,0 m/m %), 300 g/l kén (23,0 ± 1,5 m/m %).
  • Hattásfokozóként: napraforgóolaj és szójalecitin

Adagolás

  • Lemosópermetezéshez: 100 ml / 10 liter víz

Forg. kat.: III.

Cikkszám:056317
VTSZ szám38089210
EAN kód5999884547068
Bruttó súly0.2 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Amistar